Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق ستاد مشترک ارتش آمریکا امروز (چهارشنبه) در جریان سفر به تایوان که در بحبوحه حمله روسیه به اوکراین انجام شده است، گفت که حفظ صلح و ثبات در سراسر تنگه تایوان فقط به نفع آمریکا نیست، بلکه این مسئله یک "نفع جهانی" محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مایک مولن، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش آمریکا در سخنانی خطاب به تسای اینگ-ون، رئیس جمهوری تایوان عنوان داشت: صلح و ثبات در منطقه هند-آرام هیچ وقت مهم‌تر از این نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در یک لحظه مهم و دشوار در تاریخ جهان، به تایون آمده‌ایم. همانطور که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا درخصوص بحران اوکراین اعلام کرد، دموکراسی با "چالش‌های جدی و نگران کننده‌ای" مواجه است. اکنون بیش از پیش، دموکراسی به قهرمانان و مدافعان احتیاج دارد.

درگیری و بحران اوکراین، شباهت‌هایی را درخصوص "تهدید چین علیه تایوان" ترسیم می‌کند. چین به دنبال "انزوای" دولت تسای بوده است؛ چین هواپیماهای نظامی خود را به "منطقه شناسایی دفاع هوایی تایوان" فرستاده و تمرینات نظامی را نزدیک این جزیره برگزار میکند که "تهدید آمیز" قلمداد میشوند.

آمریکا تسلیحات دفاعی به تایوان می‌دهد و از نظر "قانونی" موظف است اطمینان حاصل کند که این جزیره خودگردان می‌تواند از خود دفاع کند و همه تهدیدات را به عنوان "دغدغه‌ای جدی" در نظر بگیرد.

مولن گفت که این دیدار بیانگر حمایت آمریکا از تایوان است.

تسای در سخنانش گفت که تایوان به تقویت دفاعی خود در برابر چین ادامه خواهد داد و همچنین افزود که مقاومت مردم اوکراین برای تایوان "الهام بخش" است.

تسای اظهار کرد: تایوان نه تنها محکومیت شدید خود را نسبت به حمله روسیه به اوکراین ابراز می‌کند، بلکه در تحریم‌های بین‌المللی علیه روسیه شرکت و کمک‌های بشردوستانه به اوکراین را آغاز می‌کند. اکنون زمان اتحاد دموکراسی‌ها در جهان است و تایوان نمی‌تواند در این صحنه غایب باشد.

تسای اینگ-ون خطاب به این هیات آمریکایی به سرپرستی مایک مولن گفت: تاریخ به ما می‌آموزد که اگر نسبت به یک تهاجم نظامی چشم‌پوشی کنیم، تهدید را فقط برای خودمان بدتر کرده‌ایم. کشورهای دموکراتیک نباید نسبت به چنین مسائلی چشمان خود را ببندند و بی‌توجهی پیشه کنند.

وی افزود: تعهد مردم اوکراین جهت محفاظت از آزادی و دموکراسی و تعهد شجاعانه آن‌ها برای دفاع از کشورشان با "همدلی عمیق" مردم تایوان رو به رو شده است، زیرا ما نیز در خط مقدم نبرد برای دموکراسی هستیم.

چین از زمان پیروزی تسای اینگ-ون در انتخابات ۲۰۱۶، فشارها را علیه تایوان بیشتر کرده است زیرا تسای موضع چین را درخصوص اینکه "چین، تایوان را بخشی از خاک خود می‌داند"، رد می‌کند.

مایک پامپئو، وزیر امور خارجه سابق آمریکا هم امروز چهارشنبه در سفری جداگانه وارد تایوان خواهد شد. وی که پیش از این ریاست سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا را هم بر عهده داشت، همچنین با تسای دیدار و در یک نشست سخنرانی خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تايوان چین آمريكا حمله روسيه به اوكراين تنش در مرز اوکراین و روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۳۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران

وزارت خزانه‌داری آمریکا چند فرد و نهاد را به بهانه تسهیل و حمایت مالی از فروش پهپاد‌های ایرانی تحریم کرد.

به گزارش ایسنا، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا موسوم به «اوفک» روز پنجشنبه، چند فرد و نهاد را با ادعای ایفای «نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های ایرانی برای وزارت ایران»، تحت تحریم قرار داد.

واشنگتن با بیان اینکه این تحریم‌ها با هماهنگی انگلیس و کانادا اعمال شده‌اند، در ادامه مدعی شد وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران خود «در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد».

طبق این بیانیه هشت فرد ایرانی، ۱۵ نهاد در ایران، امارات، پاناما و هند، ۲ کشتی و یک هواپیما به لیست تحریم‌های آمریکا اضافه شده‌اند.

وزارت خارجه انگلیس نیز در این راستا اعلام کرد ۲ شخص و چهار نهاد را در ارتباط با برنامه پهپادی و موشکی ایران تحریم کرده است.

«برایان نلسون» دستیار وزیر خزانه‌داری آمریکا در «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» مدعی شد: «وزارت دفاع ایران به بی‌ثبات‌کردن منطقه و جهان با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی‌سابقه به اسرائیل و اشاعه پهاد‌ها و دیگر سخت افزار‌های نظامی برای نایبان ایران ادامه می‌دهد».

او همچنین گفت: «ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با انگلیس و کانادا از همه ابزار‌های در دسترس برای مقابله با کسانی که از فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران حمایت مالی می‌کنند، استفاده می‌کند».

این ادعا‌های مقام آمریکایی در حالی است که ایران همواره اعلام کرده یک طرف جنگ در اوکراین نیست و این غرب است که با گسیل سلاح به این کشور، بر آتش درگیری‌ها می‌دمد.

ایران همچنین اعلام کرده در پاسخ به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان سفارت این کشور در دمشق، بر اساس منشور ملل متحد درباره حق پاسخگویی، مواضع نظامی این رژیم در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داده است.

دیگر خبرها

  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • دومینوی استعفاها در رژیم صهیونیستی
  • (ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • سفر مخفیانه روسای ستاد مشترک ارتش اسرائیل و شاباک به مصر
  • سفر مخفیانه روسای ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و شاباک به قاهره
  • استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • سنای آمریکا بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان را تصویب کرد
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا