Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد قرآنی کشور و مدیرکل اسبق نظارت بر چاپ سازمان دارالقرآن الکریم با تأکید بر اینکه مسابقات قرآن باید جو جامعه را قرآنی کند، گفت: نفس حضور مردم در مسابقات قرآن و اجرای قرائت‌های مجلسی جاذبه دیگری دارد.

حسن تفکری از اساتید قرآنی کشور و مدیرکل اسبق نظارت بر چاپ سازمان دارالقرآن الکریم در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا گفت: مسابقات بین‌المللی قرآن ایران سابقه دیرینه‌ای دارد و یکی از باشکوه‌ترین مسابقات در جهان اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: یادم می‌آید در سال های دهه شصت چنان استقبالی از این مسابقات می‌شد که اصلاً فضای جامعه به سمت قرآنی شدن می‌رفت. حالا نمی‌دانم که جو جامعه عوض شد یا دلیل دیگری دارد که مسابقات قرآن دیگر آن اثرگذاری سابق را ندارد. جا دارد برگزارکنندگان نقاط ضعف خودشان را برطرف و نقاط قوت خودشان را بیشتر  و  جاذبه این مسابقات را بیشتر کنند تا اکثریت مردم از این مسابقات آگاهی داشته باشند و یک جو قرآنی ایجاد شود. 

وی ادامه داد: طبیعتاً برگزاری مسابقات به‌صورت غیرحضوری نمی‌تواند مانند گذشته تأثیرگذار باشد. مثلاً وقتی من قرائت قرآن استاد عبدالباسط را گوش می‌دادم استاد برخی قرائت‌ها را در استودیو و بدون حضور مردم اجرا کرده بودند و برخی از قرائت‌های استاد هم مجلسی بود. قرائت‌های مجلسی استاد شور دیگری داشت چون نفس حضور مردم یک جاذبه‌ای ایجاد می‌کند و این در مورد تمام اساتید قرائت قرآن صدق می‌کند. 

تفکری افزود: امیدوارم که به‌حق قرآن این بلیه کرونا هر چه زودتر برطرف شود تا دوباره مسابقات به حالت حضوری برگزاری شود.

وی تصریح کرد: اما در مورد پیشنهاد من برای بالاتر رفتن کیفیت مسابقات به نظرم اگر سازمان اوقاف بتواند با تمامی قرا و حفاظ و حتی کسانی که تازه با جلسات قرآنی علاقه‌مند شده‌اند به‌نوعی ارتباط داشته باشد، اسامی این‌ها را در محله‌ها ، شهرها و کل کشور احصا بکند و نظرات آن‌ها را در مورد مسابقه جویا شود، کیفیت مسابقات قطعاً بالاتر خواهد رفت.

مدیرکل اسبق نظارت بر چاپ سازمان دارالقرآن الکریم یادآور شد: درمجموع این مردم هستند که نقاط ضعف و قوت را تشخیص می‌دهند و شاید یکی از همین قرآنی‌ها نظری بدهد که ایجاد تحول کند در نحوه برگزاری مسابقات.

تفکری خاطرنشان کرد: این‌که گفتم مسابقات افول کرده است نافی آن نیست که از زحمات دوستان تشکر نکنم. از همان سالهای دهه شصت تا به الآن مسئولان برگزارکننده مسابقات زحمات زیادی کشیده‌اند و می‌دانم سعی‌شان این بوده که کیفیت مسابقات را چه ازنظر داوری چه ازنظر موضوعات و نحوه برگزاری ارتقا دهند. ما باید مسابقات را همواره به‌روز کنیم و جاذبه‌های جدید برای مسابقات قرآنی ایجاد کنیم تا اثرگذاری آن در جامعه بالا رود.

گفتنی است،مرحله نهایی سی و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران روزهای نهم تا چهاردهم اسفندماه با حضور 62 شرکت‌کننده از 29 کشور به‌صورت غیرحضوری در حال برگزاری است.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا ایران جهان اسلام جامعه قرآن جمهوری اسلامی ایران مسابقات قرآنی استاد قرآن مسابقات قرآن قرائت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۴۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه

زعفر قلی نژاد ریاست مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی گفت: باتوجه به اینکه جامعه ما در حال حاضر از ابعاد مختلف اعم از بحث اقتصادی، بحث فرهنگی، در حال دگرگونی و تغییرات هستند.

باوجود این تغییر تحول میان ابعاد مختلف، جایگاه استاد دانشگاه همچنان به قوت خودش باقی است و میتوان گفت به عنوان یک الگو عمل میکند.

وی ادامه داد: استاد خوب باید دارای دو ویژگی باشد، اولین ویژگی به این گونه باشد که بر روی درس مربوطه تسلط کافی را داشته باشد و علاوه بر این، به بهترین شیوه و روش بتواند تدریس بکند و دومین ویژگی میتوان به چگونگی روابط بین استاد و دانشجو اشاره کرد.

وی در ادامه بیان داشت: یک استاد خوب وقتی با دانشجویان خود روابط صمیمی توانست برقرار کند، هم میتواند بر دانشجویان تاثیر مثبتی بگذارد و هم میتواند بهترین راهنما و الگویی برای دانشجویان وی باشد همچنین استاد علاوه بر مسلط برروی درس خود، باید با دانشجویان روابط بهتری برقرار بکند.

وی در مورد روابط اساتید دانشگاه آزاد و تاثیر طرح پویش بر دانشجویان افزود: رفتار و عملکرد اساتید دانشگاه های آزاد نسبت به سایر دانشگاه ها بسیار بهتر است؛ زیرا اساتید این حوزه در تلاش برای بهبود و پیشرفت وضعیت دانشجویان در تحصیلات و آینده شغلی هستند که نمونه بارز آن، ایجاد طرح پویش است که در دانشگاه آزاد نسبت به سایر دانشگاه‌ها استقبال بیشتری داشته و روابط دانشجویان را با محیط کار و اجتماع بهبود بخشیده است.

خبرنگار سمانه بابازاده

انتهای خبر/

کد خبر: 1229218

دیگر خبرها

  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی