Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@06:32:11 GMT

اعضای شرکت های تعاونی به کار تیمی اعتقاد داشته باشند

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۹۴۰۹۰

اعضای شرکت های تعاونی به کار تیمی اعتقاد داشته باشند

ایسنا/کردستان کارشناس نظارت بر طرح های اقتصادی در استان کردستان، با تاکید بر اینکه تعاونی هایی موفق هستند که یک تیم موفق داشته باشند گفت: این افراد و مجموعه، در شرکت های تعاونی باید به کار تیمی اعتقاد داشته باشند.

صلاح پویا، امروز چهارشنبه(11 اسفندماه) در وبینار کرسی تعاون و کارآفرینی، در خصوص کار تیمی در شرکت های تعاونی اظهار کرد: تعاونی یکی از شکل های همیاری در عصر جدید است که تفاوت هایی با سیستم و سازمان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیستم مجموعه ای از قطعات است که هدف خاصی را دنبال می کند، اما سازمان مجموعه ای از افراد است که هدف خاصی را دنبال می کند که به منظور تامین نیازهای اقتصادی و اجتماعی، هدفمند می شود.

کارشناس نظارت بر طرح های اقتصادی در استان کردستان، با تاکید بر اینکه تعاونی هایی موفق هستند که یک تیم موفق داشته باشند بیان کرد: این افراد و مجموعه، در شرکت های تعاونی باید به کار تیمی اعتقاد داشته باشند.

وی  عنوان کرد: در یک تیم، هرکسی نقش و وظیفه ای دارد، سازمان ترکیبی از افرادی است که باید همخوانی لازم را داشته باشند.

این کارشناس اقتصادی، بیان کرد: تیم، در تعاونی ها بر اساس هدف مورد نیاز چیده می شود، یک تیم باید هم دست و هم داستان بوده و برای رسیدن به هدف مشترک مورد نظر تلاش کنند.

وی با تاکید بر اینکه مصلحت تیم بر مصلحت افراد ارجعیت دارد عنوان کرد: سازگاری و انعطاف پذیری افراد دومین نکته در موفقیت یک سازمان است، که بر اساس آن باید، افراد برای یادگیری و آموزش کارهای جدید منعطف باشند.

پویا، به اهمیت استفاده از ظرفیت افراد اشاره کرد و گفت: سومین ویژگی یک کار تیمی، تعهد پذیری است؛ تعهد سازمانی باید مبتنی بر ارزش سازمانی باشد.

به گفته وی، ارتباط، چهارمین نکته مهم در یک تیم موفق است که باید ماندگار و سالم باشد، همچنین رک بودن و رو راست بودن نیز شرط اول ارتباط سالم در یک سازمان است.

این کارشناس اقتصادی، هدف، تشویق و توبیخ یک دقیقه ای را سه مولفه اصلی ارتباط سالم در یک سازمان ذکر کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه چارت سازمانی باید مشخص باشد، تصریح کرد: یک نفر باید رهبر سازمان با شد و مدیر باید نقش خود را به درستی ایفا کند.

پویا، با اشاره به اینکه اعضای تیم باید در ارتقای همدیگر و تیم نقش داشته باشند، خاطرنشان کرد: لیاقت و با کفایت بودن، قابل اعتمادبودن افراد و انضباط، از دیگر ویژگی های کار تیمی موفق است.

این کارشناس یادآور شد: خود افراد و مجریان طرح در ابتدا باید طرح خود را قابل توجیه بدانند و بعد دنبال کارهای بعدی تشکیل تیم بروند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شرکت های تعاونی داشته باشند کار تیمی یک تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۴۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • پیام ده‌روسی به لورکوزن: به کامبک اعتقاد داریم
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • طرح نور یک کار جهادی و انقلابی است
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • طرح نور در چارچوب اعتقاد و بصیرت جاری شده است