Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه مواد پیشرفته ورسارین (Versarien) از همکاری با شرکت فلاکس فوتویر (Flux Footwear) در آمریکا برای تامین الاستومر‌های تقویت‌شده با گرافن خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گروه مواد پیشرفته ورسارین (Versarien) از همکاری با شرکت فلاکس فوتویر (Flux Footwear) در آمریکا برای تامین الاستومر‌های تقویت‌شده با گرافن خبر داد، الاستومر‌هایی که برای مدل بهبود یافته کفش Adapt استفاده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این الاستومر‌ها در یک مدل بهبود یافته از کفش‌های مدل “Adapt” مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این فناوری الاستومر توسط تیم‌های فناوری داخلی ورسارین در دانشگاه منچستر و دانشگاه کمبریج به عنوان بخشی از پروژه GSCALE توسعه یافته است و دارای پتانسیل‌های زیادی برای کاربرد‌های الاستومری متعدد است.

بر اساس این قرارداد همکاری مشترک با فلاکس فوتویر، این شرکت در یکی از مدل‌های کفش ورزشی «Adapt» از فناوری گرافنی شرکت ورسارین بهره‌خواهد برد، فناوری که به دنبال تحقیقات و آزمایش‌هایی برای بهبود زیره لاستیکی، بهبود خواص مکانیکی و فیزیکی کفش، به دست آمده است.

فلاکس فوتویر مدل AdaptMid را در پاییز و زمستان ۲۰۲۲ عرضه خواهد کرد. نیل ریکتز، مدیر اجرایی ورسارین، گفت: «با توجه به اینکه محصولات بیشتری با استفاده از فناوری فلاکس فوتویر به بازار می‌آیند، اکنون در داخل شرکت همت مضاعفی به سمت تجاری‌سازی محصولات وجود دارد.»

شرکت ورسارین مدت‌هاست در حال تولید محصولات بافته شده با گرافن است و در این مسیر، قرارداد‌های مختلفی را به امضا رسانده است که از توافق‌نامه توسعه محصول با وزارت دفاع گرفته تا ماسک‌های صورت، از جمله فعالیت‌های ورسارین بوده است.

این شرکت در مرحله بعد فعالیت‌های خود، طیف وسیعی از کالا‌های ورزشی را در دستور کار تولید قرار داده است. اولین لباس‌های تولید شده با گرافن قرار است در این ماه تحویل مشتریان داده شوند. ورسارین با وام ۵ میلیون پوندی بنیاد نوآوری بریتانیا اقدام به توسعه فناوری منسوجات پیشرفته کرده و در سراسر دوران شیوع بیماری کرونا در حال کار روی منسوجات پیشرفته بوده است.

سال گذشته، شرکت ورسارین موفق به دریافت وام ۵ میلیون پوندی از بنیاد نوآوری بریتانیا شد. بنیاد نوآوری بریتانیا طی سه سال گذشته با اختصاص بودجه‌ای برای شرکت ورسارین از تولید گرافن در این شرکت حمایت کرده است. اختصاص این وام که در ابتدای جولای ۲۰۲۰ انجام شده، قرار است در تسهیل تولید مقادیر کافی گرافن توسط شرکت ورسارین به‌کار گرفته شود. وام‌های نوآوری که برای پشتیبانی از شرکت‌های کوچک و متوسط بریتانیا اختصاص داده می‌شود، به‌دنبال توسعه محصولات، فرایند‌ها یا خدمات جدید بهبود یافته است و همچنین پروژه‌های تحقیق و توسعه که در مراحل آخر کار خود هستند و هنوز به مقیاس تجاری‌سازی نرسیده‌اند، از این وام‌ها بهره‌مند می‌شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کفش فناوری نانو گرافن شرکت ورسارین شده با گرافن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۶۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود