Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، با حضور عابدین خرم ، استاندار آذربایجان شرقی در دانشگاه تبریز، چندین مرکز و طرح فناورانه مهم از جمله دفتر نمایندگی پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه تبریز در جمهوری آذربایجان، بانک ذخایر ژنتیکی (فاژ) و مرکز هدایت شغلی و تخصصی کاریابی، فعالیت خود را آغاز نمودند.

صفر نصرالله‌زاده رئیس دانشگاه تبریز در این مراسم ضمن تاکید برگسترش فعالیت های پژوهشی و فناورانه در راستای حل مسائل جامعه بعنوان یکی از راهبردهای دانشگاه تبریز اظهار کرد: دانشگاه تبریز از پتانسیل غنی فناورانه و پژوهشی برخوردار است و امیدواریم با حمایت مسئولان استان بتوانیم به صدور تکنولوژی و فناوری دانش بنیان به کشورهای همسایه مبادرت کنیم و با ارتقاء جایگاه بین‌المللی دانشگاه تبریز، شاهد نقش مؤثر دانشگاه در شکوفایی اقتصادی، صنعتی و اجتماعی استان آذربایجان‌شرقی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عابدین خرم، استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه اکوسیستم فناوری استان یک موضوع مهم در عرصه تبادل تحقیقات با کشورهای همسایه و عملکرد بین المللی است، گفت: دانشگاه به عنوان بازیگر اصلی تبادلات علمی و فناورانه است و حلقه مفقوده در این زمینه، نبودن ارتباطات است و با مهیا شدن این ارتباط، دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری می توانند ضمن صدور فناوری ایرانی به کشورهای خارجی، زمینه تبدیل فناوری به ثروت را فراهم کنند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به سفر اخیر خود به جمهوری آذربایجان و درخواست همکاری فناورانه مسئولان آن کشور افزود: مسئولین جمهوری آذربایجان علاقمند به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان ایرانی برای بازسازی مناطق تازه آزاد شده جمهوری آذربایجان و ایجاد سه شهر هوشمند مبتنی بر فناوری روز هستند و این امر زمینه مساعدی برای فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در جمهوری آذربایجان فراهم نموده است.

جلال شیری معاون پژوهش وفناوری دانشگاه تبریز، آغاز بکار بانک ذخایر ژنتیکی فاژ برای اولین بار در خاورمیانه در دانشگاه تبریز را به عنوان یکی از دستاوردهای مهم دانشگاه تبریز در عرصه فناوری نوین برشمرد و گفت: تکنولوژی جداسازی، تکثیر و استفاده در درمان بیماری ها بوسیله فاژها (نوعی ویروس علیه باکتری‌های بیماری زا) برای اولین بار در ایران و خاورمیانه توسط اساتید دانشگاه تبریز بومی‌سازی شده و این تکنولوژی به عنوان یک ساختار پدافند غیرعامل در برابر عفونت‌های مقاوم به درمان در دنیا مطرح و در اختیار معدودی از کشورها قراردارد.

افتتاح مرکز هدایت شغلی و کاریابی، افتتاح دبیرخانه علمی محیط زیست استان در دانشگاه تبریز و افتتاح مرکز مشاوره تخصصی در ذیل کلینیک جامعه و صنعت از دیگر رویدادهای مرتبط با پژوهش و فناوری در دانشگاه تبریز بود که با حضور استاندار و مسئولین دانشگاه، فعالیت خود را بصورت رسمی آغاز نمودند.

استاندار آذربایجان‌شرقی در حاشیه این مراسم از مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز بازدید کرده و با مدیران برخی از شرکت‌های دانش بنیان گفتگو و با محصولات  جدید تولیدی این شرکت‌ها آشنا شدند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس تبریز رئیس دانشگاه تبریز عابدین خرم محیط زیست جلال شیری اکوسیستم فناوری قره باغ استاندار آذربایجان شرقی شرکت های دانش بنیان جمهوری آذربایجان دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۷۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان

توافق‌نامه همکاری دو جانبه بین سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و پارک علم و فناوری استان سمنان در راستای توسعه صادرات محصولات شرکت‌های مستقر در پارک این استان منعقد شد.

به گزارش ایسنا، توافق‌نامه مذکور در راستای کمک به توسعه صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان، بین پارک علم و فناوری استان سمنان در بحث توسعه صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور و سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری منعقد شد.

همکاری دو جانبه در خصوص توسعه سرمایه‌گذاری، روابط بین‌الملل و صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان در راستای تحقق اهداف و ماموریت‌های پارک در راستای انتخاب شرکت‌های دارای ظرفیت صادراتی در حوزه‌های مختلف و بررسی اولیه ظرفیت‌های صادراتی و محصول شرکت، اتصال شرکت‌های دارای ظرفیت صادراتی در حوزه‌های مختلف به کارگزار صادراتی یا کارگزاران تجارت برون مرزی مورد تایید برای ارزیابی سطح صادراتی شرکت (ERA)، برگزاری دوره‌های مهارت افزایی جهت توسعه صادرات شرکت‌های دارای ظرفیت صادراتی در حوزه‌های مختلف، ارتباط با کارگزار معتبر ارائه‌دهنده خدمات حقوقی در حوزه صادرات محصولات و عقد قراردادهای بین‌المللی و برگزاری مشترک نمایشگاه‌های بین‌المللی است.

پارک علم و فناوری استان سمنان متعهد شد از تمامی ظرفیت‌های خود جهت توسعه سرمایه‌گذاری، روابط بین‌الملل و صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان استفاده و فضا، امکانات و زیرساخت‌های لازم جهت انجام موارد مرتبط با موضوع تفاهم‌نامه را تامین کند.

سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری نیز متعهد شد نیروی متخصص، امکانات فنی و زیرساخت‌های تخصصی لازم جهت انجام موارد مرتبط با موضوع تفاهم‌نامه را تامین و اتصال شرکت‌های دارای ظرفیت صادراتی در حوزه‌های مختلف به کارگزار صادراتی یا کارگزاران تجارت برون مرزی مورد تایید برای ارزیابی سطح صادراتی شرکت (ERA) تسهیل کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در جریان این توافق‌نامه معاونت علمی مسؤولیت تسهیل اتصال شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان را به کارگزاران حقوق بین‌الملل جهت بررسی قراردادهای بین‌المللی شرکت‌ها و دریافت مشاوره‌های حقوق بین‌الملل عهده‌دار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است