Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان زنجان با بیان اینکه برای حضور مستمر در بازار و همچنین فروش محصولات مازاد بر نیاز در حوزه کشاورزی، تولید سفارشی برای کشور‌های هدف صادراتی باید دارای آرامش سیاسی باشیم، گفت: کوچک‌ترین مسائل و تنش‌های سیاسی بر روی تجارت و صادرات محصولات و در نهایت بر صادرکنندگان اثر منفی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی رنگرونا در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با بیان اینکه در حوزه صادرات محصولات کشاورزی عمده کشور‌های هدف صادراتی در حال حاضر صرفا کشور‌های همسایه هستند، اظهار داشت: بنابراین این امر می‌طلبد تا تعاملات با کشور‌های همسایه در بالاترین سطح ممکن قرار داشته باشد، چراکه کوچک‌ترین مسائل و تنش‌های سیاسی در این حوزه مخصوصا در خصوص تجارت و صادرات محصول بر صادر کنندگان اثر منفی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه برای حضور مستمر در بازار و همچنین فروش محصولات مازاد بر نیاز در حوزه کشاورزی، تولید سفارشی برای کشور‌های هدف صادراتی باید دارای آرامش سیاسی باشیم، افزود: کوچک‌ترین تغییرات تنش‌زا در دیپلماسی اثرات منفی خود را بر روی فعالان حوزه تجارت خارجی متحمل می‌شوند.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان زنجان با اشاره به اینکه خوشبختانه در سال‌های اخیر این تنش‌ها و مشکلات به حداقل ممکن رسیده و آرامش نسبی برقرار است، گفت: آخرین مورد که وجود داشت مربوط به تغییرات داخلی بود که در افغانستان رخ داد و تبعات آن متحمل فعالان بخش تجارت خارجی شد و خوشبختانه ظرف مدت دو هفته دوباره مروادت به حالت قبل بازگشت.

وی با بیان اینکه قسمت عمده صادارات کالا و محصولات به کشور ترکیه انجام می‌شود، عنوان کرد: این کشور جزو بازار‌های اصلی و هدف محصولات صادراتی استان است.

رنگرونا ابراز داشت: اخیرا برنامه‌ای در اتاق بازرگانی و اتحادیه صادرکنندگان برگزار شد به طوری که تولیدکنندگان حوزه‌های مختلف در قالب ممیزی صادرات مورد سنجش قرار گرفتند و نقاط قوت و مزیت نسبی که در حوزه‌های مختلف تولید وجود داشت مورد شناسایی قرار گرفت.

وی ادامه داد: محصولاتی که در حال حاضر توان صادارات را دارند، محصولاتی که به صورت بالقوه در حال تند و صادرات هسیا محصولاتی که امکان صادرات برای آن‌ها وجود دارد به همراه تک‌تک شرکت‌ها مورد شناسایی قرار گرفت و در نهایت در قالب برنامه صادراتی استان که در اتاق بازرگانی تهیه شد گنجانده شد و تا به واسطه آن کشور‌هایی که در حال حاضر به آن تعامل داشتیم و کشور‌هایی که می‌توانیم با آن تعامل داشته باشیم را افزایش دهیم که این موضوع جزو برنامه‌های بلند مدت است.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان زنجان گفت: علاوه بر سبد کالای محصولات صادراتی، کشور‌های هدف صادراتی نیز در قالب برنامه مدون صادرات گنجانده شد و امیدواریم در آینده نزدیک علاوه بر تنوع در نوع کالاهای صادراتی تنوع در کشور‌های هدف صادراتی استان را نیز داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه کشور‌های مختلف با توجه به پتانسیل‌هایی موجود نیازمند محصولات و کالاهای مختلف استان هستند، عنوان کرد: استان زنجان نیز برای تولید نیازمند مواد ا‌ولیه است بنابراین باید این امر به صورت تعامل دو طرفه انجام گیرد و تا صادرات و واردات کالا و مواد اولیه به بهترین نحو و بدون مشکل رخ دهد.

رنگرونا با اشاره به اینکه در حوزه صادرات، محصولات تولیدی استان به حدی به کیفیت و استاندار قابل قبول کشور‌های مختلف رسیده‌اند که ما بدون دغدغه محصولات کشاورزی و صنعتی خود را صادر می‌کنیم، گفت: اخیرا با اینکه برخی از صادرکنندگان در خصوص محصولات کشاورزی بنا به دلیلی دچار مشکل شدند اما محصولات کشاورزی استان دارای بالاترین درجه کیفیت بود و هیچ مشکلی مخصوصا از طرف صادر کنندگان گزارش نشد و این امر نشان می‌دهد تولیدات استان با کیفیت و در قالب استاندارد‌های تایید شده است.

وی عنوان کرد: آنچه که در حال حاضر مشخص است جهش قابل توجهی در صادرات محصولات کشاورزی نسبت به سایر کالاها و محصولات از استان وجود دارد که این موضوع نشان ‌دهنده ورود صادر کنندگان جدید به حوزه صادرات محصولات کشاورزی، تنوع محصولات تولیدی و تولیدات صادرات محور است که همه این امور سبب شده تا صادرات خوبی از استان انجام شود.ب//

منبع: دانا

کلیدواژه: کشور های هدف صادراتی محصولات کشاورزی صادرات محصولات اتاق بازرگانی استان زنجان حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۰۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ۸۵۰ میلیون یورویی ایران و اتحادیه اروپا در ۲ ماه

مبادلات تجاری ایران و اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست سال جاری میلادی با رشد ۸ درصدی به حدود ۸۵۰ میلیون یورو رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار اروپا (یورو استات) نشان می‌دهد تجارت ایران و 27 عضو اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به 847 میلیون یورو رسیده است.

مبادلات ایران و اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست 2024 نسبت به مدت مشابه سال قبل 8 درصد افزایش داشته است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل 780 میلیون یورو کالا بین دو طرف مبادله شده بود.

بر اساس این گزارش واردات اتحادیه اروپا از ایران در دو ماهه نخست 2024 با افزایش 3 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به 144 میلیون یورو رسیده است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل 139 میلیون یورو کالا از ایران توسط کشورهای اروپایی وارد شده بود.

صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ماه‌های ژانویه و فوریه امسال نیز 9 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و به 703 میلیون یورو رسیده است. اتحادیه اروپا در دوماهه نخست سال قبل 641 میلیون یورو کالا به ایران صادر کرده بود.

جهش 46 درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه 2024

بر اساس این گزارش تجارت ایران و اروپا در دومین ماه سال جاری میلادی رشد قابل توجه 30 درصدی داشته و از 358 میلیون یورو در فوریه سال 2023 به 468 میلیون یورو در فوریه 2024 رسیده است.

صادرات اروپا به ایران در فوریه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش 32 درصدی مواجه شده و به 392 میلیون یورو رسیده است. صادرات اروپا به ایران در فوریه سال قبل 297 میلیون یورو گزارش شده بود.

صادرات آلمان به ایران در فوریه امسال 46 درصد رشد کرده و به 141 میلیون یورو بالغ شده است. صادرات فرانسه به ایران نیز با 37 درصد رشد به 33 میلیون یورو و صادرات ایتالیا با کاهش 6 درصدی به 42 میلیون یورو رسیده است.

صادرات رومانی به ایران 22 برابر شد

اما صادرات رومانی به ایران در فوریه 2024 نسبت به مدت مشابه سال قبل 22 برابر شده و از 2.5 میلیون یورو در فوریه سال قبل به 57 میلیون یورو در فوریه امسال افزایش یافته است.

واردات اتحادیه اروپا از ایران نیز در فوریه 2024 با رشد 24 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به 76 میلیون یورو رسیده است. این رقم برای فوریه سال 2023 بالغ بر 61 میلیون یورو اعلام شده بود.

واردات ایتالیا از ایران 2 برابر شد

واردات آلمان از ایران در فوریه امسال تغییر محسوسی نداشته و در سطح 19 میلیون دلار باقی مانده است. اما واردات اسپانیا از ایران با رشد 66 درصدی مواجه شده و به 9.3 میلیون یورو رسیده است. واردات ایتالیا از ایران نیز 96 درصد رشد کرده و به 26.1 میلیون یورو افزایش یافته است. ایتالیا در فوریه سال قبل 13.3 میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • تجارت ۸۵۰ میلیون یورویی ایران و اتحادیه اروپا در ۲ ماه
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا