Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - امام جمعه بوشهر با بیان اینکه آموزش و پرورش استان به تنهایی نمی‌تواند مشکلات زیرساختی را برطرف کند گفت: شورای برنامه‌ریزی، فرمانداری‌ها، نیروگاه اتمی، مراکز تجاری و صنایع نفت و گاز بوشهر باید در کنار دستگاه تعلیم و تربیت فعال باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در نشست با مسئولان آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت روز امور تربیتی و هفته تربیت اسلامی اظهار داشت: آموزش و پرورش متصدی مهمترین زیرساخت ایجاد تمدن در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر باتأکید بر توجه به تربیت دانش‌آموز تراز انقلاب اسلامی تصریح کرد: تربیت دانش‌آموز تراز علم، انسانیت و دیانت سبب اقتدار کشور در عرصه علمی و شخصیت‌های والا انسانی در گستره جهانی می‌شود.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه جهان امروز دچار بحران آموزشی و پرورشی شده است خاطر نشان کرد: هم اکنون در عرصه آموزش در جهان یک نگاه قوی علمی وجود ندارد و بسیاری از کشورها دچار افت و عقب‌گرد علمی شده‌اند.

وی با بیان اینکه نوجوانان و جوانان استان دارای استعدادهای خوبی هستند و فقط نیاز به توجه و امکانات دارند تصریح کرد: تلاش کنید تا بعد از یک دوره 4 یا 8 ساله، استان بوشهر جز 5 استان برتر کشور شود.

صفایی بوشهری با اشاره به وجود یک‌هزار و 200 کلاس تخریبی در سال‌های گذشته در استان اظهار کرد: خوشبختانه با تلاش‌های انجام شده آمار کلاس های تخریبی به  کاهش یافت و به 700 کلاس رسید که باید با همکاری سازمان‌ها، نهادها و خیران در یک افق 4 ساله کلاس‌های تخریبی مدرس استان برچیده شوند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تأکید کرد: آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند مشکلات زیرساختی را برطرف کند و شورای برنامه‌ریزی، فرمانداری‌ها، نیروگاه اتمی، مراکز تجاری و صنایع نفت و گاز باید در کنار دستگاه تعلیم و تربیت فعال باشد.

امام جمعه بوشهر باتأکید بر توجه به معیشت معلمان و دبیران افزود: باید به این مهم توجه ویژه‌ای شود تا فرهنگیان بدون دغدغه مسائل مادی، به فعالیت علمی خود برسند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان از نظر دینی، اجتماعی و خانوادگی نیاز به مشاوره دارند اضافه کرد: راه‌اندازی خط تلفن اورژانس دانش‌آموزی توسط آموزش و پرورش و ارائه خدمات رایگان مشاوره‌ای به دانش‌آموزان، فرهنگیان و خانواده‌ها کار بزرگ و پسندیده است.

صفایی بوشهری برپایی و برگزاری کلاس‌های اخلاقی برای دانش‌آموزان را ضروری دانست و گفت: کلاس‌های اخلاق دانش‌آموزی در شبکه شاد به‌عنوان یک ابتکار در استان می‌توان اجرا کرد که از آموزش و پرورش استان انتظار می‌رود این پیشنهاد را با کیفیت خوب عملیاتی کند.

1500 مربی و معاون پرورشی و مشاور در مدارس استان فعال هستند

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز فعالیت‌های متنوع فرهنگی و تربیتی را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: این فعالیت‌ها در 27 کانون فرهنگی، 19 مرکز مشاوره، 21 مرکز دارالقرآن و 8 اردوگاه تربیتی در حال اجرا است.

علی موحدی با بیان اینکه یک هزار و 500 مربی و معاون پرورشی و مشاور در مدارس استان مجری برنامه یاریگر زندگی و نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان هستند گفت: خط اورژانس دانش‌آموزی با شماره 1570 در استان فعال است و خانواده‌ها، دانش‌آموزان و فرهنگیان می‌توانند رایگان از خدمات مشاوره‌ای استفاده کنند.

امام جمعه شیراز بر لزوم ایجاد تحول فرهنگی تاکید کردنخستین کنگره شهدای دانش‌آموز و فرهنگی استان بوشهر برگزار می‌شود14 هزار دانش‌آموز استان بوشهر راهی سرزمین‌های دفاع مقدس می‌شوند

وی با بیان اینکه در حوزه آموزش عملی نماز طرح مبین در استان در حال اجرا است اضافه کرد: دوره‌های آموزشی این طرح با همکاری مرکز تخصصی نماز قم و ستاد اقامه نماز استان برای مدیران مدارس و معلمان برگزار شده است.

موحدی با اشاره به معرفی بوشهر به‌عنوان پایتخت قرآنی کشور عنوان کرد: یک هزار دانش‌آموز دارای استعداد قرآنی در استان شناسایی شده‌اند که در دارالقرآن‌ها به‌صورت ویژه آموزش می‌بینند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه 582 یادواره شهدای فرهنگی و دانش‌آموز با عنوان لاله‌های روشن در مدارس استان برگزار شده است، افزود: در این راستا، نخستین کنگره شهدای فرهنگی و دانش‌آموز استان در اردیبهشت سال آینده برگزار می‌شود.

انتهای پیام/190/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان امام جمعه بوشهر استان بوشهر دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۱۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب