Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین الهی صبح پنجشنبه با حضور در مراسم افتتاح بیمارستان ملارد اظهار داشت: بعد از انقلاب پیشرفت‌های عظیمی در کشور داشته ایم و یکی از مهم‌ترین آنها علوم پزشکی می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه در ابتدا و یا قبل از انقلاب غربی‌ها به ظاهر از ما حمایت می‌کردند ولی حداقل‌ها را در علوم پزشکی نداشتیم گفت: برای خدمات درمانی در آن روزها از هندی‌ها و پاکستانی‌ها استفاده می‌شد و با توجه به جمعیت ۲۵ میلیونی کشور در آن روزگار بسیاری از بیماران را به خارج از کشور می‌فرستادیم و وابستگی به غرب برای ما امکانات نمی‌آورد و حداقل نیروی تخصصی را در کشور نداشتیم و یکی از دستاوردهای انقلاب با وجود همه تحریم‌ها این بود که روز به روز قوی‌تر شدیم و امروز با وجود جمعیت ۳ برابری نسبت به آن زمان موارد را با پزشکان خودی انجام می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت افزود: از روح بلند امام تشکر می‌کنیم که این شرایط استقلال را فراهم شد و هم تکنون ۶۳ دانشگاه علوم پزشکی در همه مناطق و ۲۵۰ هزار دانشجو داریم که در رشته‌های مختلف با ۲۰ هزار استاد مشغول تحصیل هستند و یک هزار بیمارستان و ۱۵۰ هزر تخت و رشد زیاد در پزشکی داریم و ۵ کشور اول سلول‌های بنیادی دنیا هستیم و ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی در کشور داریم و این زیرساخت‌های انسانی بزرگترین پشتوانه انقلاب است..

عین الهی بیان داشت: در سال ۶۵ وزارت بهداشت تشکیل شد و در سایه انقلاب بود که شبکه‌های روستایی ایجاد و به سرعت در مناطق مختلف در اختیار مردم محروم قرار گرفت، در ابتدا انقلاب دفاع مقدس را داشتیم و تمام جهان غرب به جمهوری اسلامی حمله کردند و ۸ سال دفاع مقدس رقم خورد و مردم مردانه به صحنه وارد شدند و اورژانس‌ها و بیمارستان‌های صحرایی و حمله وحشیانه شیمیایی دشمن را از یاد نمی بریم و کادر درمان شهدای زیادی را تقدیم کرد.

وی عنوان داشت: بعد از دفاع مقدس وظیفه دانشگاه‌ها سنگین‌تر شد و کارهای زیادی را انجام دادند و دنیای امروز را باید با واقعیت شناخت همانطور که کرونا قدرت‌های اصلی دنیا را نشان داد و خاکی که روی کشورها قرار داشت را کنار زد و نشان داد قدرت به پول و امکانات نیست و امروز ۲ تا ۳ هزار تلفات را در اروپا می‌بینیم و طبق بیان رهبر قدرت اصلی به مردم است و نظام با توجه به فشارها توانست استوار بماند چرا که مردم در صحنه‌ها حضور دارند و ایران قوی یعنی ایران متکی به مردم.

وزیر بهداشت گفت: ما در بحث کرونا وقتی در دولت جدید وارد شدیم اولین اولویت را واکسیناسیون قرار دادند و مردم برای کمک به صحنه‌ها وارد شدند و ۱۴۲ میلیون دز واکسن تا کنون تزریق شده و این اعتماد مردم به نظام است و امروز با وجود اینکه اومیکرون در دنیا تلفات می‌دهد ما کمترین تلفات را داریم و این قدرت مردم است و با مردم می‌توانیم دستاوردهای خوبی داشته باشیم و دیدیم ک. پرسنل قهرمان بهداشت و درمان تا پای شهادت پای مردم ایستادند و هیچ مریضی روی زمین نماند.

عین الهی افزود: برای بیمارستان ملارد شورای شهر و شهرداری زمین در اختیار گذاشتند و فقط ساختمان ایجاد خدمات نمی‌کند و دانشگاه علوم پزشکی این بیمارستان را پشتیبانی می‌کند و برکات و آن را مردم خواهند دید.

وزیر بهداشت اظهار داشت: از برنامه‌های دولت رسیدگی به مناطق محروم است و شاهد تلاش خوب استاندار هستیم که در بخش بهداشت و درمان تلاش ویژه ای دارند و برنامه وزارت بهداشت و استانداری مبنی بر رسیدگی به مناطق محروم است و با توجه به اینکه متأسفانه در بحث عدالت در کشور دچار مشکل هستیم مردم محروم نیز باید از امکانات بهره مند شوند و خواسته ما این است که در تلاش‌ها در خصوص درمان به جنوب تهران توجه شود.

وی با اشاره به سفر استانی رئیس جمهور به استان عنوان داشت: در این سفر پروژه‌های خوبی انجام خواهد شد و هم اکنون ۲۲۰ پروژه نیمه تمام بیمارستانی داریم و اولویت اصلی اتمام این پروژه‌ها است و با تلاش‌ها مناطق محروم کشور و به ویژه جنوب استان تهران انجام شود منتفع خواهند شد.

کد خبر 5437633

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهرام عین اللهی شهرستان ملارد ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا گرگان مبعث شیوع کرونا سفر استانی اردبیل مشهد گردشگری خراسان رضوی سانحه تصادف واکسن کرونا علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۱۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی، افزود: براساس ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر هفت سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر هفت سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود، رایگان نیست.

مؤمنی تصریح کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال، گامی بلند برای حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

وی گفت: کودک تا هفت سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد، بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 6097752

دیگر خبرها

  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد