Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از شبکه اسکای نیوز نوشت: سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفت: آمریکایی‌ها به آلمانی‌ها دیکته می‌کنند که چه چیزی برای امنیت انرژی خوب است و آنها هم می‌گویند که نیازی به خط لوله گاز نورد استریم-۲ ندارند و آن امنیت با خط لوله‌ای از سوی آمریکا تامین خواهد شد که چندین برابر گران‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاوروف گفت: آنها تلاش دارند تا دیدگاه‌ خودشان از آینده اروپا را به ما تحمیل کنند. ناپلئون و هیتلر این اهداف را دنبال می‌کردند که کل اروپا را زیر سلطه بگیرند؛ حال آمریکایی‌ها اروپا را تحت کنترل گرفته‌اند.

لحظه به لحظه با گزارش‌ها و تصاویر جنگ روسیه-اوکراین

وزیر امور خارجه روسیه افزود: اوضاع و احوال کنونی واقعا نشان‌دهنده آن است که اتحادیه اروپا در این وضعیت جهانی چه نقشی ایفا می‌کند. در فیلم‌ها، اهریمن مطلق و خوب مطلق را دیده‌ایم. تصویر کنونی جهان هم وضعیت مشابهی به آن دارد. به اعتقاد من این تشنج پایان خواهد یافت.

در جریان این کنفرانس خبری، خبرنگاران از وزیر خارجه روسیه پرسیدند که جهان چه تضمینی داشته باشد که مسکو تسلیحات هسته‌ای مستقر نمی‌کند. پیشتر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه نیروهای بازدارنده هسته‌ای را در حالت هشدار بالا قرار داد.

مسکو آماده سازش شد | اظهارات مهم لاوروف؛ از شرط‌های روسیه برای صلح تا حملات تند به غرب | سلاح هایی که اوکراین نباید داشته باشد لاوروف: جنگ جهانی سوم هسته‌ای و ویرانگر خواهد بود

لاوروف گفت: ما یک دکترین نظامی داریم که پارامترها و شرایط را برای کاربرد یا استقرار سلاح‌های هسته‌ای توصیف می‌کند.

او در ادامه به اظهارات لیز تراس، وزیر امور خارجه انگلیس و صحبت‌های جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا اشاره کرد و گفت: تفکرات جنگ هسته‌ای در سر روس‌ها نیست. خانم تراس گفت که او آماده درگیری میان روسیه و ناتو است. بایدن در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا جایگزینی برای این تحریم‌ها وجود دارد، پاسخ داد که تنها جایگزین جنگ جهانی سوم است و همه این احساس را پیدا کردند که این تنها می‌تواند جنگ هسته‌ای باشد.

سرگئی لاوروف گفت: می‌خواهم اینطور بیان کنم که این‌ها اظهارات سیاستمداران غربی است و آنها هستند که جنگ هسته‌ای را تکرار می‌کنند و این در سر روس‌ها نیست. ما اجازه نمی‌دهیم که برخی تحریکات ما را دچار عدم تعادل کند و توازن را از ما بگیرد، اما اگر آنها جنگی واقعی علیه ما به راه بیندازند، بعد از آن نیاز دارند که با دقت تفکر کنند.

وزیر خارجه روسیه همچنین با پرسشی از وضعیت میدان در اوکراین مواجه شد که به تندی پاسخ داد و اوکراین را "رژیم نئونازی کی‌یف" توصیف کرد.

او گفت: اگر به دقت نگاه کنید، می‌بینید که اروپا و آمریکا در تلاش هستند تا هر رسانه‌ای از روسیه را که تحولات اوکراین را پوشش می‌دهد، ببندند؛ رسانه‌هایی که آنچه را که در اوکراین اتفاق می‌افتد، اینکه چگونه عملیات نظامی ویژه در حال توسعه است و اینکه چگونه ارتش اوکراین - به ویژه گردان نازی‌ها - با غیرنظامیان رفتار می‌کنند، پوشش می‌دهند. نیروهای اوکراینی حین عقب‌نشینی از دونباس از غیرنظامیان غارت کردند، خودروهایشان را گرفتند. آنها غارتگر هستند. در مناطق دیگر از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌شود.

در بخش دیگری از این کنفرانس خبری، لاوروف همچنین گفت که روسیه با اوکراین پای میز مذاکره می‌نشیند "اما تنها به یک شرط که طرفین مذاکره برابر باشند."

اولین دور از مذاکرات اوکراین و روسیه طی روزهای گذشته برگزار شد که نتیجه‌ای در بر نداشت و انتظار می‌رود عصر امروز دور دوم برگزار شود.

همچنین گفت‌وگوی پرتنشی در این کنفرانس خبری میان لاوروف و کیتی نیومن از شبکه ۴ نیوز پیش آمد. از آنجا که روسیه به دیوان کیفری بین‌المللی ارجاع داده شده، از لاوروف پرسیده شد که آیا برای دفاع در یک دادگاه بالقوه جرایم جنگی آمادگی دارد یا خیر.

او پاسخ داد: شما مخاطبانی دارید و تلاش می‌کنید تا اوضاع را مهیج کنید؛ این یک رسانه نیست، این ابزاری برای قرار دادن ایده‌هایی است که خودتان می‌خواهید در ذهن مخاطبانتان قرار گیرد. هیچکدام از اقداماتی که منجر به مرگ غیرنظامیان می‌شود، توجیه نمی‌کنم اما این ما نبودیم که اصطلاح "آسیب‌های جانبی" را اختراع کرد. این اصطلاح به دست شرکای غربی ما از ماجراجویی‌های خودشان در عراق، در لیبی و غیره اختراع شد. آیا تا به حال، شما با همین احساسات، اوضاع عراق و لیبی را که صدها و هزاران غیرنظامی جان باخته‌اند، پوشش داده‌اید؟ چنین چیزی را به یاد نمی‌آورم.

خبرنگار کانال ۴ نیوز پاسخ داد: بله در آن زمان این کار را کردم. اما شما بودید که این جنگ را آغاز کردید و خون پولینا اکنون روی دستان شماست.

او به کودکی اشاره داشت که چند روز پیش حین انفجارها کشته شد.

در پاسخ به او، سرگئی لاوروف گفت: این شبیه شو است. اگر شما می‌خواهید که موضع مرا بشنوید، این را با جزئیات فراوان از جمله با جنبه بشردوستانه این عملیات توضیح دادم. با این حال متوجه شدم که هر طور مایل باشید، آن را پوشش می‌دهید. اما می‌خواهم به شما یادآوری کنم که روزنامه‌نگاران هم وجدان دارند و لطفا به یاد داشته باشید که طی هشت سال گذشته، زمانی که دختران و زنان به تعداد هزاران نفری در دونباس به دست رژیم کی‌یف کشته می‌شدند، چطور رفتار کردید.  

در این کنفرانس خبری همچنین درباره ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین از لاوروف سوالی پرسیده شد. لاوروف گفت برای او سخت است بفهمد که "چطور اوکراینی‌ها رهبر یک رژیمی هستند که در آن نئونازی‌ها شکوفا می‌شوند."  

لاوروف در گفت‌وگو با رسانه‌های خارجی و روسی گفت، طرف روسی متقاعد شد که در رابطه با اوکراین دست به اقدام درستی می‌زند. این سیاستمدار روسیه گفت که مسکو احساس انزوای سیاسی نمی‌کند. او گفت، روسیه همچنان از گفت‌وگو با کشورهای غربی و ناتو استقبال می‌کند. لاوروف گفت: به هر حال این گفت‌وگو زمانی آغاز می‌شود.

در بین رسانه‌های شرکت‌کننده در کنفرانس وزیر امور خارجه روسیه، از جمله راشا تودی، ان‌بی‌سی نیوز، ای‌بی‌سی نیوز، ای‌بی‌سی نیوز، فرانس۲۴، چاینا میدیا کورپوریشن حضور دارند.

سرگئی لاوروف گفت: مطمئن هستم که راه‌حلی برای بحران اوکراین پیدا خواهد شد، خواسته‌های روسیه حداقل است. روسیه دیگر نمی‌تواند اجازه دهد که از خاک اوکراین تهدید حمله مستقیم ناشی شود. مطمئن هستم که جهان به حرف‌های روسیه گوش می‌دهد، اما سخت است که بگوییم تا چه حد می‌شنود. مطمئن هستم که هیستری غرب در اطراف اوکراین خواهد گذشت، آنها به آرامش خواهند رسید.

سرگئی لاوروف به خبرنگار آمریکایی هم گفت: می‌دانم که شما عاشق کلمه "قاتل" هستند، اما اکنون قاتلان واقعی در کنار رژیم کی‌یف می‌جنگند.

لاوروف گفت: نیروهای ملی‌گرای اوکراین در دونباس همانند اربابان و دزدان رفتار می‌کنند. روسیه اجازه نخواهد داد که هیچ اقدام تحریک‌آمیزی، کشور را از حالت تعادل خارج کند. قاتلان واقعی در کنار رژیم کی‌یف می‌جنگند.

وی به نحوه رفتار ملی‌گرایان اوکراینی در هنگام عقب‌نشینی اشاره کرد و گفت: آنها پشت غیرنظامیان پنهان می‌شوند و شهرک‌ها را غارت می‌کنند. عملیات ویژه در اوکراین یک تصمیم اجباری بود، چون غرب صدای ما را نشنید.

لاوروف همچنین اطلاع داد که اکنون یک مکالمه تلفنی دیگر بین پوتین و ماکرون در جریان است. وزیر خارجه روسیه گفت که مسکو آماده گفت‌وگو در مورد ضمانت‌های امنیتی اوکراین و کل اروپاست.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه معتقد است که نقشه‌های جنگی علیه روسیه طراحی می‌شوند. لاوروف گفت: روسیه تسلیم دیکته‌های غرب نخواهد شد. موضوع جنگ هسته‌ای توسط روسیه مطرح نمی‌شود. امیدوارم که شرکای غربی ما آرام شده و آماده گفت‌وگو شوند. روسیه زیر بار فشار و زور نخواهد رفت و هیچ توافق دیکته شده‌ای را قبول نخواهد کرد. صحبت درباره احتمال جنگ هسته‌ای توسط ناتو و اوکراین مطرح می‌شود، نه روسیه.

وزیر خارجه آمریکا همچنین گفت که شرکت‌های غربی تحت فشار مجبور شده‌اند که همکاری را قطع کنند اما روسیه همه چالش‌های اقتصادی پیش رو را حل خواهد کرد. او گفت: ذهن غرب تنها برای یک چیز کار می‌کند و آن مجازات کردن روسیه به شکل حداکثری است. این مسلما روی اقتصاد و فضای اجتماعی تاثیر می‌گذارد اما به شما اطمینان می‌دهم که ما همه این مشکلاتی که غرب برایمان ایجاد می‌کند، حل خواهیم کرد.

سرگئی لاوروف تاکید کرد که قضیه خط لوله نورد استریم ۲ جایگاه واقعی اتحادیه اروپا در سیاست جهان را افشا کرد. او گفت: متاسفانه نمی‌توانم مقایسه نکنم. در زمانی، ناپلئون و هیتلر می‌خواستند اروپا را مطیع کنند. اکنون اروپا به دست آمریکایی‌ها مطیع شده است... جایگاه اتحادیه اروپا به آن گفته شد و قضیه نورد استریم ۲ هم به طور کامل نشان داد که جایگاه واقعی اتحادیه اروپا در عرصه جهانی کجاست. فقط اینکه، مجبور به این کار شد.

کد خبر 661468 برچسب‌ها روسیه سرگئی لاوروف روسیه - اوکراین روسیه و آمریکا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روسیه سرگئی لاوروف روسیه اوکراین روسیه و آمریکا وزیر امور خارجه روسیه کنفرانس خبری اتحادیه اروپا سرگئی لاوروف جنگ هسته ای وزیر خارجه لاوروف گفت گفت وگو او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۳۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟

اگرچه ایالات متحده کمک‌های تازه‌ای را برای اوکراین تصویب و بریتانیا اخیرا از بزرگترین کمک نظامی‌اش به کی‌یف رونمایی کرد، اما زمان خواهد برد تا اوکراین قدرتش را به واسطه این کمک‌های جدید احیا کند و البته در عین حال کمبود نیروهای اوکراینی نقطه ضعف دیگری برای این کشور در مقابل جنگ با روسیه تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به محض آنکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا لایحه کمک به اوکراین را امضا کرد، ارتش ایالات متحده شروع به ارسال تجهیزات مورد نیاز به خط مقدم کرد. با این حال، بعید است اوکراین بتواند پیشرفت چشمگیری را در مقابل برتری‌های روسیه کسب کند.

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی می‌نویسد: «رای مثبت کنگره جهت ارسال کمک به اوکراین موجب افزایش روحیه برای کی‌یف شده است اما کمبود نیرو دغدغه‌ای بزرگ و حیاتی برای این کشور قلمداد می‌شود. از طرفی شاید کمک‌های آمریکا انگیزه‌ای برای کشورهای اروپایی ایجاد کند تا کمک‌های خود را به اوکراین افزایش دهند؛ همانگونه که نخست‌وزیر بریتانیا در جریان سفرش به ورشو از یک بسته کمکی نظامی ۵۰۰ میلیون پوندی رونمایی کرد.»

این روزنامه انگلیسی در ادامه می‌نویسد: «اوکراین ابتدا امیدوار بود که کمک‌های واشنگتن در ابتدای سال جاری میلادی به دستش برسد اما ظاهرا انتظار می‌رود سال ۲۰۲۴ همچنان برای اوکراین به معنای حفظ خطوط باشد تا بازپس‌گیری قلمروهایش. هفته گذشته لایحه کمک‌ آمریکا به اوکراین تصویب شد و زمان خواهد برد تا اوکراین وضعیت دشوار خود را که از ماه‌های اول ۲۰۲۴ گریبان‌گیر آن شده، بهبود ببخشد. هم‌چنین یگان‌های جدید باید آموزش ببینند و زمان می‌برد تا اوکراین کاملا از کمک‌های آمریکا بهره‌مند شود.»

فایننشال تایمز با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده می‌نویسد: «کی‌یف شاید برای به رخ کشیدن دستاوردهای نظامی پیش از انتخابات نوامبر ایالات متحده و توجیه این کمک‌ها، تحت فشار قرار بگیرد و آمریکا (دولت جو بایدن) از او دستاوردهای نظامی بخواهد. اما اوکراین همچنان به جذب منابع نیاز دارد و در عین حال با توجه به انتخابات آتی آمریکا و حضور چهره‌ای جمهوری‌خواه نظیر دونالد ترامپ، آینده روند این کمک‌ها به اوکراین مشخص نیست.»

این روزنامه هم‌چنین تاکید می‌کند: «در حال حاضر بهترین راه اوکراین برای تداوم مبارزه با روسیه، ادامه دادن انواع حملاتی است که اخیرا در حال افزایش هستند. طی این حملات از پهپادهای دوربرد علیه پالایشگاه‌های نفت و سایر اهداف با ارزش استراتژیک در روسیه استفاده شده است اما اوکراین نمی‌تواند از موشک‌های دوربرد اتکمز یا موشک‌های کروز سایه طوفان که سوناک در ورشو این هفته وعده داد، برای حمله به اهدافی در روسیه استفاده کند.»

فایننشال تایمز در پایان با اشاره به قدرت روسیه می‌نویسد: «در حالیکه هیچ راه آسانی برای به زانو درآوردن روسیه وجود ندارد، اما شاید در این مسیر نقاط آسیب‌پذیر این کشور فاش شود. از لحاظ انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هم حتی اگر ترامپ پیروز شود، ضمانتی برای خرسندی پوتین ارائه نمی‌دهد زیرا ترامپ احتمالا بخواهد برنامه صلح خودش را در پیش بگیرد.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد