Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت: با برنامه ریزی های انجام گرفته و هماهنگی دستگاههای مرتبط ، روند استعلامات برای صدور مجوزهای سرمایه گذاری تسهیل ، و چرخه زمانی آن کاهش می یابد.

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل،سید حامد عاملی در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی افزود: لازم است دستگاههای استعلام کننده مجوزها به صورت الکترونیکی و در قالب سامانه ، فرم واحد استعلام را بارگذاری و در صدور مجوزها به این سامانه مراجعه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در صورت وجود اختلاف موردی هم ، در بازه زمانی کوتاه جلسات کارگروه های زیربنایی تشکیل و در کمترین زمان مجوزها صادر شود.

استاندار اردبیل تسهیل در امر صدور مجوزها و بهبود فضای کسب و کار در استان را برای اقدامات تحولی در سال آینده ضروری دانست و این موضوع را گامی برای سرعت بخشی به سرمایه گذاری ها در استان عنوان کرد.

عاملی با بیان اینکه وضعیت استان در بسیاری از شاخص های توسعه مطلوب نیست ، اظهار کرد: باید برای تحول در شاخص های مختلف توسعه استان از فعالیت ها و ایده های جدید اقتصادی حمایت کنیم.

وی افزود: افزایش یک میلیارد دلاری درآمد استان در سال می تواند وضعیت اقتصادی مردم را ارتقا دهد و در این خصوص لازم است با تسهیل روند سرمایه گذاری ، کارهای جدید و دارای ارزش اقتصادی بالا تعریف شود.

استاندار اردبیل گفت: تدوین برنامه های ویژه برای سرمایه گذاری های جدید در بخش های صنعت، کشاورزی و گردشگری که متناسب با استانداردهای بین المللی باشد، ضروری است.

عاملی احصای نیازمندی های سرمایه گذاری استان را مورد تاکید قرار داد و افزود: همه بخش های کشاورزی، صنعت و گردشگری باید با برنامه ریزی برای جذب سرمایه گذار و اجرای طرح های تحول آفرین و درآمدزا در راستای ارتقای وضعیت اقتصادی استان تلاش کنند.

رییس اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی استان نیز در این جلسه با اشاره به وجود قوانین و مقررات اضافه در جریان صدور مجوزهای سرمایه گذاری ، خواستار تشکیل کمیته تطبیق قوانین و مقررات شد.

حسین پیرموذن افزود: لازم است در روند صدور مجوزها استعلامات سیزده گانه یکبار اخذ و به عنوان پایه تشکیل پرونده مد نظر قرار گیرد.

وی خواستار لینک و اتصال همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط به هم ، برای بررسی استعلامات در صدور مجوزها شد.

پیرموذن در ادامه با اشاره به بازگشایی بازار روسیه برای صادرات ، نبود صنایع تولید کننده محصولات با ماندگاری بالا و مطابق با استانداردهای جهانی را آفت و مانع بزرگ در صادرات استان دانست.

وی افزود: برای برنامه ریزی سرمایه گذاری در سال آینده ، لازم است به دنبال ایجاد صنایع تبدیلی با روش های ماندگار باشیم.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا دولت بخش خصوصی کسب و کار سرمایه گذاری شاخص درآمد سرمایه کشاورزی گردشگری صنعت قوانین و مقررات مد روسیه اردبیل سرمایه گذاری صدور مجوزها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۴۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • میدان عرضه دام زنده در نانواخانه شهرکرد احداث می‌شود
  • میدان عرضه دام زنده احداث می‌شود
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است