Web Analytics Made Easy - Statcounter

«رستم قاسمی» عصر پنجشنبه در نشست شورای مسکن استان مرکزیٍ افزود: افزایش تسهیلات این طرح با هدف کاهش سهم آورده مردم انجام می شود.

وی از اصلاح ثبت نام مردم در طرح جهش تولید مسکن خبرداد و اظهار داشت: افرادی که سه سال سابقه پرداخت بیمه در شهرهای کوچک داشته باشند می توانند در طرح جهش تولید مسکن ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهر سازی افزود: شرایط فرم جیم برای ثبت نام در این طرح تغییر کرده و افرادی که به دلایل مختلف خانه خود را سه سال گذشته فروخته اند نیز می تواند در این طرح ثبت نام کند.
 

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی در این نشست گفت: ۶۱ هزار واحد در طرح جهش تولید مسکن ملی به این استان اختصاص یافته که عملیات اجرایی ۲۰ هزار واحد امروز با حضور وزیر راه و شهر سازی در استان آغاز شد.

احمد مرزبان افزود: ۴۹۲ هکتار زمین با قابلیت تغییر کاربری و الحاق به محدوده در استان مرکزب آماده شده  که ظرفیت برای ساخت ۲۹ هزار واحد را در استان آماده می کند.

وی ادامه داد: ۱۶ هزار و ۶۳۲ واحد از مجموع سهمیه اختصاص یافته در طرح جهش تولید ملی مسکن به استان مرکزی به شهرستان اراک، ۱۴ هزار و ۲۴۴ واحد ساوه  و چهار هزار و ۳۷۶ واحد به خمین اختصاص یافته‌است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۲ هزار و ۶۲۴ واحد از مجموع این واحدها به شهر دلیجان، ۲ هزار و ۷۲۴ واحد محلات، ۸۰۰ واحد تفرش و ۴۴۴ واحد به شهرستان آشتیان اختصاص یافته‌ است.

مرزبان گفت: یک هزار واحد نیز به شهرهای جدید مهاجران و امیرکبیر اراک اختصاص یافته است.

فرماندار اراک نیز در این نشست گفت: تامین زمین برای ۲ هزار واحد برای مسکن محرومان باید در دستور کار قرار گرد.

امیر هادی افزود: در حوزه راه‌های مواصلاتی در خواست ارتقای راه‌های روستایی به اصلی را داریم.

وی ادامه داد: ۲۶۴ واحد مسکن ایثارگران در اراک وجود دارد که به دلیل تورم با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد با مشکل مواجه شده‌است.

فرماندار اراک گفت: ۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات به این واحدها اختصاص یافته بود که برای تکمیل این واحدها این تسهیلات باید به سه میلیارد ریال افزایش یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: استان مرکزی از نظر زیر ساخت درمانی با مشکلات متعددی مواجه‌ است.
 

سید محمد جمالیان افزود: چهار واحد مسکونی در بیمارستان امیر کبیر اراک وجود دارد که در حوزه توانبخشی از آنها استفاده شده و امید است با موافقت برای تغییر کاربری این واحدها زمینه افزایش خدمت رسانی به مردم فراهم شود.

وی ادامه داد،: ۷۱ هکتار سال ۶۳ به دانشگاه علوم پزشکی داده شد که تا کنون سند تک برگی این زمین به نام این دانشگاه منتقل نشده‌است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: با توجه به اینکه سازمان انرژی اتمی یک بیمارستان برای دانشگاه اراک در این زمین ساخته و نیاز است نسبت به اخذ  سند این زمین اقدام شود.

نماینده مردم شهرستان خمین در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: وضعیت راه‌های این شهرستان با مشکلات جدی مواجه بوده و در حوزه مسکن نیز ۲ طرح تحت عنوان مسکن ملی در سطح شهرستان وحود دارد.

علی رضا نظری افزود: طرح اقدام ملی مسکن در برخی شهرستان‌ها در طبقه چهارم و پنجم است در صورتی که طرح اقدام ملی اکنون در بخش نقشه و آماده سازی است.

وی ادامه داد: طرح اقدام ملی مسکن ملی شهرستان خمین از خرداد ماه تا کنون اتفاق خاصی صورت نگرفته و این مهم متناسب با انتظارات مردم نیست.

نماینده مردم شهرستان خمین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: استان مرکزی تنها شهر اراک نبوده و ما اعتراض داریم به کسی که برنامه حضور وزیر را در استان پیش بینی کرده است.

نظری ادامه داد: نیاز است در صورتی که  امکان حضور وزیر در شهرستان‌ها نیست معاونان وزیر به شهرستان‌ها سفر کنند.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر راه و شهرسازی پنج ماه پیش چند دستور را در مجلس ارائه دادند که تاکنون هیچکدام اجرا نشده، که نیاز است دستورات اجرایی شود.
حجت الاسلام محمد سبزی افزود: جنس و نوع مشکلات ساوه با دیگر شهرستان ها متفاوت بوده و این شهرستان بیشترین زمین مسکن ملی را داشته و نباید  مشکل زمین در این شهر وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: هشت هکتار زمیین برای ساخت 400 واحد مسکونی برای ایثارگران شهرستان ساوه اختصاص داده شده بود که این میزان زمین به سه هکتار کاهش پیدا کرد و آن هم تا کنون عملیاتی نشده است.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر وزیر به دلیل مشغله های کاری نمی تواند به تعدد در استان ها حضور یابد انتظار است معاونین وزیر در شهرستان ها حضور پیدا کرده و مشکلات را در همان محل رفع کنند.

حجت الاسلام سبزی گفت: بیشتر صنایع استان مرکزی در ساوه و زرندیه مستقر بوده و نیاز است توزیع اعتبارات بر اساس آمایش صحیح انجام شود.

وی ادامه داد: اعتبارات در این شهرستان ها اندک بوده و ساوه از جمله گران ترین شهرهای کشور است و انتظار می رود میزان تسهیلات در این شهر افزایش باید.

نماینده مردم ساوه و زرندیه خاطرنشان کرد: بیشترین روستاهای فاقد آسفالت استان مربوط به شهرستان ای ساوه و زرندیه است و میزان تصادفات نیز در ساوه بالا است و تقاضا داریم توزیع بودجه به ویژه در حوزه راه و مسکن عادلانه در این شهرستان ها صورت گیرد.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت:: شهرستان های استان در خصوص مسکن مشکلاتی دارند که انتظار می رفت وزیر راه و شهرسازی علاوه بر اراک از شهرستان ها نیز بازدید داشته باشد.

ولی الله بیاتی افزود: حدود 10 سال است که قرار بوده 48 هکتار به شهر فراهان اضافه شود اما تاکنون انجام نشده و مردم توقع دارند این مشکل هرچه زودتر حل شود.

وی بیان کرد: در این حوزه انتخابیه به دلیل کمبود اعتبار و عدم رسیدگی راه های اصلی به راه های فرعی تبدیل شده است، در خصوص راه و مسکن مشکلات زیادی وجود دارد که امید است در فرصت های آینده وزیر راه و شهرسازی در دیگر شهرستان ها حضور پیدا و مشکلات را پیگیری کنند.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اراک استان مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اراک استان مرکزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اراک استان مرکزی مجلس شورای اسلامی طرح جهش تولید مسکن طرح جهش تولید نشست گفت وزیر راه و شهر راه و شهرسازی ساوه و زرندیه اختصاص یافته نماینده مردم استان مرکزی شهرستان ها هزار واحد مسکن ملی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۴۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد

اکبر ابدالی گفت: پروانه‌های صادر شده در بخش تولیدی و خدمات فنی به تعداد یک هزار و ۸۵۷ فقره با سرمایه گذاری پنج هزار و ۵۷۱ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ نفر و همچنین در بخش توزیعی و خدماتی به تعداد سه‌هزار و ۷۸۴ مورد با سرمایه‌گذاری ۱۱ هزار و ۳۵۲ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۹ هزار و ۴۶۰ نفر بوده‌است.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم  با اشاره به سایر فعالیت‌های انجام شده در حوزه اصناف استان طی سال گذشته نیز افزود: در سال ۱۴۰۲، ۱۹ انتخابات صنفی در استان قم برگزار و مسئولان اتحادیه‌ها تعیین شدند، همچنین در این مدت با تشکیل جلسات کارشناسی در خصوص قیمت گذاری ۲۲ قلم کالا اقدام لازم صورت گرفت.

او در ادامه گفت: سال گذشته ۵۷۹ متقاضی دریافت تسهیلات در بخش اصناف استان به مبلغ یک‌هزار و ۴۶۲ میلیارد ریال در قالب تسهیلات رونق تولید، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و سایر موارد به بانک‌های عامل معرفی شدند.

گفتنی است مسئولان اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم از عموم مردم استان درخواست کردند که هرگونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، احتکار، عرضه خارج از شبکه و دیگر تخلفات صنفی را به تلفن ۱۲۴ و یا سامانه www.۱۲۴.ir اعلام نمایند.

همچنین از مردم خواسته شده‌است به فراخوان ثبت نام ناظران افتخاری به آدرس http://B ۲ n.ir/Nazerqom مراجعه و ثبت نام نمایند.

براساس آخرین پایش صورت گرفته، ۴۰ هزار پروانه کسب در قم موجود می‌باشد که ۱۶ هزار مورد آن در بخش تولیدی و خدمات فنی و ۲۴ هزار مورد آن در بخش توزیعی و خدماتی است.

اصناف در قم به دلیل موقعیت خاص زائرپذیری این استان و اهمیت بخش خدمات در آن، جایگاه ویژه‌ای دارند و در همین راستا اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت قم همکاری گسترده‌ای با فعالان بخش اصناف استان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۲۴ واحد مشاور املاک در قزوین
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است