Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که در اشعار رهبر معظم انقلاب شعرهای تاثیرگذاری در موضوع انتظار و فرج وجود دارد، خاطرنشان کرد: شعر از بنیادهای فکری فرهنگی برای تجلی اندیشه های بزرگ انسانی است.

محمدمهدی اسماعیلی در آیین اختتامیه بیستمین جشنواره سراسری شعر غدیر و شانزدهمین جشنواره آوای انتظار در بناب با بیان این‌که رهبر انقلاب در قله حکمت و عرفان قرار دارند و شاعری چیره دست هستند، اظهار کرد: بسیاری از اشعار ایشان در دوران جوانی از بین رفته است، اما یک دیوان بزرگ از اشعارشان در دسترس علاقمندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب توجه ویژه‌ای به شاعران داشته و  ایشان چراغ شعر و شاعری را پرفروغ نگه داشته اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه محمد حسین شهریار بر تارک شعر و ادبیات کشور می‌درخشد، خاطرنشان کرد: آذربایجان شرقی مملو از بزرگان، شعرا و هنرمندانی ولایی و آئینی از قرون گذشته تا کنون است .

وی با بیان این‌که شعرا بزرگترین مضامین اخلاقی را در قالب شعر ارائه می دهند، اظهارکرد: شاعران بزرگ ایران زمین، همچون سعدی، حافظ، فردوسی، صائب تبریزی  و شهریار اوج حکمت و معنویت را با شعر آفریدند.

وی اضافه کرد: افتخار ما خادمی مردم است و هیچ شانی به جز سربازی ولایت نداریم. همچنین درخواست نماینده مردم شهرستان بناب در مجلس شورای اسلامی در خصوص ایجاد مجتمع فرهنگی و هنری در شهرستان را پیگیری می کنم. 

به گزارش ایسنا، امروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برترین‌های جشنواره سراسری شعر غدیریه و شانزدهمین جشنواره آوای انتظار در بناب معرفی شدند.

در بخش شعر فارسی آسیه رحمانی رتبه اول از تهران، محسن کاویانی رتبه دوم از قم، مهرداد محرابی رتبه سوم از تهران، مرتضی جلیلیان رتبه چهارم از مشهد، فاطمه سلیمان پور رتبه پنجم از قم توسط هیات داوران به عنوان برگزیدگان جشنواره سراسری شعر غدیریه بناب معرفی شدند. 

گفتنی است؛ در بخش شعر ترکی رتبه اول از تبریز بلال کمالی، رتبه دوم از زنجان امیر رسولی، رتبه سوم از بناب ناصر عباس زاده، رتبه چهارم از زنجان سیدضیا موسوی، رتبه پنجم از مرند علی فخری انتخاب شدند. 

همچنین در بخش داستانک رده سنی بزرگسالان: نفر اول از خوزستان فرخنده صالحی، نفر دوم از مشهد فاطمه حلیمیان، نفر سوم از زنجان کاظم رستمی معرفی شدند. 
در رده سنی زیر ۱۳ سال: نسترن رضاییان جایزه ویژه داوران از بناب را به دست آورد و هانیه فروغی نفر اول، آیدا آقا محمدی نفر دوم و الینا مهدی قلی خانی نفر سوم همگی از شهرستان بناب توسط هیات داوران انتخاب شدند. 

شایان ذکر است؛ نتایج جشنواره های موسیقی آوای بناب نیز به این ترتیب اعلام شد: 

رتبه اول موسیقی گروهی به طور مشترک گروه موسیقی دومان از ملکان و زخم از بناب رسید.

گروه موسیقی همدلان و گروه موسیقی پژواک هر دو از شهرستان بناب دوم شدند و گروه موسیقی سها و گروه موسیقی طلوع به صورت مشترک از بناب سوم شدند.
گروه های موسیقی عاشیق و کودکان نیز از بناب شایسته تقدیر شدند.

لازم به ذکر است؛ این جشنواره با شرکت های گروه های موسیقی از شهرستان‌های بناب، ملکان، مراغه و میاندوآب با شرکت و سخنرانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار آذربایجان شرقی به صورت منطقه ای برگزار شد.

 بیستمین جشنواره شعر غدیریه به صورت سراسری برگزار و ۵۰۰ اثر در بخش شعر فارسی از تمام استان های کشور و ۲۰۰ اثر در بخش داستانک از ۱۸ استان کشور شرکت داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شعر وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گروه موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۵۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاد موسیقی شمال خراسان را بهتر بشناسیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی عیسی قلی پور افتخارات زیادی در جشنواره¬های داخلی و خارجی کسب کرد ه از جمله حضور و اجرا در جشنواره موسیقی فجر، جشنواره پیران چنگی و ده¬ها جشنواره ملی، منطقه¬ای، استانی و شهرستانی و همچنین داوری در چندین جشنواره از جمله فعالیت‌های این استاد موسیقی مقامی بود.
استاندار خراسان شمالی، مدیرکل صدا و سیمای استان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، درگذشت این هنرمند موسیقی مقامی استان را به خانواده ایشان و جامعه هنری استان تسلیت گفتند.
مراسم تشییع پیکر استاد قلی پور فردا شنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۱۰ صبح از مقابل سالن گلشن بجنورد برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • استاد موسیقی شمال خراسان را بهتر بشناسیم
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • استاد مطهری؛ فیلسوف یا متکلم؟!