Web Analytics Made Easy - Statcounter

راه پیشران توسعه در هر منطقه است، با وجود اینکه در سال‌های اخیر برای حذف نقاط حادثه خیز و تعریض جاده‌های استان ایلام تلاش‌های شده، اما همچنان بسیاری از مسیرهای ارتباطی استان نیازمند چهارخطه شدن هستند.

مسیر مهران-دهلران-اندیمشک به عنوان یکی از مسیرهای ارتباطی مهم در کشور شناخته می‌شود، این مسیر علاوه بر اینکه متصل کننده استان‌های ایلام و خوزستان است، روزانه شاهد ترددهای فراوان به خصوص برای تردد و ترانزیت کالا به مرز مهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسیر در سال‌های گذشته قرار بود چهارخطه شود ولی هنوز فقط در قسمت‌هایی این مهم محقق شده است، با توجه به کم عرض بودن جاده و ترددهای فراوان نیاز است هرچه سریع‌تر این مسیر چهارخطه شود.

از مسافت ۱۲۱ کیلومتری مسیر دهلران- مهران ۷۵ کیلومتر در حوزه راهداری قرار دارد، جاده‌هایی که به خاطر کم عرض بودن و پیچ‌های تند و حادثه خیز چالش‌های جدی را برای رانندگان ایجاد کرده است.

مسیر مهران-دهلران-اندیمشک دارای پیچ‌های بسیار تندی است

یکی از رانندگانی که در طول این محور در تردد است در گفتگو با خبرنگاربازار اظهار داشت: روزانه حجم سنگینی از تردد در محور مهران-دهلران-اندیمشک صورت می‌گیرد ولی متاسفانه این مسیر دارای پیچ‌های بسیار تندی است و مهمترین اینکه جاده کم عرض است.

عبدالله بهادری افزود: خوشبختانه در سال جاری چهارخطه کردن بخش‌هایی از این مسیر در دستور کار جدی اداره کل راه و شهرسازی استان و وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه مسیر مهران-دهلران-اندیمشک مجموعاً ۲۴۰ کیلومتر است و ۲۱۵ کیلومتر آن در حوزه استان ایلام قرار دارد، افزود: برای چهارخطه کردن مسیر مهران-دهلران به طول ۱۲۰ کیلومتر اخیراً قراردادی منعقد و پیمانکار مشخص شده است..

بهادری بیان کرد: برای این ۱۲۰ کیلومتر قراردادی بالغ بر ۱۳۷ میلیارد تومان منعقد شده که به زودی عملیات اجرایی در این محدوده شروع خواهد شد.

وی عنوان کرد: ضمن اینکه در این مسیر یک تقاطع غیر همسطح از سه راهی آذر و امامزاده سید حسن (ع) در حال ساخت است.

مدیرکل راه و شهرسازی ایلام تصریح کرد: مسیر دهلران به اندیمشک به طول ۱۲۰ کیلومتر که ۹۵ کیلومتر آن در حوزه استان ایلام قرار دارد، ۱۲ کیلومتر به صورت چهارخطه تکمیل شده و۱۸ کیلومتر دیگر با پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصد در دست اجرا است.

بهادری بیان داشت: به زودی عملیات اجرایی چهارخطه کردن بخش‌های دیگری از مسیر دهلران-اندیمشک با قرادادی به ارزش ۵۳۴ میلیارد تومان با قرارگاه خاتم الانبیا آغاز می‌شود.

وی گفت: با توجه به نیازی که به چهارخطه کردن این مسیر است با تمام تلاش به این موضوع ورود کرده‌ایم که بتوانیم این مشکل را برطرف کنیم.

چهارخطه کردن تمام مسیر مهران-دهلران- اندیمشک مطالبه جدی مردم و رانندگان است، این مسیر علاوه بر اینکه برای تردد مردم استان بسیار مهم است، محل تردد زوار و ترانزیت کالا به مرز مهران نیز است.

کد خبر 1608985

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان مهران دهلران اندیمشک مسیر مهران دهلران چهارخطه کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۷۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند

صابر علیدادی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در نشست بررسی طرح‌های حوزه آبفا اندیمشک در محل فرمانداری این شهرستان گفت: طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک از جمله طرح‌های مهم آبرسانی در این شهرستان است که با بهره برداری از این طرح، فشار آب در مناطق مختلف شهر اندیمشک پایدار و نیاز آبی شهروندان به میزان قابل توجهی رفع می‌شود.

او با بیان اینکه احداث ۱۱ حلقه چاه جدید آب در این شهرستان در دستور کار قرار گرفته است، افزود: ۲ حلقه چاه تاکنون احداث و تجهیز شده است و به زودی این طرح‌ها به بهره برداری می‌رسند.

آقای علیدادی با اشاره به نقش آفرینی قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) در آبرسانی به مناطق روستایی اندیمشک ادامه داد: آبرسانی به مناطق روستایی این شهرستان از مجتمع آبرسانی امیرسیف تا مهرزیل (تاف آب) در حال انجام است که با اجرای این خط، آب تمام روستا‌های مسیر از مازو تا روستای کوثر و مگسان از محل تامین آب از چاه‌های سرنمک و درکول تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه طرح‌های متعددی برای پایدارسازی آب در اندیمشک در حال اجرا و تکمیل است، یادآور شد: احداث مخازن ۳ هزار مترکعبی امیرسیف، ۲ هزار مترمکعبی شهر حسینیه، مخزن روستای بالا رود شمالی و همچنین طرح آبرسانی به شهر حسینیه از محل تاسیسات آبرسانی دوکوهه و خط انتقال از روستای بالارود شمالی به شهر حسینیه از جمله طرح‌هایی هستند که درصورت تکمیل، نیاز آبی این شهرستان را به میزان قابل توجهی رفع می‌کنند.

این مقام مسئول تاکید کرد: طرح بزرگ مخزن آب شهر آزادی به سرعت در حال تکمیل است و پیش بینی می‌شود تا پایان خرداد امسال به بهره برداری برسد همچنین طرح آبرسانی و اصلاح شبکه توزیع آب در شهر چم گلک نیز در مراحل نهایی تکمیل است.

او ادامه داد: عملیات اجرایی احداث خط انتقال از مجتمع آبرسانی اندیمشک به کوی لور به طول پنج کیلومتر با اعتبار ۷۰۰ میلیارد ریال آغاز شده است و این طرح شاخص نیز به زودی در مسیر تکمیل و بهره برداری قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان، طرح بزرگ فاضلاب اندیمشک را یکی از طرح‌های مهم و اولویت دار دانست و گفت: تکمیل ایستگاه پمپاژ کوی شهدا، احداث تصفیه خانه فاضلاب و تکمیل شبکه دفع فاضلاب از جمله مهم‌ترین طرح‌های توسعه شبکه فاضلاب در اندیمشک است که امیدواریم با جذب اعتبار مورد نیاز، گامی مهم و بزرگ در این زمینه برداشته شود.

او با اشاره به پیشرفت اجرای طرح آبرسانی و فاضلاب مسکن ملی در شهر اندیمشک افزود: تکمیل و بهره برداری و رفع مشکل آب و فاضلاب طرح مسکن ملی در اندیمشک یک اولویت مهم است که بهره برداری از این طرح در کمترین زمان ممکن به عنوان اولویت در حال پیگیری است.

علیدادی اضافه کرد: دولت سیزدهم به استان خوزستان و تقویت خدمات آب و فاضلاب در شهر‌های مختلف استان توجه ویژه دارد و اعتبارات مالی خوبی برای بهره برداری از این طرح‌ها اختصاص داده است تا پس از سال‌ها نیاز‌های این بخش برطرف شود.

طرح جامع آبرسانی به شهرستان اندیمشک با هدف تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی اهالی شهر‌های اندیمشک، حسینیه، بیدروبه، آزادی و چم گلک و ۲۰۰ روستا‌های تابعه شهرستان از طریق تلفیق آب زیرزمینی و آب سطحی رودخانه دز توسط سازمان آب و برق خوزستان برای افق سال ۱۴۲۵ طراحی و در حال اجرا است.

براساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور که در سال ۱۳۹۵ انجام شد شهرستان اندیمشک جمعیتی بالغ بر ۱۷۸ هزار نفر دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت / بارش باران در محورهای استان خوزستان
  • تصادف مرگبار در محور اندیمشک _دهلران
  • انجام عملیات راه‌سازی محورهای مختلف استان/۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • کشف سه محموله قاچاق در اندیمشک