Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان چهارمحال و بختیاری گفت: لازم است شهرداران و دهیاران استان، طرح درآمدزایی گردشگری را در اولویت کارهای خود قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، علیرضا جیلان امروز در ستاد اجرایی ساماندهی و ارتقای خدمات سفر شهرستان بن، با اشاره به لزوم ارائه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران نوروزی، اظهار داشت: اولویت اسکان مسافران نوروزی، مراکز اقامتی دارای مجوز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ادامه داد: این آمادگی وجود دارد که مجوز اقامتگاه‌های بوم‌گردی در سطح استان، در کمترین زمان ممکن  جهت ارتقای زیرساخت‌های گردشگری و بهبود وضعیت اقامتی گردشگران صادر شود.

جیلان با اشاره به آمادگی احداث و بهره‌برداری زیرساخت سرویس بهداشتی در صورت تامین زمین مورد نیاز، بیان کرد: تمامی اماکن گردشگری، ابنیه تاریخی و قلعه‌ها در نوروز سال 1401 فعال و به ارائه خدمات به گردشگران و بازدیدکنندگان می‌پردازند.

وی با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذار در حوزه‌های مختلف میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در اولویت قرار دارد، گفت: واگذاری ابنیه تاریخی متعلق به این اداره کل با هدف مرمت و بهره‌برداری به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، بلامانع است.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خاطرنشان کرد: لازم است شهرداران و دهیاران استان چهارمحال و بختیاری، طرح درآمدزایی گردشگری را در اولویت کارهای خود قرار دهند.

رضا علی‌بیگی، سرپرست فرمانداری بن نیز در این جلسه، با اشاره به ضرورت اجرای مصوبات مرتبط با این ستاد، بیان کرد: اهتمام دوچندان دستگاه‌های شهرستان در ارائه خدمات مناسب به مسافران و گردشگران نوروزی ضرورت دارد.

طرح تشدید نظارتی بر بازار ویژه نوروز در استان بوشهر آغاز شدیزد پایتخت نوروزی کشورهای عضو اکو شدامام جمعه اهواز: دستگاه‌های اجرایی در آستانه نوروز و ماه رمضان به فکر کارگران باشند

وی با بیان آمادگی پذیرش و اسکان مسافران و گردشگران نوروزی در این شهرستان، گفت: لازم است دستگاه‌های اجرایی و خدماتی، لیست کشیک‌های نوروزی را تهیه و به اطلاع عموم برسانند.

انتهای پیام/7540/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۵۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: فرآیند احیای رشته چادر شب‌بافی از رشته‌های منسوخ شده استان آغاز شده است.
مهراب محمدی افزود: چادر شب‌بافی یکی از صنایع‌دستی سنتی جهارمحال و بختیاری بوده که در گذشته با پارچه‌های رنگارنگ به جنس ابریشم یا پنبه و به شکل چهارخانه بافته می‌شد.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: این در حالی است که سال‌هاست این محصول صنایع‌دستی رونقی نداشت و به دست فراموشی سپرده شده بود.
وی گفت: کارشناسان معتقدند یکی از کاربرد‌های چادر شب‌باف، به‌عنوان روانداز بوده که در شب از آن استفاده می‌‎شده و به‌همین علت با این عنوان نام‌گذاری شده است.
محمدی روپوش برای رختخواب‌ها، ملحفه‌ها، پرده و نورگیر از دیگر کاربرد‌های چادر شب‌باف دانست و یادآور شد: نخستین فرایند برای احیای رشته‌های صنایع‌دستی فراموش شده، برگزاری دوره‌های آموزشی است.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در این رابطه ابتدا مربی مربوط به آن رشته انتخاب، سپس از هنرجویان ثبت‌نام می‌شود.
وی گفت: پس از آن با برگزاری دوره‌های آموزشی افراد می‌توانند با شیوه تولید صنایع‌دستی مربوطه آشنا و در گام بعدی خود اقدام به تولید محصول کنند.
محمدی تأکید کرد: هنرجویان پس از دریافت گواهی می‌توانند از مزایایی مانند بیمه و دریافت تسهیلات برخوردار شوند.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین علاوه‌بر تلاش برای رشته‌هایی مانند چادر شب‌بافی کاربری‌های جدید تعریف می‌شود تا بازاریابی و فروش محصولات هم موفق باشد.
وی گفت: تلاش می‌شود هر سال یک رشته صنایع‌دستی در چهارمحال و بختیاری را احیا کرد.

دیگر خبرها

  • بیشترین بارش چهارمحال و بختیاری در اردل با ۱۸ میلیمتر به ثبت رسید
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • کلنگ‌زنی احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو در روز افتتاح هتل ۲ ستاره در ارومیه
  • منطقه جهانی اورامان میزبان آیین سنتی کومسای می‌شود
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد