Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید نظام الدین موسوی گفت: اصل وابسته کردن اقتصاد کشور و هر مسئله‌ای که بخشی از آن مسئله خارج از اراده داخلی ما باشد، اشتباه است. وی ادامه داد: طبیعتا سیاست خارجی بر سیاست‌های داخلی موثر است و تحریم‌ها بخشی از مسائل اقتصادی ما را تحت تاثیر قرار داده است.

موسوی افزود: اما اگر مطالعه تاریخی داشته باشیم بخشی از مشکلات ساختاری اقتصادی ما ربطی به تحریم‌ها ندارد لذا راه حل مشکلات به نوعی بستگی به اراده داخلی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: بنظر من مذاکرات وین در حوزه سیاست خارجی و یک بخشی هم در حوزه‌های بانکی ممکن است تغییراتی را بوجود آورد لذا بخشی از مشکلات اقتصادی به مسائل داخلی بستگی دارد.

موسوی با اشاره به تاثیر مذاکرات بر روند صادرات در کشور، بیان کرد: در حوزه فروش نفت توانسته ایم سطح فروش و صادرات نفت را بالا ببریم.

وی در مورد اظهارات ضد و نقیض درباره حذف ارز ترجیحی در بودجه ۱۴۰۱، گفت: در کمیسیون تلفیق ۹ میلیارد دلار برای ارز ترجیحی اختصاص داده شده است.

موسوی  ادامه داد: در صحن علنی مجلس یکسری مباحثی مطرح شد که برخی از نمایندگان پیشنهاد حذف بند مزبور به حذف ارز ترجیحی را از لایحه بودجه ۱۴۰۱ دادند که با توجه به تفاوت نگاهی که وجود داشت؛ مجددا به کمیسیون تلفیق بازگشت.

بیشتر بخوانید:

آقای رییس جمهور، این هم فهرست مصادیق انتصابات فامیلی + جدول اسامی علم الهدی: متاسفانه گرفتار معیشت و خوراک شده ایم؛ دشمن همین را می خواست

سخنگو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: بنابراین موضوع مشخص است و نظر نهایی را مجلس خواهد داد.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در مورد عملکرد اقتصادی دولت، افزود: در حال حاضر زمان مناسبی برای ارزیابی عملکرد دولت نیست، اما بنظرم دولت در زمینه انتصابات کمی ضعیف عمل کرده است.

موسوی در مورد وضعیت شرایط اقتصادی درسال آینده، گفت: آنچه که در مسائل اقتصادی مهم است اینکه کشور به سمت و سوی خنثی سازی تحریم‌ها در حوزه صادرات نفت؛ جلوگیری از خام فروشی و... حرکت کرده است.

وی با بیان اینکه نکته قابل توجه در مسائل اقتصادی، همت دولت در بهبود وضعیت اقتصادی و پیشبرد امور است، افزود: همه این موارد نوید دهنده این است که انشالله سال آینده به لحاظ اقتصادی سال خوبی خواهد بود.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا درآمدهای مالیاتی که در بودجه ۱۴۰۱ آمده محقق خواهد شد، عنوان کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر در روند حوزه مالیاتی رشد خوبی داشتیم و انشالله بتوانیم با تعریف پایه‌های مالیاتی جدید، خوداتکایی کشور را به بودجه‌های پایه دار افزایش دهیم.

وی ادامه داد: طی یکی دو سال اخیر بحث‌های مالیاتی جزء منابع خوب و سهل الوصول بودجه کشور بوده است لذا در سال آینده هم انشالله مشکل خاصی در اینباره وجود نداشته باشد.

موسوی گفت: البته در مورد فرارهای مالیاتی باید تاکید و نظارت بیشتری داشته باشیم.

سخنگو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی در مورد وضعیت بورس، گفت: بورس در همه دنیا محل سرمایه گذاری دارای ریسک است. آنچه مد نظر فعالان بازارسرمایه است این است که بورس به یک چارچوب متعارفی برسد و در حقیقت دامنه تغییرات به نحوی نباشد که چشم اندازی وجود نداشته باشد.

وی عنوان کرد: آنچه مجلس شورای اسلامی به آن تاکید دارد، شکل دهی به این افق روشن است.

موسوی خاطرنشان کرد: بنابراین اقتصاد کشور باید به نحوی ساماندهی شود که افق سرمایه گذاری در بورس روشن و نبض فرآیند بازار آن سالم کار کند.

۲۱۲۱۷

کد خبر 1609443

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۶۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد

امیرقلی جعفری، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس  در مورد در اختیار قرار دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: بانک‌ها به تعهدات خودشان به درستی در بحث مسکن عمل نکردند تامین این مقدار سپرده برای اقشار آسیب پذیر و متوسط سخت است اینکه ماهی چهل پنجاه میلیون بدهند دشوار است.  باید قانون مصوب مجلس در بحث در اختیار قرار دادن تسهیلات و زمین به مردم اجرایی شود نا فرد با دست خودش مسکن بسازد.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در واقع باید ساخت مسکن را به مردم واگذار کنیم و ما مرحله به مرحله نظارت کنیم. هزینه ساخت مسکن در شهرهای بزرگ یک میلیارد است کدامیک از افراد آسیب پذیر می توانند این را آماده کنند ما در مجلس مطرح کردیم که زمین را دولت بدهد. به جز چند کلان شهر دولت مشکلی برای تامین زمین در سایر شهرها ندارد.

جعفری نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: اگر می خواهیم اقشار آسیب پذیر دارای مسکن شوند چاره ای جز اینکه زمین و تسهیلات در اختیار آنها  قرار دهیم نداریم. ما نمی توانیم فقط با امکانات دولتی برای افراد بی مسکن مسکن آماده کنیم.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهترین راه برای حل مشکل مسکن مشارکت مردم است، گفت: بروکراسی و ساختار معیوب هم این اجازه را نمی دهد که دولت همه نیازهای بخش مسکن را برطرف کند. دولت هم ‌اراده کند نمی تواند کاری کند. ما نمی توانیم فقط با امکانات دولتی برای افراد بی مسکن مسکن آماده کنیم. باید برای حل مشکل مسکن از ظرفیت مردم استفاده کنیم و بهترین بستر برای تحقق این امر عرضه زمین توسط دولت و همچنین پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم از طریق شبکه بانکی است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • قدردانی فرمانده کل انتظامی کشور از نمایندگان مجلس
  • قدردانی و تشکر سردار رادان از نمایندگان مجلس
  • قدردانی سردار رادان از مجلس
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • تصویب اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود