Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان استاندار کرمان تاکید کرد: تدبیری برای افزایش سطح واکسیناسیون مدارس بیندیشید.

علی زینی وند عصر امروز 14 اسفندماه در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان کرمان گفت: دستگاه های دولتی در اتصال به سامانه ایران من پیشتاز باشند و تزریق واکسن برای کارمندان شبه اجبار است و آمار کارمندانی که واکسن تزریق کرده اند بالاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مبنای دستورالعمل های محدودیت های کرونایی را سامانه ایران من دانست و تصریح کرد: استان کرمان در واکسیناسیون رضایت مطلوب مخصوصا در تزریق دز سوم نداریم.

استاندار کرمان با اشاره به اخبارهای مبنی بر شیوع سویه های جدید ادامه داد: حدود 85 درصد فوتی های موج ششم، واکسن نزده ها بودند و این مهم اهمیت واکسیناسیون از لحاظ تجربی نشان می دهد.

وی درباره واکسیناسیون دانش آموزان نیز گفت: دانش آموزان دبستانی و پیش دبستانی بدون رضایت والدین نمی توانید واکسن بزنید و راهکارهایی در این زمینه وجود دارد و حتما اغناسازی را با جدیت دنبال کنید.

زینی وند عنوان کرد: تاکنون ممنوعیتی برای منع سفرهای نوروزی اعلام نشده است و احتمالا امسال با حجم زیاد مسافران نوروزی مواجه هستیم.

وی با بیان این مطلب که نظارت دقیق در حوزه ورود و عرضه الکل داشته باشید، تصریح کرد: فرمانداران مکان های رو باز برای برگزاری جشن های نیمه شعبان در نظر بگیرند و مخالفتی در برپایی پرشور این جشن ها نداریم اما حتما پروتکل های بهداشتی در این مراسمات رعایت شود.

وی بر لزوم مدیریت نمایشگاه ها تاکید کرد و افزود: نمایشگاه ها اول با رعایت صرف و صلاح مردم و سپس کسبه برپا شوند و تجربیات سایر استان ها در این زمینه استفاده کنید.

رحمان جلالی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرماننیز در این جلسه گفت: 15 شهرستان استان در وضعیت قرمز و 7 شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان استان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد.

وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به بررسی های میدانی نمره فرودگاه کرمان رعایت پروتکل های بهداشتی زیر 50 درصد است که تذکری در این زمینه داده شود و اگر قصد استفاده از همه ظرفیت های پرواز خود را دارند باید همه مسافران سه دز واکسن تزریق کرده باشند.

س رپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان تصریح کرد: نمره اصناف استان کرمان در بحث دریافت کد QR 50 درصد اعلام شده است.

رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این جلسه گفت: آموزش در مدارس در مناطق روستایی و عشایری به صورت حضوری انجام می شود و آموزش در مدارس پر تراکم ترکیبی صورت می گیرد.

وی در خصوص واکسیناسیون دانش آموزان اظهار کرد: خانواده ها از واکسینه فرزندانشان استقبال خوبی نمی کنند و آموزش و پرورش هیچ گونه مشکل و موردی در زمینه واکسیناسیون دانش آموزان ندارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان تاکید کرد: آموزش و پرورش استان آمادگی انجام هر اقدامی برای اغناسازی دانش آموزان و مردم را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسیناسیون دانش آموزان کروناویروس ستاد مقابله با کرونا استانی اجتماعی واکسیناسیون دانش آموزان آموزش و پرورش استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۶۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: امسال ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان در قالب طرح مهارت آموزی ۳ مهارت فنی، نرم و سواد دیجیتال را آموزش می بینند و ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» از آموزشهای مهارتی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایسنا، علی حسین شهریور درباره طرح‌هایی که در سال جاری از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای دنبال خواهد شد، گفت: یکی از راه های رسیدن به جهش تولید و رونق اقتصادی با مشارکت مردم توجه به آموزش و توسعه مهارت است چون سرمایه گذاری در آموزش و برنامه های توسعه مهارت می تواند به افراد کمک کند تا دانش و مهارتهای لازم را برای مشارکت در اقتصاد کسب کنند، علاوه بر این مهارت می تواند به بهره وری،نوآوری و رقابت بالاتر منجر شود و نهایتا جهش تولید و رونق اقتصادی را به دنبال داشته باشد.

وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یکی از سازمانهای توسعه ای است که مسئولیت خطیری در حوزه تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص برای معرفی به بازار کار دارد.بر همین اساس امسال ما به صورت ویژه ۴ طرح را در دستور کار قرار دادیم.

اجرای طرح مهارت افزایی ۱۵۰ هزار نفر از دانش آموزان

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: یکی از طرح ها در حوزه دانش آموزی است و برای اینکه دانش آموزان را با مهارتها آشنا و فرهنگ سازی کنیم و آنها هدایت شغلی و تحصیلی خود را دنبال کنند طرح مهارت افزایی دانش آموزان را پیش بینی کرده ایم که هم در قالب طرح تابستانی مهارت و هم در قالب استفاده از ظرفیتهای دولتی و آموزشگاه های آزاد دنبال خواهیم کرد و بر اساس آن آموزش ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان را امسال در دستور کار داریم تا دستکم ۳ مهارت را در بحث مهارتهای فنی،مهارتهای نرم و سواد دیجیتال با توجه به موضوع فناوری های اطلاعات و تکنولوژی های روز فرا بگیرند.

آموزش ۷۰ هزار نفر در طرح مهارت افزایی دانش آموختگان

شهریور طرح دوم را مهارت افزایی دانش آموختگان عنوان کرد و گفت: طرح دوم ما بحث مهارت افزایی دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاههاست و ما هدفگذاری کردیم ۲۴۰ استاندارد مشاغل جدید روبه رشد را در حوزه فناوری های برافکن و در حوزه هوش مصنوعی و بیگ دیتا و رایانش ابری و حوزه هایی که به روز هستند و جدیدترین مشاغل هستند تهیه کردیم و با تفاهم نامه هایی که با وزارت علوم به امضا رساندیم موضوع آموزش فارغ التحصیلان در مراکز دولتی و پارکهای علم و فناوری را دنبال خواهیم کرد.

به گفته وی امسال آموزش ۷۰ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان پیش بینی شده تا مهارتهای مرتبط با فناوری های جدید را آموزش ببینند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در عین حال طرح دیگر سازمان فنی و حرفه ای در سال جاری را ارائه آموزشهای ترکیبی عنوان کرد و گفت: تمایل شدیدی در جامعه دانشجویی وجود دارد که در کنار آموزش نظری و تئوری، به شکل عملی هم با مهارتها و موضوعات درسی خود آشنا شوند.ما این طرح را با عنوان طرح مهارت افزایی دانشجویان از طریق ارائه آموزشهای ترکیبی و هیبریدی پیش بینی کرده ایم که همزمان با تحصیل بتوانند حداقل ۳۰۰ ساعت را در کارگاههای آموزشی فنی و حرفه ای در سراسر کشور در قالب کارورزی و کاربینی و کارآموزی بگذرانند.

آموزش مهارتی ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» 

شهریور متذکر شد: ما دانش آموزان و دانشجویان و فارغ التحصیلان را به عنوان ۳ جامعه هدف پیش بینی کرده ایم و ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری آنها را مدنظر قرار دادیم ولی گروه آخر که بسیار مهم است و به آن نیاز شدید داریم، کارکنان و شاغلین بنگاههای اقتصادی است که این طرح را تحت عنوان توانمندسازی و توسعه آموزش شاغلین بنگاههای اقتصادی (تاک)  امسال دنبال می کنیم و در این طرح پیش بینی کردیم که ۲۷۰ هزار نفر در قالب این طرح هم مهارت آموزی و هم سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای داشته باشند که با گواهینامه ای که دریافت می کنند فعالیتشان را در بازار کار دنبال کنند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • افزایش ۵۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی برای سال تحصیلی جدید
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی