Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@07:05:58 GMT

رقابت ۱۳ بانوی حافظ و قاری در مسابقات بین المللی قرآن

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۱۷۵۲۰

رقابت ۱۳ بانوی حافظ و قاری در مسابقات بین المللی قرآن

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین روز از مرحله نهایی سی و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن ۱۳ اسفندماه با اجرای کتایون درویشی در حوزه هنری تهران برگزار شد.

در چهارمین روز مسابقات بین‌المللی قرآن اجراهای بانوان که از پیش ضبط شده نمایندگان کشورهای مختلف جهان پخش شد و توسط ۱۳ داور که در تالار اندیشه حوزه هنری مستقر بودند، مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسابقات در این روز در بخش اول با اجرای چهار بانوی شرکت کننده در رشته قرائت دانش آموزی برگزار شد و مریم سبزه زاری از ایران، نادی نوری فطیمه از اندونزی، حسیفه نعمان محمد از سریلانکا و فاطمه سلامی از لبنان به ترتیب در رشته قرائت قرآن با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در ادامه زهرا خلیلی از ایران، حمیرا کنش از ترکیه و اسماً صالح از تانزانیا در رشته حفظ کل دانش آموزی به ارائه محفوظات خود پرداختند.

لازم به ذکر است در رشته حفظ کل قرآن از هر شرکت کننده سه سوال پرسیده می‌شد و هر شرکت کننده ۱۵ دقیقه برای ارائه محفوظات خود فرصت داشت.

در بخش دوم مسابقات قرآن در این روز، اسی فونازی از اندونزی به ارائه محفوظات خود در بخش حفظ کل دانش آموزی پرداخت و در ادامه مریم شفیعی از ایران، فاطمه علی جبر از عراق، فاطمه یونس از لبنان، غالبه مختاش از الجزایر و شیخ نسیمه از هندوستان، در رشته حفظ کل قرآن در بخش روشندلان به رقابت با یکدیگر پرداختند. بر همین اساس با دو داور بین‌المللی بخش بانوان به گفتگو نشستیم و نظرات آنان را در خصوص سی و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان جویا شدیم.

کارگاه‌های آموزشی برای شرکت کنندگان قرآنی پس از برگزاری مسابقات در نظر گرفته شود

رمل مکی مفتاح، داور تجوید و صوت و لحن قرآن کریم در سی و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم از کشور بحرین در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اولین بار است که در مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران شرکت می‌کنم، اما در مقایسه با مسابقاتی که در بحرین برگزار می‌شود سطح مسابقات را خیلی بالا دیدم و داوران نیز با یکدیگر تعامل و همکاری خوبی دارند.

وی اظهار کرد: توقع نمی‌رفت برخی کشورها مثل کشورهای آفریقایی که زبان اصلی آن‌ها عربی نیست، اینقدر فصیح بتوانند کلمات عربی را بیان کنند. پیشرفت خوب شرکت‌کنندگان نسبت به مرحله مقدماتی نشان‌دهنده تمرینات گسترده آن‌هاست که باعث شده سطح مسابقات ارتقا پیدا کند.

داور تجوید و صوت و لحن قرآن کریم از کشور بحرین تصریح کرد: در جلسه‌ای که با هیئت داوران برگزار شد، این سوال مطرح شد که آیا جمهوری اسلامی ایران بعد از پایان مسابقات برنامه‌ای برای ارتقا شرکت کنندگان دارند؟ که پاسخ خیر بود. اما در بحرین بعد از مرحله نهایی مسابقات برای شرکت کنندگان در زمینه صوت و لحن و وقف و ابتدا، کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود تا سطح شرکت کنندگان ارتقا یابد.

جلسه بازخورد با حضور داوران مسابقات قرآن برگزار شود

بدریه العبدلی، داور سی و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن در رشته لحن از کشور کویت نظر متفاوتی دارد و در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: به نظر می‌رسد سطح شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات قرآن کریم نسبت به دوره‌های گذشته مقداری افت کرده که احتمالاً به دلیل شیوع بیماری کرونا و عدم حضور فعالان قرآنی در کلاس‌های آموزشی است.

وی اظهار کرد: راهکار من به‌عنوان داور لحن در زمینه ارتقا سطح شرکت‌کنندگان در مسابقات قرآن این است که شرکت کنندگان تمرینات مستمر و زیر نظر اساتید برجسته داشته باشند، در این صورت مطمئناً از نظر لحن پیشرفت خواهند کرد.

داور سی‌و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن از کشور کویت با اشاره به مهمترین چالش‌هایی که در این دوره داوری مسابقات قرآن وجود داشت، افزود: یکی از چالش‌های مهم این بود که مسابقات قرآن به صورت آنلاین برگزار می‌شد و داوران نیز با یکدیگر ارتباط نداشتند که همین باعث می‌شد در اختصاص نمره‌ها هماهنگ نباشد و اختلاف نمره‌ها زیاد باشد که در این دوره این مشکل برطرف شد، داوران از کشورهای مختلف حضور پیدا کردند و در این شرایط از نظر نمره دادن به هم نزدیک شده‌اند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه داوران از کشورهای مختلف در مسابقات قرآن حضور دارند و هرکدام دیدگاه‌های مختلف و معیارهایی برای نمره دهی دارند، انتظار از مسئولان برگزارکننده مسابقات این است که حتماً بعد از برگزاری مسابقه، جلسه بازخورد برگزار شود و در رابطه با سطح شرکت کنندگان و شیوه برگزاری مسابقه با یکدیگر به بحث و بررسی بپردازند.

داور سی و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن از کشور کویت گفت: باید جدیت، تلاش و دلسوزی در برگزاری مسابقات قرآن وجود داشته باشد و با انتخاب داوران خبره، موجبات ارتقای سطح مسابقات قرآن را فراهم کنند.

طبیعتاً برپایی مسابقات بین‌المللی قرآن به صورت حضوری شرایط بهتری دارد، چون ارتباط با شرکت کنندگان قطع نمی‌شود. به خاطر ضعف و اختلال در اینترنت، نظارت از نظر اینکه سکوت باشد و فضا مناسب باشد، مقدور نیست. می‌توان گفت که تا حدی تساوی وجود ندارد و شرایط شرکت کنندگان با یکدیگر به‌صورت غیرحضوری متفاوت است.

در نتیجه می‌توان گفت برپایی مسابقات غیر حضوری و بین‌المللی قرآن برای مرحله مقدماتی بسیار مفید است، حتی بهتر است جلسات توجیهی که بین داوران برگزار می‌شود و داوران به‌طور مثال یکی از تلاوت‌ها را در نظر بگیرند و روی آن یک مقدار کار کنند و با یکدیگر بحث و تبادل نظر کنند.

کد خبر 5438725 سمانه نوری زاده قصری

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه هنری تهران تالار اندیشه حوزه هنری سریلانکا مسابقات قرآن مریم شفیعی هندوستان کویت قرآن کریم فعالیت های قرآنی الجزایر قرآن قرآن کریم قرآن فعالیت های قرآنی مبعث سازمان تبلیغات اسلامی تالار اندیشه حوزه هنری الجزایر جهان اسلام ماه شعبان ایران سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جمهوری اسلامی ایران سوریه سطح شرکت کنندگان مسابقات قرآن قرآن کریم حفظ کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۷۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو

محمد خیاط زنجانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه گفت : با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه و سازمان فضای مجازی سراج مرکز استان و آموزش‌وپرورش استان؛ دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایلی آوین نو، برگزار می‌شود.

وی افزود: فعالیت در رسانه و تولیدات رسانه‌ای نقش بسیار مهمی در جوامع مدرن دارد. رسانه‌ها به‌عنوان صدای جامعه عمل می‌کنند و توانایی تأثیرگذاری بر افکار، نگرش‌ها و رفتار‌های افراد رادارند. تولیدات رسانه‌ای شامل انواع رسانه‌ها مانند رادیو، تلویزیون، رسانه‌های آنلاین، رسانه‌های اجتماعی و... است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه مصداق‌های اهمیت فعالیت در رسانه و تولیدات رسانه‌ای را برشمرد و گفت: این مصداق‌ها عبارت‌اند از:۱- اطلاع‌رسانی: رسانه‌ها به ما امکان می‌دهند تا با اخبار، رویداد‌ها و اطلاعات به‌روز آشنا شویم. آنها نقش بسیار مهمی در تأمین منابع اطلاعاتی برای جامعه دارند و افراد را با مسائل مختلف جامعه و جهان آشنا می‌سازند.۲- شکل‌دهی به نگرش‌ها: رسانه‌ها توانایی تأثیرگذاری بر نگرش‌ها و عقاید افراد رادارند. آنها می‌توانند الگوها، ارزش‌ها و ایده‌ها را ترویج کنند و به شکل‌دهی به نگرش‌های جامعه کمک کنند.۳- تأثیر در سیاست: رسانه‌ها توانایی تأثیرگذاری بر روند سیاست‌گذاری دارند. آنها می‌توانند مسائل مختلف را در جامعه مطرح کنند، نظرات عمومی را تحت تأثیر قرار دهند و روند تصمیم‌گیری‌ها را تحت تأثیر قرار دهند.
۴- تولید فرهنگ و سرگرمی: رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در تولید فرهنگ و سرگرمی دارند. آنها فضایی را برای انتشار هنر، فرهنگ و سبک زندگی فراهم می‌کنند و می‌توانند به ترویج هنر و فرهنگ جامعه کمک کنند.

وی ادامه داد: فعالیت در رسانه و تولیدات رسانه‌ای نه‌تن‌ها امکان ارتباطات و اطلاع‌رسانی مؤثر را فراهم می‌کند، بلکه توانایی تأثیرگذاری بر جوامع و فرهنگ‌ها را دارد.

خیاط زنجانی خاطرنشان کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره، با اصول و مفاهیم اساسی مهارت‌های رسانه‌ای آشنا خواهند شد و سرفصل‌های آن عبارت‌اند از: ۱) طراحی پوستر با موبایل: که آشنایی با تکنیک‌ها و اصول طراحی گرافیکی را در برمی‌گیرد و طراحی پوستر‌های زیبا و جذاب را توسط موبایل آموزش می‌دهند.۲) تدوین با موبایل: در این قسمت شرکت‌کنندگان در دوره با تکنیک‌ها و ابزار‌های تدوین ویدئو با استفاده از موبایل آشنا می‌شوند و قادر خواهند بود ویدئو‌های خلاقانه و جذاب را ایجاد و ویرایش نمایند. ۳) عکاسی با موبایل: آشنایی با ترفند‌ها و روش‌های عکاسی با استفاده از موبایل شامل می‌شود و مخاطب یاد می‌گیرد عکس‌های حرفه‌ای و زیبا را به‌وسیله دوربین موبایل خود ثبت کند.

وی اضافه کرد: این دوره به شرکت‌کنندگان این امکان را می‌دهد که مهارت‌های رسانه‌ای خود را در زمینه‌های مختلف تقویت نمایند و از آنها در کسب‌وکارها، تولید محتوا و ارتباط با مخاطبان خود استفاده کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیان کرد: زمان برگزاری دوره‌ی آموزشی مهارت‌های رسانه‌ای آوین نو در دو جلسه، پنجشنبه‌ها، ۲۰ و ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۴ هست که به‌صورت حضوری در شهرستان کرمانشاه برگزار می‌شود و به شرکت‌کنندگان گواهینامه ارائه خواهد شد.

وی گفت: لازم به ذکر است علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی fandino.ir مراجعه نمایند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • (ویدئو) علاقه قاری قرآن به شجریان و علیرضا قربانی
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • پایان مسابقات جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان اصفهان
  • ثبت‌نام سومین دوره مسابقات تیمی قرآن در گیلان آغاز شد