Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ خبرگزاری تقریب، دکتر علیرضا محمدرضایی رئیس دومین همایش بین‌المللی زبان عربی و هم‌کنشی تمدنی در این رویداد با تاکید بر نقش و جایگاه زبان عربی در گفتگوی فرهنگی و تمدنی میان ملت‌ها گفت: زبان عربی زبان انتقال میراث شرق به غرب و عامل ایجاد وحدت و همگرایی است.

وی در ادامه با اشاره به نقش برجسته‌ی قرآن كریم در شکوفایی زبان و ادبیات عربی و ایجاد هم‌زیستی تاریخی میان ادیان افزد: همان‌گونه که چتر آرام بخش تعالیم اسلامی در یکی از طلایی‌ترین دوره‌های تاریخی، اندلس را به میعادگاه تعامل ادیان اسلام، مسیحیت و یهودیت بدل ساخت، امروز نیز بیش از گذشته به گفتگو، هم‌اندیشی و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز برای تمدن‌سازی نیازمندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر محمدرضایی در پایان تاکید کرد: بی‌تردید برگزاری چنین رویدادهایی به توسعه‌ی روابط علمی و کشف راهکارهایی برای شکوفایی هرچه بیشتر تمدن کشورهای اسلامی از رهگذر هم‌فکری و هم‌افزایی منجر خواهد شد به‌ویژه که انجام مطالعات تطبیقی، ایجاد شناخت بهتر از خود و دیگران و نزدیکی میان ملت‌ها را به دنبال خواهد داشت.

گفتنی است دومین همایش بین‌المللی زبان عربی و هم‌کنشی تمدنی با تمرکز بر ادبیات تطبیقی با همکاری دانشگاه‌‌های کوفه و کربلا در پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شده است. در این رویداد بیش از ۲۵۰ مقاله از بیست کشور جهان ارسال شد که از میان ۱۷۰ مقاله پذیرفته شده‌ی آن بیش از ۷۰ مقاله به زبان‌های عربی، فارسی، انگلیسی و فرانسوی به شیوه‌ی حضوری و برخط ارائه گردید و همزمان جمعی از اساتید دانشگاه‌‌های تهران، تربیت مدرس، کوفه و کربلا و دکتر کریم نجفی‌برزگر دبیرکل شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام نیز طی سخنانی به طرح دیدگاه‌ها و نقطه نظرات علمی خود پرداختند.

 

منبع: تقریب

کلیدواژه: زبان عربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۷۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین شاکری روز شنبه در نشست خبری همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای که سالن جلسات دانشگاه معارف اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: به عنوان دانشگاه معارف اسلامی وظیفه داریم از ظرفیت اندیشمندان صاحب فکر استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه نسبت به شخصیت رهبر انقلاب غفلت جدی داشته‌ایم، مطرح کرد: رهبری در تبیین دین بسیار موفق بوده و قدرت ارتباط گیری بالایی دارند.

رئیس دانشگاه معارف اسلامی با بیان اینکه این پژوهش‌ها می‌تواند نگرش امام را گسترش دهد، عنوان کرد: به همین منظور نشست‌های متعددی با مسئولین استانی برگزار شده است که حدود ۸۰ مقاله از این بستر دریافت شد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون حدود ۱۴۶ مقاله پذیرش شده است، خاطرنشان کرد: در کنار ارسال مقالات شاهد ارسال چکیده مقاله‌ها نیز بوده‌ایم که در پایان یک جلد از آن‌ها منتشر خواهد شد.

آقای شاکری با بیان اینکه همایش چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد، تصریح کرد: مهمانان ویژه این همایش نیز آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و حجت الاسلام والمسلمین محمدیان از اعضای بیت رهبری خواهند بود.

وی اضافه کرد: این همایش در سالن شهید سلیمانی دانشگاه معارف اسلامی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار خواهد شد.

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی هم اظهار کرد: این کنگره از سال ۱۴۰۰ آغاز به کار کرده ولی از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را به صورت جدی‌تری دنبال کرده است.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی این کنگره ترویج قرآن و آشناسازی جامعه است، مطرح کرد: نسل جوان با جنبه سیاسی رهبر آشنا است اما جنبه‌های قرآنی ناشناخته مانده است که این کنگره تلاش می‌کند این بعد را نیز روشن کند.

دبیر همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی این همایش تحکیم نظام اسلامی است، عنوان کرد: این کنگره با بیش از ۱۴۷ مرکز همکار بزرگ‌ترین کنگره تاریخ ایران است.

وی با اشاره به اینکه نزدیک ۱۸۰ نفر در ارزیایی شرکت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: همچنین در طول این زمان ۷۲ کارگاه مقاله نویسی، ۱۸ کرسی علمی ترویجی و نقد، ۱۶ کمیته علمی از شخصیت‌های مختلف و … برگزار شده است.

وی با بیان اینکه برگزاری این کنگره یک روزه و تنها در یک شهر نیست، تصریح کرد: اجلاس‌های متعددی برای این کنگره در نظر گرفته شده است.

وی از برگزاری ۱۱۶ پیش نشست، ۶۵ کارگاه آموزشی و ۱۲ کرسی مرتبط با محورهای همایش یادکرد و گفت: ۱۳ جلد از مجموعه مقالات در اجلاس‌ها و نرم افزارهای هر اجلاس به صورت جداگانه منتشر می‌شود.

دبیر همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای اضافه کرد: پیش از برگزاری این کنگره حدود ۷۰ مقاله در ارتباط با اندیشه‌های قرآنی رهبر انقلاب وجود داشت که امروز این مقاله‌ها از مرز ۲۰۰ مقاله گذشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • رونمایی از آهنگ خلیج‌فارس به ۲ زبان فارسی و عربی در اراک
  • اسیر فلسطینی صهیونیست‌ها برنده بوکر عربی ۲۰۲۴ شد
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • لحظه انتقال جسد جوان غرق شده در میان آب‌های خروشان در ارومیه
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه