Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: گشت‌های ویژه سازمان تعزیرات از امروز (14 اسفند) آغاز شد و تا 14 فروردین 1401 در تمام نقاطی که اداره تعزیرات حکومتی وجود دارد، برقرار خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری آریا،  آقای احمد اصانلو در نشست خبری در ارتباط با طرح گشت نوروزی امسال افزود: امسال تعامل بسیار خوبی با وزارت صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف داریم و تمرکز ما در این گشت‌ها نیز مراکز عمده خرید کالا و خدمات، مراکز تولید مواد غذایی و دفاتر فروش بلیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: امسال اولویت ما از دوماه پیش، بحث احتکار و گران‌فروشی بوده و در این خصوص 7000 نظارت نیز انجام شده است که امیدواریم امسال بتوانیم شرایط بهتری فراهم کنیم.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی درباره آمار پرونده‌های قاچاق کالا و ارز گفت: در 6 ماه گذشته، مجموع پرونده‌های وارده در حوزه قاچاق کالا و ارز، 59 هزار و 77 پرونده بوده که 57 هزار پرونده مختومه شده است و میزان محکومیت ریالی آن 82 هزار میلیارد ریال بوده است.
وی درباره تخلفات حوزه بهداشت و درمان نیز افزود: میزان پرونده‌های وارده 32 هزار و میزان موارد مختومه 31 هزار و 466 پرونده بوده است که در نهایت میزان محکومیت‌های مالی این پرونده‌ها، 743 میلیارد ریال بوده است.
اصانلو با بیان اینکه ما تنها در 192 شهرستان، تعزیرات داریم گفت: این یعنی در کمتر از نصف شهرستان‌های کشور تعزیرات داریم و در برخی از شهرستان‌ها نیز تعزیرات به صورت نیمه وقت فعال است که به لحاظ کمبود نیرو و قاضی رئیس شعبه، قاضی نیمه‌وقت داریم. البته آقای رئیس جمهور در جلسه تنظیم بازار برای توسعه شعبات و افزایش رؤسای تعزیرات و دایر کردن تعزیرات در شهرستان‌هایی که اداره تعزیرات ندارند، دستورات لازم را صادر کردند.
وی با بیان اینکه هم اکنون در هر شعبه تعزیرات، به صورت میانگین 200-300 پرونده رسیدگی می‌شود؛ افزود: 400 تا 450 رئیس شعبه در سراسر کشور به صورت کشیک فعال خواهند بود و گشت مشترک هم خواهیم داشت و 500 نفر نیروی اداری، رؤسای شعبات را همراهی خواهند کرد. خودرو‌های لازم هم پیش‌بینی و اجاره شده‌اند و اگر بازرسان به اندازه کافی باشند، گشت‌ها را توسعه خواهیم داد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: اخذ اختیارات کافی، لازمه کار هست و در شرایط جنگ اقتصادی امروز، تنها مرجعی که می‌تواند نظارت بر بازار داشته باشد سازمان تعزیرات حکومتی است و به این دلیل به سران قوا پیشنهاد دادیم که هم اختیارات به ما بدهند و هم مجوز فعالیت 300 رئیس شعبه را صادر کنند تا اثرگذار باشیم.
وی درباره قیمت‌های متفاوت برنج به عنوان یک کالای اساسی افزود: متاسفانه هم اکنون وظیفه نظارت بر بازار و کشف تخلف از سازمان تعزیرات حکومتی سلب شده است. مراجعی که اکنون وظیفه نظارت دارند، وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی و اتاق اصناف هستند و ما در حلقه آخر قرار گرفته ایم و به تخلفاتی که به ما گزارش می‌شود، رسیدگی می‌کنیم.
اصانلو درباره گرانی لوازم خانگی نیز گفت: متاسفانه گزارش خاصی درباره گران فروشی واحد‌های تولیدی لوازم خانگی نداشته ایم.
وی درباره اینکه آیا گشت‌های مشترک تعزیراتی بر کنترل قیمت‌ها در بازار‌ها تاثیرگذار بوده است یا خیر افزود: اساسأ فلسفه گشت مشترک این بوده که سازمان تعزیرات در کنار سازمان‌هایی باشد که وظیفه نظارت را دارند. در این راستا اصناف، بازرسانی دارد که وظیفه نظارت دارند. ما نیز در کنار این بازرسان هستیم و رئیس شعبه تعزیرات با توجه به شخصیت حقوقی و قضایی که دارد در کنار بازرسان اصناف است تا تخلفات بهتر و سریع‌تر شناسایی شوند. همچنین اگر شرایط فراهم باشد در محل، حکم نیز صادر گردد.
وی ادامه داد: قطعا در جا‌هایی که گشت نظارتی حضور داشته بر کنترل قیمت‌ها موثر بوده، اما از میزان اثربخشی آن عدد مشخصی نداریم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گشت سازمان تعزیرات حکومتی وظیفه نظارت پرونده ها رئیس شعبه گشت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۹۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود بیش از ۱۳۰۰ پرونده تخلفاتی به تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از ورود یک‌هزار و ۳۵۸ پرونده تخلفاتی در بخش‌های مختلف به تعزیرات حکومتی استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدحمزه لقمانی، امروز_ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در فروردین سال ۱۴۰۳ هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف اقتصادی وارد شعب این اداره کل و رسیدگی شده‌است.

وی افزود: از این تعداد پرونده وارده هزار و ۴۴ فقره مربوط به تخلفات کالا و خدمات و ۲۱۷ فقره پرونده وارده مربوط به حوزه قاچاق کالا و ارز، و تعداد ۹۷ فقره پرونده مربوط به حوزه بهداشت دارو و درمان بوده‌است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی در سه بخش قاچاق کالا و ارز، بهداشت دارو و درمان، کالا و خدمات، ۲۱۸ میلیارد و ۱۴۷ میلیون ریال بوده‌است.

وی تصریح کرد: گزارش این تعداد فقره پرونده وارده توسط بازرسان دستگاه‌های متولی و نظارتی و متولیان امر در حوزه اقتصادی به تعزیرات حکومتی ارسال شده‌است.

کد خبر 747495

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام برنامه‌های روز و هفته جهانی نجوم از فردا
  • محکومیت ۴ میلیاردریالی قاچاقچی سیگار در زنجان
  • ماجرای عجیب طراح سوالات کنکور | اجازه خروج به او ندادیم تا اینکه چهلم همسرش رسید + فیلم
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در زابل
  • میزان جریمه‌های تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد در فروردین اعلام شد
  • نظارت سازمان تعزیرات بر گران‌فروشی و احتکار موثرتر می‌شود
  • ورود بیش از ۱۳۰۰ پرونده تخلفاتی به تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد
  • هیات وزیران با لایحه اصلاحیه سازمان تعزیرات موافقت کرد
  • اولین مزایده اموال منقول با عرضه ۷هزار تن چای برگزار شد
  • قاچاقچی کالا در لرستان ۱۲۷ میلیارد و ۲۴ میلیون ریال جریمه شد