Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان ۱۱۱ مصوبه اولیه با اعتبار ۲۵ هزار و ۶۷۷ میلیارد تومان را دستاوردهای سفر استانی دولت جهادی سیزدهم در این استان اعلام کرد.

 به گزارش ایران آنلاین به نقل از ایرنا، سید علی مهاجر روز شنبه در جلسه ستاد استانی کرونا در سالن اجتماعات استانداری با اشاره به سفر روز گذشته رییس جمهور به این استان شمالی افزود: در شانزدهمین سفر استانی رییس جمهور و هیات دولت به این استان ۱۱۱ مصوبه اولیه تصویب شد که در بازیدهای میدانی شمار مصوبات و اعتبار آن افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: این سفر برای گره گشایی مشکلات استان و مردم بسیار مهم بود که اهالی استان ثمرات آن را بتدریج خواهند دید.
مهاجر بیان کرد: مصوبات عمرانی در سفر دولت سیزدهم  ۱۱ هزار و ۳۶۴ میلیارد تومان است که تسهیلات ریالی آن ۱۳ هزار و ۹۷۵ میلیارد تومان، تسهیلات ارزی آن ۴۵۰ میلیون  یورو ، سرمایه گذاری ۳۳۸ میلیارد تومان است.
معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان خاطرنشان کرد: تجهیز و سامان دادن پسماندهای استان، تسهیلات برای شهرداری گنبدکاووس، سوخت رسانی فرودگاه کلاله، اردوگاه سلامت، اصلاح نقاط حادثه خیز، زیرساخت های تصفیه خانه شهرک صنعتی گنبدکاووس و آزادشهر و آقچه لی ، ساختمان تامین اجتماعی، تکمیل ساختمان دانشگاه علوم پایه، تکمیل و تجهیز مجتمع آزمایشگاهی، تکمیل مجتمع های فرهنگی گرگان، کردکوی و آزادشهر بخشی از طرح ها و پروژه های مصوب اولیه است.

مهاجر افزود: بخشی دیگر از مصوبات اولیه تکمیل راه های حمل و نقل استان، تکمیل خط دوم راه آهن، ایجاد زیرساخت های طرح های میراث فرهنگی و گردشگری، تکمیل سالن ورزشی ۶ هزار نفری، تکمیل پروژه های نیمه تمام ورزشی و بیمارستان گالیکش، احداث بیمارستان جدید کودکان گرگان، احداث بیمارستان ۶۵۰ تختخوابی جایگزین پنج آذر گرگان، تکمیل و تجهیز زیرساخت های فنی تولید در استان است.

وی ۱۰ هزار و ۲۷۸ واحد مسکونی به مددجویان فاقد زمین مسکونی، پایش تالاب های گمیشان و گنبد و رودخانه های در معرض خطر را از جمله طرح های مصوب دیگر این سفر دولت برشمرد.

رییس جمهور روز جمعه به همراه شماری از وزرا در قالب شانزدهم سفر استانی هیات دولت به استان گلستان سفر کرد.

/انتهای پیام


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۹۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۵ درصد قراردادهای کار موقت هستند

یک فعال حوزه کار با بیان اینکه امروز رشد اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار و درآمد نفتی داریم و نباید در حق کارگران اجحاف شود،‌گفت: بیش از ۹۵ درصد قراردادهای کار موقت هستند، در حالی که باید در کارهای با ماهیت مستمر قرارداد دائم بسته شود.

فتح الله بیات ـ در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه طبق آمارها بیش از ۹۵ درصد قراردادهای کار موقت هستند،‌ اظهار کرد: در دوران جنگ تحمیلی با بحران اقتصادی رو به رو بودیم و بسیاری از کارخانه‌ها به دلیل شرایط آن زمان دچار رکود و تعطیلی شدند تا بحث سازندگی پیش آمد. آن زمان کارفرمایان به سمت بستن قرارداد موقت در کارهای با ماهیت دائم و مستمر رفتند و دادنامه ۱۷۹ دیوان عدالت صادر شد چون وضعیت اشتغال و اقتصاد مطلوب نبود، به همین دلیل کارگران ۸ سال دوران جنگ افزایش حقوق و دستمزد نداشتند و مدتی بعد رشد شرکتهای پیمانکاری و گسترش قراردادهای موقت کار را شاهد بودیم.

انعطاف در بحث حقوق و دستمزد و تقویت معیشت کارگران

وی افزود: خوشبختانه امروز شرایط اقتصاد کشور شرایط جنگی نیست و ما در بسیاری از حوزه‌ها پیشرفتهای چشمگیری داشتیم. رشد اقتصادی داریم، درآمد نفتی داریم، تحریم‌ها تا حدودی کاهش یافته و فضای کسب و کار بهبود پیدا کرده است بنابراین نباید در حق کارگران اجحاف شود. در بحث حقوق و دستمزد باید بیش از پیش انعطاف داشته باشیم و در جهت تقویت معیشت آنها گام برداریم.

این فعال حوزه کار در ادامه با بیان اینکه کارگرانی که بیش از ۲۰ سال سابقه کار دارند، نباید همچنان با قرارداد موقت مشغول کار باشند، به لایحه تعیین سقف قراردادهای موقت کار اشاره کرد و گفت: این لایحه در دولت قبل به تصویب هیات وزیران رسید و مصوبه ۴ سال بازه داشت؛ یعنی در پایان بهمن ۱۴۰۲ باید به اجرا درمی آمد ولی متاسفانه مصوبه هیات وزیران نادیده گرفته شده و به جای اجرا، پیشنهاد سقف ۵ سال مطرح شده تا به مجلس ببرند و روی آن نظر بدهند.

اجرای مصوبه تعیین سقف ۴ سال برای قراردادهای موقت 

بیات افزود: اخیرا لایحه‌ای تحت عنوان ارتقای امنیت شغلی در دستور کار قرار گرفته و ظاهرا در آن سقف قراردادهای موقت ۵ سال پیشنهاد شده است، در حالی که ما مصوبه تعیین سقف ۴ سال برای قراردادهای موقت کار را از قبل داشتیم. جلسات و کار کارشناسی بسیاری میان کارگران و کارفرمایان و وزارت کار در این خصوص برگزار شد و ساعت ها وقت و زمان صرف شده بود تا در نهایت به تصویب هیات وزیران رسید.

این فعال حوزه کار تصریح کرد: این سوال وجود دارد وقتی مصوبه قانونی هیات وزیران را داریم، چرا باید آن را کنار بگذاریم و یک طرح جدید را مطرح کنیم؟ معتقدم این رویه باعث می‌شود در حوزه کارگری و قوانین مرتبط با آن دچار عقبگرد شویم. از متولیان انتظار داریم در حوزه کار و روابط کار، تشکل‌یابی و حقوق و دستمزد جامعه کارگری را به پیشرفت برسانند و روحیه کار و تلاش را در میان کارگران تزریق کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • تکمیل بیش از ۴۲ درصد از ظرفیت سد‌های استان گلستان
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • بیش از ۹۵ درصد قراردادهای کار موقت هستند
  • ۲ مدال با ارزش نقره و برنز، رهاورد اسکواش‌بازان کشورمان از مسابقات قطر جونیور
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح