Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قاسمی در جمع خبرنگاران گفت:  ظرفیت شیرین‌سازی آب‌شیرین‌کن با افزایش ظرفیتی که انجام شده طی سال‌های ۱۴۰۰- ۹۹ به میزان ۴۰ هزار مترمکعب رسیده است که حدود ۷۰ درصد آن از طریق خط انتقال و پمپاژ به طول ۵۵ کیلومتر به شهر چابهار انتقال می‌یابد.

قاسمی گفت: به منظور رفع کمبود آب آشامیدنی شهر چابهار و نقاط حاشیه شهر، ۲ طرح کوتاه‌مدت و بلندمدت شامل افزایش ظرفیت آب‌شیرین‌کن به میزان ۵۰ هزار متر مکعب و تکمیل ساخت تصفیه‌خانه شهر چابهار در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: هم‌اکنون از ۲۷۶ روستای شهرستان چابهار، ۲۰۴ روستا دارای شبکه آب آشامیدنی و ۷۲ روستا بدون شبکه است و توسط ناوگان آبرسانی سیار به صورت سقایی آبرسانی می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان درخصوص وضعیت آب شهر چابهار گفت: همه مناطق این شهر دارای شبکه توزیع آب بوده که با توجه به ظرفیت محدود تامین آب به صورت جیره‌بندی توزیع آب انجام می‌شود.

قاسمی می گوید: این خط انتقال آب به دلیل قدمت دیرینه، سایز پایین و جنس و فرسودگی لوله‌ها در بعضی از مواقع دچار تخریب می‌شود که برای رفع حادثه، همکاران ما مجبور به قطع پمپاژ آب می‌شوند و طی آن بازه زمانی، انتقال آب متوقف شده و تا رفع مشکل، عملیات انتقال و توزیع آب متوقف است.

او گفت: روستا‌های سطح شهرستان که طی چند سال اخیر دچار بحران آب بوده‌اند در شرایط کنونی با تکمیل خطوط انتقال زیرمجموعه سد زیردان به آب پایدار متصل شده‌اند و از مجموع ۲۷۶ روستا، تعداد ۲۰۴ روستا از آب آشامیدنی پایدار برخوردارند و برای روستا‌های فاقد آب نیز برنامه اجرایی در دستور کار است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: طرح فاضلاب شهر چابهار نیز یکی از پنج طرح اجرایی فاضلاب استان است که تاکنون به طور متوسط ۶۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و به تناسب ابلاغ اعتبارات عملیات اجرای شبکه جمع‌آوری فاضلاب و احداث ایستگاه‌های پمپاژ مورد نیاز انجام خواهد شد.

قاسمی گفت: برای این طرح مجوز تخصیص آنی به میزان ۱۸.۸ میلیون متر مکعب در سال از وزارت نیرو اخذ شده است، که با اجرای خط انتقال به طول ۸۸ کیلومتر و احداث تصفیه‌خانه در محل سه‌راهی پلیس راه، تامین آب شهر چابهار در بلند مدت را عهده‌دار است و تاکنون به طور متوسط ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

او  از اتصال ۳۰۰ روستا به سد زیردان خبر داد و گفت: طرح آبرسانی به مجتمع تَلَنگ، پُلان و پیرسهراب با ۲۷۵ روستای تحت پوشش واقع در دهستان‌های تلنگ (قصرقند)، پلان و پیرسهراب است که در حال حاضر کلیه روستا‌های هدف، با استفاده از خطوط انتقال جدید و قدیمی و همچنین تعداد ۲۵ روستای مجموعه دلگان‌ها از شهرستان دشتیاری نیز به سد زیردان متصل شده‌اند.

قاسمی گفت: همچنین عملیات تکمیلی طرح شامل وارد مدار کردن خطوط انتقال جدید در دستور کار قرار دارد و با توجه به اینکه در شرایط فعلی تصفیه آب توسط پکیج صورت انجام می‌شود، از سال آینده با توجه به اعتبارات ابلاغی احداث تصفیه‌خانه اصلی طرح با ظرفیت تصفیه آب به میزان۵۲۰ لیتر در ثانیه در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل آبفای سیستان و بلوچستان درخصوص وضعیت طرح آبرسانی به روستا‌های دهستان کمبل سلیمان گفت: برنامه آبرسانی به این روستا‌ها که در بخش مرکزی شهرستان چابهار قرار دارند به صورت بلندمدت و از سد زیردان بوده، اما با توجه به اینکه اجرای خطوط انتقال این مجموعه مستلزم زمان است، شرکت آب و فاضلاب اجرای خط انتقال از لاتیدان و اتصال روستا‌های فوق به سد زیردان را در برنامه پروژه‌های اجرایی خود قرار داده است و در حال حاضر پیمانکار خط انتقال انتخاب و مراحل خرید لوله در حال طی فرایند برگزاری مناقصه خرید است.

او با اشاره به طرح آبرسانی به مجتمع تیس‌کوپان گفت: که با اعتبار مناسب در سال ۱۴۰۱ این طرح نیز تکمیل و وارد مدار بهره‌برداری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب وزارت نیرو سیستان و بلوچستان خطوط انتقال شهر چابهار خط انتقال سد زیردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۹۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان با اشاره به آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان، گفت: در سال گذشته، بیش از ۲۷۰ هزار مترمکعب آب شرب به صورت سیار به مناطق دچار تنش آبی استان گلستان تحویل داده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، ابوالفضل رحیمی با اشاره به شرایط تامین آب شرب در استان اظهارداشت: در سال گذشته، بیش از 270هزار مترمکعب آب شرب به صورت سیار به مناطق دچار تنش آبی استان تحویل داده شده است.

وی درباره تامین آب شرب برای مناطق دچار تنش آبی استان اظهار کرد: در سال گذشته و به خصوص در فصل تابستان، به دلیل گرم شدن هوا و افزایش مصرف آب از سوی مردم، تقاضا برای آب شرب افزایش یافته که این امر، مشکلاتی را در پی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان از تحویل بیش از 270هزار مترمکعب آب شرب به تعداد 20 هزار سرویس از طریق آبرسانی سیار به روستائیان و همچنین بعضی از شهرهای دچار تنش آبی استان در  سال گذشته خبر داد و گفت: حجم آبرسانی سیار در هر ماه با توجه به میزان گرمای هوا و تعداد مناطق دچار کمبود آب، متغیر بوده و از ابتدای سال گذشته تاکنون روند صعودی داشته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان آبرسانی سیار را یکی از راه‌های تامین آب شرب روستاهای مواجه با بحران اعلام کرد و گفت: این اقدام به ویژه در همه ایام سال در مناطقی که با کمبود آب مواجه بوده و منابع آبی جایگزین ندارند انجام می‌شود.

رحیمی با اشاره به عملکرد آبرسانی سیار شرکت آب و فاضلاب استان گلستان، اظهار داشت: 257روستا و نقاط جمعیتی در کل استان با جمعیت بیش از 186هزار نفر در سال گذشته از خدمات آبرسانی سیار این شرکت استفاده کرده‌اند.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • نصب شیر آلات تنظیم فشار آب در روستای توتک مروست
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم