Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان از برگزاری هفته ادبی بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی با عنوان «حدیث شیرین» در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان و به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، «احمدرضا احسانی» در نشست هماهنگی برگزاری هفته بزرگداشت نظامی گنجوی افزود: فرهنگ امری چندبخشی است و با وجود اینکه متولی این مقوله در کشور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ادارات کل در استان‌ها هستند، پیشبرد اهداف و دستیابی به توسعه در این حوزه نیازمند هم‌افزایی با سایر دستگاه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه سازمان صدا و سیما تعامل خوبی در این زمینه دارد، خاطرنشان کرد: همدان در اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری پیشگام است که توسعه هرچه بیشتر این فعالیت‌ها، همکاری و هماهنگی دستگاه‌ها را می‌طلبد. 

احسانی با بیان اینکه مصادره مفاخر اتفاقی است که در سال‌های اخیر با آن روبه‌رو هستیم، یادآور شد: جمهوری آذربایجان برای ثبت نظامی گنجوی، شاعر و ادیب نامی ایران‌زمین اقدام کرده است.

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز با بیان اینکه هر سال ۲۱ اسفند به نام حکیم نظامی گنجوی نامگذاری شده است، خاطرنشان کرد: امسال این برنامه اهمیت بسزایی دارد و تمام استان‌های کشور ویژه برنامه‌های متعددی برای این مناسبت در نظر گرفته اند.

«مجید فروتن» از پیش‌بینی برنامه‌های متعدد فرهنگی و هنری در استان در این هفته خبر داد و افزود: هفته ادبی با عنوان «حدیث شیرین» در استان شکل گرفته که با همکاری و پیگیری خانه شعر و ادب همدان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این هفته برنامه‌ها و نشست‌های تخصصی از جمله نظامی‌خوانی، بررسی شیوه‌های داستان‌سرایی در منظومه‌های نظامی، تأثیرگذاری اشعار نظامی بر اشعار حافظ و مردم‌گرایی در اشعار نظامی برگزار خواهد شد.

فروتن تصریح کرد: برگزاری گزیده‌خوانی خمسه نظامی، برگزاری نشست تخصصی نظامی در آرامگاه بوعلی‌سینا و موزه هگمتانه با همکاری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان، برگزاری نمایشگاه کتاب از آثار این شاعر در کتابخانه‌های عمومی استان و برگزاری جلسات قصه‌گویی، تولید پادکست و خوانش اشعار در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان از برنامه‌های هفته بزرگداشت نظامی در همدان به شمار می‌رود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان نیز گفت: صدا و سیما پرداختن به فرهنگ بومی-محلی و همچنین مفاخر و بزرگان فرهنگی و ادبی را در اولویت قرار داده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: همدان احمدرضا احسانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان فرهنگ و ارشاد اسلامی نظامی گنجوی استان همدان برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۲۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۳۰۰ برنامه متنوع و باشکوه در سطح استان
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان
  • نظامی گنجوی شاعر شهیر تفرشی
  • ۹۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت در نظر گرفته شده است
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • اجرای ۶۴ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی شهرستان زهک
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • ۳۷۰۰ برنامه ویژه بزرگداشت هفته معلم در هرمزگان اجرا می‌شود