Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال ۲۰۱۸، یکی از محققان تکنولوژی به نام دیلان مک‌کی متوجه شد که فیسبوک با اطلاعات کاربران اندروید، نام، شماره‌ها و مدت زمان هر تماس را ضبط می‌کند.

به گزارش سایت androidpolice؛ مدت کوتاهی پس از اینکه او این موضوع را از طریق توئیتر عمومی کرد، چندین کاربر تلفن هوشمند اندرویدی علیه این شبکه اجتماعی شکایت و ادعا کردند که حریم خصوصی کاربران نقض شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقریباً بعد از چهار سال اکنون فیسبوک آماده است تا این ادعا‌ها را حل و فصل کند.

دیجیتال نیوز دیلی با استناد به سوابق دادگاه منطقه‌ای آمریکا گزارش می‌دهد که شرایط واقعی این دعوا به طور کامل حل نشده و در انتظار تایید نهایی قاضی ریچارد سیبورگ است. همانطور که Digital News Daily اشاره کرده، فیسبوک در ابتدا مسئولیت این خرابکاری  را پذیرفت اما در مارس ۲۰۱۸ یک بررسی نشان داد که کاربران قابلیت انتخاب کردن ثبت تماس‌ها و پیامک‌ها را دارند.


شاکیان این پرونده استدلال کردند که هنگام نصب، مسنجر درخواست دسترسی به مخاطبین را داشت و به دنبال مجوز برای ضبط اطلاعات اضافی نبود. فیسبوک پاسخ داد که این درخواست را می‌توان در صفحه دیگری پیدا کرد و همچنین کاربران اندروید واقعاً از آن آسیبی نبینند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که کاربران اندروید و فیسبوک شرایط را نهایی کرده و در ماه آوریل به دادگاه باز می‌گردند تا قاضی را به توافق برسانند.

بیشتر بخوانید

نقض قوانین حریم خصوصی تگزاس کار دست فیسبوک داد

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی شبکه اجتماعی فیسبوک حریم خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۳۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند

اعتماد نوشت: اینستاگرام از همان آغاز راه‌اندازی‌اش در سال ۲۰۱۰ برای همه مردم در هرجای جهان شبکه اجتماعی جذابی بود، اما جذابیت ویژه‌اش را در ایران مدیون یک چیز بود: فیس‌بوک که یکی از بزرگ‌ترین فضا‌های اجتماع مجازی ایرانیان بود، فیلتر بود و مسدودنبودن اینستاگرام خیلی زود کاربران ایرانی را از فیس‌بوک بیرون کشید.

البته اینستاگرام هم سال‌ها بعد فیلتر شد، اما وقتی که دیگر قاعده بازی عوض شده بود. اینستاگرام آنقدر در زیست روزمره مردم ایران جا گرفته بود که با فیلترشدنش هم کسی جایی نرفت؛ ماندند و پس گرفتند.

گزارش‌های غیررسمی می‌گویند بیش از ۴۰ میلیون ایرانی کاربر اینستاگرام هستند و این شبکه، پرمخاطب‌ترین شبکه اجتماعی در ایران است.

یافته‌های دیتاک نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۱ از ۶ میلیون اکانت پابلیک ایرانی در اینستاگرام ۴۵۰ میلیون پست منتشر شده و کاربران ایرانی در هر ثانیه بیش از ۲۵ هزار بار پست‌های اینستاگرام را می‌بینند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابند
  • سیل مرگبار کنیا/ جستجو برای یافتن ۹۱ مفقودی همچنان ادامه دارد
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • سیتی همچنان روی نوار پیروزی
  • دعوت به کتک‌کاری: دعوای دربی میلان ادامه دارد! (عکس)‏
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • بن گویر، دنده‌های شکسته، بیمارستان و سرنوشت سیاه آریل شارون!
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • فرار بزرگ شاگردان آلونسو از باخت؛ ادامه شکست ناپذیری لورکوزن