Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی وفاه خواه گفت: در حال حاضر 12 تیم نظارتی در سطح استان مشغول به فعالیت هستند، که با آغاز طرح نوروزی، نظارت ها در گروه کالاهای مرتبط با این طرح که شامل آجیل و خشکبار، شیرینی و شکلات، میوه و تره بار، کیف و کفش، پوشاک هستند، تشدید شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، علی وفاه خواه معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی در رابطه با نظارت های ایام نوروز در حوزه پوشاک اظهار داشت: در حال حاضر 12 تیم نظارتی در سطح استان مشغول به فعالیت هستند، که با آغاز طرح نظارت نوروزی که از ابتدای اسفند ماه آغاز شده و تا 15 فروردین سال جاری ادامه دارد، نظارت ها در گروه کالاهای مرتبط با این طرح که شامل آجیل و خشکبار، شیرینی و شکلات، میوه و تره بار، کیف و کفش، پوشاک هستند، تشدید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سامانه تلفنی 124 آماده پاسخگویی به شکایت ها و نظرت های مردم در حوزه بازار در سراسر استان است، گفت: براین اساس تخلفات شامل گران فروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، احتکار، قاچاق که به سامانه اعلام شده است، بازرسان در محل حضور پیدا می کنند و بعد از بررسی موارد، در صورت تایید تخلف، صورت جلسه و به تعزیرات حکومتی استان ارسال می شود تا برای آنها پرونده اقتصادی تشکیل شود.

وفاه خواه بیشترین تخلفات ثبت شده در طرح نوروزی را در گروه کالاهای اساسی عنوان کرد و گفت: لازم به ذکر است که دو ماه اخیر نظارت کالاهای اساسی به سازمان جهاد کشاورزی استان محول شده که در زمان اعلام شکایت از طرف مردم در سامانه 124 باتوجه به نوع کالاها، تلفن به سامانه سازمان جهاد متصل می شود و شکایت در آن ثبت و رسیدگی ها صورت می گیرد.

وی بیشترین تخلفات حوزه بازار را شامل درج قیمت، گران فروشی و فاکتورهای صوری و ساختگی خواند و افزود: بازرسان بعد از حضور در محل های شکایت شده و چک کردن فاکتورهای موجود در مغازه از طریق ارتباط با سازمان صمت استان خریدار جهت تایید یا عدم آن، صوری بودن آنها آشکارو مغازه مرتکب تخلف شده بود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون در تمام حوزه های بازار در استان خراسان شمالی، تعداد کل تخلفات کشف شده شامل چهار هزار و 227 مورد بوده است، ادامه داد: لازم به ذکر است که این تخلفات در سه هزار و 627 پرونده به ثبت رسیده و ارزش ریالی کل این پرونده ها 62 میلیارد و 390 میلیون و 879 هزار و 457 ریال است.

وی بیان داشت: در حال حاضر در بخش تعداد بازرسان، نیروها محدود است و بعد از اجرای طرح انتزاع بازار، 9 نفر از نیروها به سازمان جهاد کشاورزی انتقال داده شدند که باعث کمبود شدید نیرو در این بخش شده ایم.

این مقام مسئول گفت: با کم شدن تعداد نیروهای سازمان صمت، از نیروهای بسیج اصناف، در نظارت ها بهره گرفته شده که تعداد آنها در استان خراسان شمالی 30 نفر هستند، علاوه بر این سایر ادارات مرتبط نیروها به صورت ناظر افتخاری و بازرسی های مشترک بازدیدها صورت می گیرد.

وی گفت: توصیه می شود که مردم ضمن مشاهده هر گونه تخلف اقتصادی، بالخصوص در حوزه پوشاک که استان تولید کننده نیست و بخش زیادی از آنها وارد استان می شود، به سامانه 124 انعکاس داده شود تا در کمترین زمان نسبت به آن رسیدگی ها انجام شود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون حقوق معدن و تجارت ایام نوروز قاچاق تعزیرات طرح نوروزی کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی چک استان خراسان کشاورزی بسیج خراسان شمالی ایام نوروز حقوق قاچاق حمایت تعزیرات حکومتی صنعت معدن و تجارت احتکار خراسان شمالی نظارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۵۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب سامانه ثبت تخلفات در جاده سلطانیه به همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ محمدی به ضرورت نصب سامانه ثبت تخلفات در جاده سلطانیه-خدابنده- همدان در راستای تأمین ایمنی راه‌ها و جلوگیری از بروز حوادث ناشی از سرعت غیر مجاز اشاره کرد و گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته، این سامانه تا یک ماه آینده به صورت کامل راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: مسیر‌های دیگری در استان از قبیل جاده زنجان - بیجار، زنجان -دندی، ماهنشان و طارم نیز نیازمند نصب سامانه‌های ثبت تخلفات است.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان ادامه داد: طبق برنامه اعلام شده نصب چنین سامانه‌هایی در محور قیدار به ابهر و زنجان به بیجار نیز تا ۲ ماه آینده انجام خواهد شد.

محمدی گفت: نصب این سامانه‌ها قطعا در ساماندهی ترافیک، افزایش ایمنی راه‌ها و پیشگیری از حوادث ناشی از سرعت غیرمجاز بسیار موثر است.

هم اکنون ۴۱ دستگاه نظارت تصویری، ۸۸ دستگاه ترددشمار و ۳۷ دوربین ثبت تخلف عبور و مرور در مسیر‌های ارتباطی استان زنجان فعال است.

حدود پنج هزار و ۶۰۰ کیلومتر آزادراه، بزرگراه و راه‌های اصلی و فرعی در استان زنجان وجود دارد.

دیگر خبرها

  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۵۰ هزار وسایل نقلیه در مازندران
  • محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف
  • رئیس سازمان سنجش: داوطلبان متخلف بین یک تا ۱۰ سال از تحصیل محروم می شوند
  • محرومیت یک تا ۱۰ سال از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف کنکور
  • ۱۰ سال محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف در کنکور
  • اعمال محرومیت یک تا ۱۰ سال از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف در آزمون سراسری
  • ۱۰ سال محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف در آزمون سراسری
  • دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟
  • نصب سامانه ثبت تخلفات در جاده سلطانیه به همدان
  • کاهش تعداد تخلفات در آزمون سراسری