Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل سازمان امور مالیاتی گفت: بررسی داده‌های به دست آمده از شفاف شدن بارنامه‌ها، اجاره نامه‌ها، بیمه نامه‌ها، قراردادها، اسناد مربوط به واردات و صادرات، فاکتورهای خرید و فروش حکایت دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داوود منظور اظهار داشت: درصدد هستیم تا با توسعه زیرساخت‌ها و فناوری‌های اطلاعاتی و همچنین بهره گیری مؤثر از اطلاعات جامع و اجرای فرآیندهای اثربخش، در کنار اصلاح و شفافیت قوانین و مقررات و ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی، بستر لازم برای تحقق اقتصاد پویا و بالنده را فراهم کنیم که این امر به عدالت اقتصادی و اجتماعی و انجام وعده‌های دولت در خدمت رسانی به مردم کمک شایانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه شفافیت، مهمترین نتیجه اجرای نظام مالیاتی هوشمند است، تصریح کرد: با تحقق نظام نوین مالیاتی، عملاً تمامی اطلاعات مؤدیان اعم از اطلاعات درآمدی، دارایی‌ها، مصرف و میزان عایدی و سود مؤدیان به صورت شفاف در اختیار سازمان امور مالیاتی کشور قرار می‌گیرد.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه یکی از دستورات کار اصلی سازمان، هوشمندسازی مالیاتی است، افزود: بخش اعظمی از خدمات مالیاتی به صورت الکترونیکی قابل ارائه به مؤدیان است و با ساماندهی و یکپارچه سازی سامانه‌های مالیاتی و الکترونیکی شدن کلیه فرآیندهای مالیاتی تحت یک پنجره واحد خدمات مالیاتی، علاوه بر تسهیل خدمات رسانی و کاهش هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری و کارآیی سازمان به حداکثر ممکن خواهد رسید.

منظور با بیان اینکه سال آینده، سال بسیار مهمی برای ایفای نقش اثرگذار سازمان امور مالیاتی در اجرای قانون برای تأمین درآمدهای دولت جهت خدمت رسانی به مردم است، افزود: درآمدهای مالیاتی عمدتاً با تکیه بر افزایش کوشش مالیاتی و مبارزه با فرار مالیاتی محقق خواهد شد و با تمام قدرت در تلاش هستیم تا با تکیه بر روش‌هایی همچون واحدیابی سیستمی، بررسی داده‌های مالیاتی و همچنین بررسی داده‌های به دست آمده در چارچوب ماده ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مثل بارنامه‌ها، اجاره نامه‌ها، بیمه نامه‌ها، قراردادها، اسناد مربوط به واردات و صادرات، فاکتورهای خرید و فروش و …، مجموعه این اطلاعات به شفاف شدن اقتصاد کشور کمک کرده و بتوانیم با غربالگری‌های علمی، مؤدیان جدید را شناسایی کنیم.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه نباید به مؤدیان مالیاتی منضبط فشار مالیاتی مضاعف وارد شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اولویت‌های برنامه‌ای و سیاستگذاری‌های کلان وزارت امور اقتصادی و دارایی، قصد داریم نسبت مالیات به GDP را با کوشش مالیاتی بیشتر، مبارزه با فرار مالیاتی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی موجود با بهره گیری بهینه از نیروی انسانی خدوم و پرتلاش سازمان افزایش دهیم.

انتهای پیام/
منبع: سازمان امور مالیاتی

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۶۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: کاربرد هوش مصنوعی به‌منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد؛ مصطفی صالحی مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

وی با اشاره به بیاناترهبر انقلاب با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

صالحی بیان کرد: در سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشتند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده امسال، با تمرکز بر به‌کارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفت‌وگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

صالحی در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: باید چالش‌های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر برطرف کنیم و همه دانشگاه‌ها مکمل همدیگر باشیم.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی و نشست‌های پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشجویان از دیگر برنامه‌های این همایش ملی بود.

کد خبر 748113

دیگر خبرها

  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • ممنوعیت عقد قرارداد مسکن با اتباع غیر مجاز
  • تعیین سقف افزایش اجاره‌بها؟ | جزئیات مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی برای موجران
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری