Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیده‌بان حقوق بشر خواستار پایان دادن به حبس‌های نامحدود و خودسرانه مهاجران و پناهجویان در استرالیا شد.

به گزارش برنا؛ دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد در بهمن ماه ۱۴۰۰، مقام‌های استرالیا همچنان به حبس نامحدود ۳۲ پناهجو و پناهنده در مکانی که نوواک جوکوویچ، ستاره جهانی تنیس را به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در آن نگاه داشته بودند، تداوم بخشیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبس این ستاره ورزشی بار دیگر توجه جامعه جهانی را به معضلات پناهجویان در این کشور جلب نموده است.

دیده‌بان حقوق بشر در این گزارش تأکید می‌کند دولت استرالیا بی‌درنگ باید به سیاست سخت‌گیرانه و غیرقانونی حبس نامحدود و خودسرانه پناهجویان و مهاجران پایان بخشیده و به اتخاذ تدابیر جایگزین در این زمینه بپردازد.

دولت‌های متوالی استرالیا از حبس پناهجویان و پناهندگان به مثابه راهی در راستای ایجاد بازدارندگی در این زمینه بهره برده‌اند.

این در حالی است که بر اساس قانون بین‌المللی حقوق بشر حبس‌های مهاجرتی نباید به عنوان مجازات، بلکه به مثابه آخرین راه‌حل مورد استفاده قرار گرفته و شرایط بازداشتگاه‌های مهاجرتی نیز باید مطابق با معیارهای بین‌المللی باشد.

وزارت کشور استرالیا اعلام کرده است در حال حاضر ۱۴۵۹ نفر در این کشور در بازداشتگاه‌های مهاجرتی به سر می‌برند که شامل بیش از ۷۰ پناهجو و پناهنده‌ای می‌شوند که از جزایر نائورو یا پاپوا گینه‌نو به منظور بهره‌مندی از درمان‌های پزشکی به استرالیا انتقال یافته‌اند.

بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر بسیاری از این پناهجویان ناگزیر به اقامت طولانی‌مدت در هتل‌هایی در استرالیا و رعایت مقررات سخت‌گیرانه در زمینه آزادی جابه‌جایی و دسترسی محدود به نور خورشید، فضا برای ورزش و هوای آزاد هستند.

مطابق با این گزارش میزان متوسط حبس پناهجویان در استرالیا ۶۸۹ روز است. در حالی که این آمار در ایالات متحده به ۵۵ روز و در کانادا به ۱۴ روز می‌رسد.

در ادامه این گزارش آمده است مقام‌های استرالیا همچنین اقدام به حبس ۱۱۷ پناهجو برای مدت ۵ سال یا بیشتر کرده‌اند که ۸ تن از آنها بیش از ۱۰ سال است در حبس به سر برده‌اند.

کمیته مشترک دائمی مهاجرت استرالیا در حال بررسی لایحه‌ای جهت پایان دادن به حبس‌های مهاجرتی خودسرانه و ارائه تدابیر جایگزین در این زمینه است که بر نیازهای مبرم پناهجویان متمرکز بوده و سیاست‌های کنونی این کشور در رابطه با حبس‌ مهاجران در خارج از خاک آن را منسوخ می‌کند.

دیده‌بان حقوق بشر در پایان می‌افزاید تصویب این لایحه بهترین اقدام در رابطه با حبس‌های مهاجرتی به شمار آمده و موجب پایبندی استرالیا به تعهدات حقوقی بین‌المللی خود می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حقوق بشر جامعه حقوق دولت پناهندگان قانون ایالات متحده کانادا مهاجرت خاک استرالیا نهاد حقوق بشری مهاجران و پناهجویان نوواک جوکوویچ دیده بان حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۰۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: آمریکایی ها به نسخه‌ای که برای کشورهای دیگر می‌پیچند عمل نمی‌کنند و آنچه برای مردم بیان می‌کنند خودشان اعتقاد ندارند. - اخبار استانها -

حجت الاسلام علی درویشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، با اشاره به حوادث اخیر دانشگاه‌های آمریکا و غرب اظهار داشت: آنچه  امروز در عالم غرب در حال رخ دادن است در سرکوب دانشجویان، اساتید دانشگاه و گروه‌های علمی و فرهنگیان جامعه آمریکا نشان از این دارد که آمریکایی‌ها آنچه را که بحث می‌کنند و آنچه برای مردم بیان می کنند خودشان اعتقاد ندارند. 

وی افزود: صحنه‌هایی که ما امروز از برخورد پلیس با دانشجویان دانشگاه‌های مختلف آمریکا دیدیم نشان از این واقعیت دارد که دموکراسی آمریکایی برای حاکمیت حاکمان مستبد غرب در راس حکومت هیچ خط قرمزی برایشان معنا ندارد. 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان عنوان کرد: در گذشته اگر اتفاقاتی در دانشگاه‌های ایران می‌افتادغربی‌ها می‌گفتند در محیط های علمی نباید برخورد نظامی شود ولی امروزآن نسخه‌ای که برای  کشورهای دیگر می‌پیچیدند خودشان عمل نمی‌کنند. 

درویشی با بیان اینکه اگر برخوردهای امنیتی و انتظامی بد است برای دانشگاه‌های  آمریکا هم باید بد باشد، گفت: غرب مدعی آزادی بیان و عقیده است، دانشجویان ایده‌ای دارند که ایده‌هایشان را بیان می‌کنند پس چرا غربی‌ها در برخورد با ایده دانشجویان عصبانی می شوند و با سرکوب و خشونت جواب آنها را می دهند. 

وی  با بیان اینکه ظاهر فریبنده دنیای غرب امروز برای همگان روشن شده است تصریح کرد: حوادث اخیر دانشگاههای آمریکا و غرب درس بزرگی است که متوجه شویم دموکراسی آنها سخنی بیش نیست و تنها به عنوان قطعنامه های سیاسی و حربه  بر علیه  کشورهای دیگر است.

 

.

 

 
انتهای پیام/645

دیگر خبرها

  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند
  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم
  • پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا