Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@05:30:24 GMT

درخت پر برکت حسینی حتی برای کفار هم ثمر بخش است

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۲۲۳۵

درخت پر برکت حسینی حتی برای کفار هم ثمر بخش است

ایسنا/قم نماینده ولی فقیه در استان قم حماسه عاشورا را به درخت پرثمری که میوه آن در طول تاریخ به همه مردم رسیده است تشبیه کرد و گفت: حتی کفار بت‌پرستی مثل انقلابیون هند بیان کردند که نهضت آزادی هند درسی بود که از اباعبدالله (ع) گرفتیم بنابراین درخت پر برکت حسینی حتی برای کفار هم ثمر بخش است.

آیت الله سیدمحمد سعیدی در مراسم افتتاح بلوار شهید اسماعیل صادقی و بوستان ارکیده و بهره برداری از ۱۲ پروژه شهرداری قم، با اشاره به میلاد امام حسین (ع) عنوان کرد: پیامبر (ص) فرمودند برای حسین (ع) در قلوب مؤمنین محبتی نفوذ کرده که ثابت و محکم است و ما این روز را تبریک می گوییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سنت خوب نام‌گذاری طرح‌ها به نام شهدا را قابل تقدیر دانست و گفت: این یکی از جلوه‌ها و معانی آیه کریمه قرآن است که می‌فرماید شهدا زنده هستند؛ ولی برخی زنده بودن شهدا را درک نمی‌کنند و شما با این کار به آن‌ها یادآوری می‌کنید که همه این نعمت‌ها به برکت خون شهدا حاصل شده است.

نماینده ولی فقیه در استان قم با بیان اینکه شهدای بزرگی مانند سردار اسماعیل صادقی نه تنها برای استان و کشور بلکه برای همه مردم وجودی نافع و با برکت هستند، گفت: این نام‌گذاری‌ها برای تبرّک و تیمّن نیست بلکه این امکانات واقعاً از برکات مجاهدت‌های این عزیزان است و اگر مجاهدت‌ها و از خود گذشتگی‌های آن‌ها نبود معلوم نبود کشور به چه روزی می‌افتاد.

وی با اشاره به هفته منابع طبیعی و روز درخت کاری، اظهار کرد: باید کارهای ما ماندگار باشد و کاشت درخت که یک امر واقعی است و به صلاح شهر و محیط زیست است به گونه‌ای باشد که ماندگار و پربرکت باشد و میوه‌اش به همه برسد.

سعیدی حماسه عاشورا را به درخت پرثمری که میوه آن در طول تاریخ به همه مردم رسیده است تشبیه کرد و افزود: حتی کفار بت‌پرستی مثل انقلابیون هند بیان کردند که نهضت آزادی هند درسی بود که از اباعبدالله (ع) گرفتیم بنابراین درخت پر برکت حسینی حتی برای کفار هم ثمر بخش است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه قم آیت الله سعیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۲۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور

رضا پسندیده دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره براینکه طی هرساله بنیاد برکت از طرح‌های اقتصادی در سراسر کشور حتی از مناطق محروم و کم توسعه یافته بسته‌های حمایتی تخصیص می‌دهد، گفت: از ابتدای سال گذشته (۱۴۰۲)، تمرکز ویژه‌ای در زمینه زنجیره‌های سبز و آبی داشتیم؛ زنجیره سبز مربوط به کشاورزی، صنایع غذایی و صنایع وابسته به این حول محوری است و زنجیره آبی مربوط به صنایع آبزی پروری و صنایع وابسته به آن محسوب می‌شود.

دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در ادامه تاکید کرد: برای هر زنجیره (سبز و آبی) یک کمیته مجزا و تخصصی ایجاد شده که تمام تصمیمات طرح‌های اقتصادی بنیاد برکت به صورت جزئی بررسی و اتخاذ شود و با متولیان هر ارگان مانند جهاد کشاورزی، شرکت شهرک کشاورزی، نظام مهندسی کشوری و افراد فعال این صنعت، مسؤولیت تصمیم‌گیری‌های مهم در این زمینه را عهده دار هستند. همچنین در حوزه زنجیره آبی افراد متولی از ارگان‌های شیلات، اتحادیه آبزیان، شهرک‌های کشاورزی، سازمان تحقیقات شیلات و افراد فعال حوزه آبزی پروری حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: دو سال گذشته در حوزه زنجیره سبز در زمینه خورد و خانگی ۲۲ هزار طرح، کسب و کار متوسط ۹۴ طرح و در زمینه زنجیره آبی ۸ هزار طرح خورد و خانگی و ۴۶ هزار طرح کسب و کار متوسط در سراسر کشور توسط بنیاد برکت تأمین مالی شد؛ همچنین در سال جاری توسعه اشتغال این زنجیره‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

پسندیده در خصوص حمایت بنیاد در زمینه صادرات این طرح‌ها، ادامه داد: علاوه بر صادرات، در زمینه توسعه بازار این طرح‌ها بسته‌های حمایتی در نظر داریم که موجب گسترش بازار و رفع شکاف‌های چالشی کشور شود.

این مسؤول در ادامه هدف اساسی بنیاد برکت را عنوان کرد و گفت: هدف اصلی شناسایی چالش و موانع کشور است که با کشف شکاف‌ها اقدام به سرمایه‌گذاری مناسب برای مطلوب شدن شرایط در این زمینه خواهد کرد، ناگفته نماند، این بنیاد تنها مسؤولیت تأمین مالی را بر عهده دارد و هیچ‌گونه تصدی‌گری وجود ندارد.

کد خبر 6091387 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • زخمِ کاری «قطع درختان» مرثیه‌ای بر پیکر سبز سنندج
  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • شکل‌گیری بیداری انسانی در سراسر دنیا به برکت خون‌های ریخته شده در غزه
  • آب آلبالو چه کمکی به دیابتی‌ها می‌کند؟
  • خوش‌شانسی دو موتورسوار از سقوط درخت (فیلم)
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • بارگیری روزانه ۲۰ تن برگ انگور از خلیل‌آباد