Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@05:41:14 GMT

این قرص جوشان باعث بیماری قلبی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۲۷۶۲

یک مطالعه پزشکی نشان داده است که مسکن معروف «پاراستامول جوشان» در صورت مصرف بیش از حد می‌تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.

خبرگزاری میزان _ باشگاه خبرنگاران نوشت: یک مطالعه جدید نشان داده است که وقتی صحبت از بیماری قلبی به میان می‌آید، عادت‌های سبک زندگی معمولاً در صدر فهرست علل افزایش خطر قلبی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه همچنین تاکید کرده است که بیماری قلبی همچنان عامل اصلی مرگ محسوب می‌شود، زیرا سالانه باعث مرگ میلیون‌ها نفر در جهان می‌شود.

بر اساس مطالعه منتشر شده در "European Journal of the Heart"، "پاراستامول جوشان" یکی از علل سکته قلبی است و به دلیل وجود آن در اکثر داروخانه‌ها و سوپرمارکت‌های جهان خطرناک تلقی می‌شود.

این مطالعه توضیح داده است که این مسکن در اشکال مختلف موجود است، اما نسخه "گاز" آن خطر آسیب قلبی را افزایش می‌دهد. این نوع مسکن را می‌توان در آب حل کرد و به عنوان جایگزین برای افرادی که بلعیدن قرص‌ها برایشان مشکل است، استفاده کرد.

این مطالعه نشان داده است: دلیل اینکه یک مسکن بی خطر با عوارض جانبی بیماری قلبی همراه است، محتوای نمک آن است و به عنوان یکی از اجزای اصلی نمک، گاهی اوقات از سدیم برای کمک به حل شدن و متلاشی شدن دارو‌ها در آب استفاده می‌شود.

یک قرص ۰.۵ گرمی پاراستامول محلول حاوی حدود ۰.۴۴ تا ۰.۳۹ گرم سدیم است. اگر دوز روزانه دو قرص از این قرص‌ها را هر شش ساعت مصرف کنید، به این معنی است که حدود سه گرم نمک می‌خورید؛ که بسیار بیشتر از میزان توصیه شده توسط پزشکان است؛ و وزارت بهداشت انگلیس با اشاره به اینکه بزرگسالان نباید بیش از ۲.۴ گرم سدیم در روز مصرف کنند، هشدار داد که مصرف بیش از حد نمک یا سدیم یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری قلبی است، زیرا فشار خون را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

این مطالعه نشان داد که "با نگاهی به نزدیک به ۳۰۰۰۰۰ بیمار مصرف منظم این نوع پاراستامول خطر حمله قلبی، سکته مغزی، نارسایی قلبی و به ویژه مرگ را افزایش می‌دهد. "

سن شرکت کنندگان در این تحقیق بین ۶۰ تا ۹۰ سال بوده و نیمی از آن‌ها از فشار خون بالا رنج می‌برند که یکی دیگر از عوامل خطر بیماری قلبی است.

علاوه بر این، محققان دانشگاه مرکزی جنوبی در چین دریافته اند که پاراستامول حاوی سدیم می‌تواند خطر ابتلا به این شرایط را بدون توجه به میزان فشار خون افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: چند راهکار برای درمان سریع سرفه

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: بیماران قلبی سلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بیماران قلبی سلامت بیماری قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۲۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت

واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی در ارزش به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت 49 هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 48.55 درصد افزایش داشته است.

 این گزارش با اشاره به اینکه در سال 1402 کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا 5 کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: 95 درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق 5 کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با 78 میلیون دلار، 52.89 درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود 82 درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال 1402 این میزان قهوه وارداتی از سوی 121 شخص و شرکت انجام گرفته است.

شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال 2022 به میزان 45.5 میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

سهم قهوه از تجارت جهانی در سال 2022 به میزان 19 صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • مسمومیت ۵۳ نفر با قارچ وحشی
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت