Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@22:29:33 GMT

زاکانی: ۳ گسل پایتخت را تهدید می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۶۵۵۸

زاکانی: ۳ گسل پایتخت را تهدید می‌کند

شهردار تهران می‌گوید که وجود سه گسل و ۱۲ هزار بافت فرسوده وضعیت ایمنی این کلانشهر را با مشکلاتی مواجه خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو علیرضا زاکانی روز دوشنبه در همایش الزامات، راهکار‌های تولید، مانع زدایی و پشتیبانی مسکن و ساختمان شهر تهران که در سالن همایش‌های باغ موزه دفاع مقدس در حال برگزاری است با بیان اینکه تهرانی که در کنار هم در آن زندگی می‌کنیم، نیازمند یک بازنگری است و به بازنگری ایمنی بخشی به شرایط تهران نیاز است، گفت: این شهر سه گسل مشا، شمال غرب و شهرری و ۱۲ هزار بافت ناپایدار دارد و بازنگری اشاره شده از این منظر مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تاکید کرد: از سوی دیگر باید نیاز شهروندان را با یک پاسخ معتبر جبران کنیم، نیاز انباشته شده مسکن در کشور بیش از ۱۰ میلیون است که سهم بالایی از آن به تهران بر می‌گردد، تعداد پروانه‌های صادر شده در تهران از سال ۹۰ به یک هفتم رسیده و باعث سختی در ساخت و ساز و بالا رفتن اجاره بهای مسکن شده است.

به گفته زاکانی، مسکن بخش زیادی از حقوق افراد را در بر می‌گیرد و قدرت خرید مسکن به ۶۶ تا ۷۰ سال رسیده بنابراین باید وارد ماجرا شویم و به این نیاز پاسخ دهیم.  

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بعد سوم، بعد هویت شهری ما است؛ چهره شهر بی هویت است و همزمان با ایمنی بخشی و استحکام بخشی و حل نیاز‌های مردم،  چهره شهر و زیبایی آن، معماری ایرانی اسلامی و هویت بخشی آن نیز برای ما مهم است؛ از این منظر نیازمند یک بازنگری و اقدام جهادگونه در تهران هستیم.  

شهردار تهران ادامه داد: علاوه بر این نوع نگاه ما به مردم و بخش خصوصی نیز باید تغییر کند، رکن این تغییر و تحول باید مردم و بخش خصوصی قرار گیرد و در کنار آن همه اجزا و عناصر و نهاد‌ها باید تسهیل گری کنند به همین منظور در این نشست شرکت کردیم تا اراده این تغییر را اعلام کنیم و نزدیکترین راه را برای این تغییر در دستور کار قرار دهیم.  

وی با بیان اینکه در شهرداری قرارگاهی برای بحث مسکن ایجاد شد که هدف اولیه آن را بافت‌های ناپایدار قرار دادیم و باید در کنار آن از زمین‌ها و امکانات شهر استفاده کنیم، افزود: در گذشته، شهرداری گره گشایی از زندگی مردم را نمی‌دید و نظرش این بود که با گذشت زمان و برای حل مشکلاتی مانند آلودگی هوا و ترافیک بهترین راه این است که به جای حل مشکلات، تهران را گران کند تا مردم مهاجرت معکوس کنند و پشیمان از تهران برگردند، اما این پیام مورد قبول مدیریت شهری فعلی نیست.

زاکانی با بیان اینکه در این دوره تلاش داریم شهر را زیست پذیر و انسان مدار کنیم، گفت: اگر سه گانه‌ای بین شهر و شهروند و مدیریت شهری را در نظر بگیریم، باید برای شهروند هزینه کنیم و سایر اجزا باید در خدمت شهروند قرار بگیرد و برای تسهیل در زندگی مردم گام برداشته شود.

وی اظهار داشت: اگر امروز بحران جمعیت داریم، یکی از گلوگاه‌های افزایش جمعیت، حل مسکن است؛ ناایمنی که در بحث مسکن‌ها وجود دارد، ناشی از مشکل در ساخت و ساز است؛  همچنین در بحث معیشت و اقتصاد خانوار نیز بحث مسکن نقطه مشترک است.   

شهردار تهران با بیان اینکه اراده جدی در شهر و کشور در بحث مسکن شکل گرفته افزود: شهرداری نیز آهنگی در جهت پاسخ به این نیاز در تهران دنبال می‌کند که با آهنگ دولت هم راستا است،  در این مسیر توجه ما این است که از همه ظرفیت‌ها در دستگاه‌ها استفاده کنیم؛ آنچه مربوط به شهرداری است، حرکت در مسیر اخذ مجوز‌ها و رفع معایب صدور پروانه و پیگیری ایجاد تسهیلات و امکانی است که شرایط ساخت و ساز فعال شود.  

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه اخیر خود با بنیاد مسکن نیز گفت: در تفاهم نامه‌ای که با بنیاد مسکن امضا کردیم جای حضور بخش خصوصی به عنوان پیشتاز این حرکت خالی است و باید باهم همکاری کنیم و دبیرخانه‌ای در معاونت معماری شهرداری داشته باشیم تا دائما در جهت انسجام و تحقق این اهداف عالی حرکت کنیم و باید با یک حرکت جدی و بر مدار نوسازی بافت فرسوده لکه گذاری‌هایی در نقاط مختلف شهر انجام دهیم.

به گفته وی، این تحول و مسکن سازی، چون در سراسر کشور اتفاق می‌افتد ما را از مهاجرت‌هایی که ممکن است به تهران اتفاق بیفتد مصون می‌دارد و ساخت مسکن در سایر شهر‌ها باعث می‌شود که مهاجرت‌ها به شهر تهران به شکل فزاینده رخ ندهد

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهر شهرداری ها شورا مسکن بحث مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۶۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش پلیس آگاهی به فیلمبرداری مردم از صحنه جرائم

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از مردم خواست تا در برابر اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نبوده و اقدام به مستندسازی از آسیب‌ها و جرائم و قانون‌شکنی‌ها کنند.

سردار علی ولی‌پور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ درپی دستگیری عامل ضرب و شتم یک شهروند با زنجیر در تهران با نگارش یادداشتی تاکید کرد که در تهران، هیچ مجرمانه‌ای برای قانون‌شکنان به پایان نمی‌رسد. در  ابتدای این یادداشت آمده است: « بدون شک فرد اراذل و اوباشی که وقیحانه در برابر چشمان تعداد زیادی از شهروندان اقدام به ضرب و شتم بیرحمانه یکی از مسافران اتوبوس بی آرتی کرده بود هرگز گمان نمی‌کرد که شهروندی مسئول و متعهد در آن شرایط پر از استرس، شجاعانه در حال تصویربرداری از اقدامات مجرمانه اوست و دیری نخواهد گذشت که سردی دستبند همکارانم بر دستهای آلوده‌اش خواهد نشست.»

در ادامه این یادداشت آمده است:‌« این اتفاق شیرین توسط کارآگاهان پلیس آگاهی رقم خورد تا بار دیگر به مجرمان و قانون‌شکنان ثابت شود پایتخت جای عرض اندام و اوباش‌گری خلافکاران نیست. اراذلی که گمان می‌کنند می‌توانند آرامش و امنیت شهروندان را با رفتارهای هنجارشکنانه و زیاده‌خواهی‌های خود برهم بزنند، کافی است نگاهی به اخبار حوادث خبرگزاری‌ها وروزنامه‌ها بیاندازند تا با زنجیره‌ای از اخبار کشفیات و دستگیری‌های پلیس آگاهی روبه‌رو شوند.»

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین نوشت:‌ « شاید شروع یک پرونده با قانون‌شکنی یک مجرم آغاز شود اما این کارآگاهان پلیس آگاهی هستند که پایان بندی آن را با دستگیری متهم مربوطه رقم می‌زنند. افسران شایسته این پلیس در تلاشی بی‌وقفه و شبانه‌روز برای مقابله با جرائم و آسیب‌ها کوچک‌ترین سرنخ‌ها و مستندات را با هدف شناسایی مجرمین و احقاق حق مالباختگان و قربانیان دنبال می‌کنند. اینجانب به عنوان سکاندار پلیس آگاهی پایتخت به استناد عملکرد درخشان همکارانم در پرونده اتوبوس بی‌آرتی و همچنین دستگیری زورگیران اتوبان صدر و بسیاری موارد دیگر این اطمینان خاطر را به شهروندان می دهم که پلیس در مسیر برقراری امنیت و آرامش ساکنان پایتخت از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد و مجرمان بدانند، تعدی به حقوق هر یک از ساکنان پایتخت از سوی کارآگاهان متعهد و غیرتمند پلیس آگاهی بی پاسخ نخواهد ماند.»

ولی‌پور گودرزی در پایان این یادداشت نیز درخواستی را از مردم مطرح کرد و نوشت:‌ « در پایان از شهروندان گرامی دعوت می‌کنم تا در برابر اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نبوده و با مستندسازی از آسیب‌ها و جرائم و قانون‌شکنی‌ها یاری‌گر پلیس در اشراف اطلاعاتی بر اتفاقات پایتخت باشند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • رئیس پلیس آگاهی تهران: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • پلیس آگاهی: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • تقاضای پلیس از مردم: از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • واکنش پلیس آگاهی به فیلمبرداری مردم از صحنه جرائم
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • فیلم اعتراضات به سخنرانی زاکانی در شورای شهر تهران
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • فعال مطرح یهودی: ما به یک مهاجرت دسته جمعی از «صهیونیسم» نیاز داریم