Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر کرامتی ظهر دوشنبه در چهل و ششمین جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان اظهار کرد: از مجموع این بازرسی ها در حدود ۸ هزار و ۳۶ مورد مربوط به حوزه آرد و نان و ۲۵ هزار و ۱۹۵ مورد مربوط به سایر کالاهای اساسی بوده است.

وی ادامه داد: علاوه بر بازرسی مستمر توسط اکیپ‌های گشت، طی این مدت، ۵۴۳ مورد گزارش مردمی ثبت و اقدام شده و گشت‌های مشترک با تعزیرات نیز به صورت مستمر صورت گرفته است که در این راستا دو هزار و ۶۷۴ مورد پرونده متخلفین در حوزه کالاهای اساسی به ارزش ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیارد تومان و در حوزه آرد و نان به ارزش ۸۲۵ میلیون تومان تشکیل و بعد از مراحل ثبت، به مراجع قضائی جهت رسیدگی ارسال شده است.

کرامتی افزود: هم اکنون ۳۸ اکیپ بازرسی قرارگاه تأمین امنیت غدایی در سراسر استان بر سطح بازار اقلام پر مصرف و کالاهای اساسی و حوزه آرد و نان به صورت شبانه روزی در حال رصد و پایش بازار استان هستند.

تأمین و ذخیره سازی کالاهای اساسی در ایام پایانی سال مخصوصاً برنج، روغن و شکر، تشدید نظارت و بازرسی‌ها بر قیمت کالاهای اساسی و کنترل مدوام کیفیت میوه‌های توزیعی طرح تنظیم بازار برای افزایش رضایتمندی مردم از جمله مواردی بود که رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در نشست قرارگاه امنیت غذایی بر لزوم اجرای آنها تاکید کرد.

وی اضافه کرد: برای دست یابی به اهداف مد نظر، نیازمند هم افزایی و مشارکت فراگیر بین دستگاه‌های اجرایی و مشارکت عمومی مردم در امر رصد و پایش مستمر بازار هستیم.

مشکلی در تأمین کالاهای اساسی در آذربایجان غربی نداریم

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این نشست با بیان اینکه در حال حاضر هیچ مشکلی در زمینه تأمین کالاهای اساسی در استان داریم، اظهار کرد: بهمن ماه امسال دو هزار تن برنج هندی و تایلندی و ۵۰۰ تن شکر در سطح توزیع با هدف تنظیم بازار توزیع شده و هم اکنون نیز دو هزار و ۵۰۰ تن برنج هندی و تایلندی در حال توزیع بوده و تا پایان اسفندماه نیز این روند ادامه دارد.

نادر رحیمی با بیان اینکه همچنین توزیع روغن صنفی و صنعتی در استان نیز از بهمن ماه آغاز شده است، گفت: در طول اسفندماه نیز هزار تن روغن صنفی و صنعتی در فروشگاه‌ها و عاملین توزیع کارخانه در حال پخش است.

وی از توزیع سه میلیون تن شکر برای مصارف صنفی و صنعتی طی بهمن ماه و اسفندماه خبر داد و گفت: در حال حاضر نیز دو هزار و ۴۶۸ تن شکر برای صنعت زنبورداری استان در حال توزیع است.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی در خصوص تأمین نیاز بازار عید در بخش مرغ نیز گفت: گوشت مرغ منجمد به اندازه کافی موجود بوده و در حال توزیع است و تا پایان سال این روند ادامه دارد.

رحیمی گفت: توزیع تخم مرغ ۱۲۵ تن در بهمن ماه انجام شده و برای اسفندماه و آخر پایان سال در حال تأمین تخم مرغ مورد نیاز بازار و مردم هستیم.

کد خبر 5441193

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نظارت و بازرسی بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه گرگان آمار کرونا سفر استانی خطبه های نماز جمعه درختکاری شیوع کرونا ایلام جهاد تبیین گرد و غبار گردشگری عکس استانها کالاهای اساسی بهمن ماه دو هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۷۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 444 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۵۴۹  میلیون دلار و برای خدمات ۱۲۱ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۷۴۷ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 

 

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۷ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.   معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۰۹ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۴۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۷۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۴۹ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۰۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۲۸، ۳۳، ۱۸۸، ۱۰۸ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۶۶ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۹ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۳۵۹ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۴۵۶ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۷۸ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۴۱۸ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۳۰۸ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۲۷۸ تومان بود.

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند