Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@01:21:26 GMT

تاثیر ضعف دستگاه گوارش بر سلامت چشم‌ها

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۰۲۳۹

تاثیر ضعف دستگاه گوارش بر سلامت چشم‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

سلامت چشم یکی از جنبه های مهم مراقبت های بهداشتی و بسیار حائز اهمیت است زیرا همه چیز در این دنیا بصری است. سیستم بدن ما جدا از یکدیگر نیستند و تمام دستگاه های بدن به هم متصلند.

کم تر کسی به ارتباط میان دستگاه گوارش و چشم فکر کرده است اما حقیقت این است که اگر سیستم گوارش خوب کار نکند، ویتامین ها و مواد معدنی را به درستی جذب نکرده و در نتیجه سیستم بینایی نمی تواند از این ویتامین ها بهره ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این قسمت برخی از تاثیرات دستگاه گوارش بر سیستم بینایی آورده شده است. همچنین در ادامه چند پیشنهاد برای بهبود سلامت گوارش و بینایی ارائه شده است.

بیماری هایی چشمی مرتبط با مشکلات گوارشی

بین تغذیه مناسب و بهبود بینایی ارتباط مستقیم وجود دارد، به این دلیل که چشم ما برای عملکرد مناسب به مواد مغذی نیاز دارد. چشم ها بدون کمک دستگاه گوارش در هضم و جذب مواد غذایی نمی تواند به ویتامین های مورد نیاز دست پیدا کند.

جذب ضعیف مواد غذایی در دستگاه گوارش هم باعث بروز بیماری هایی چون رتینوپاتی دیابتی، آب سیاه، تخریب ماکولا ( لکه زرد) و آب مروارید خواهد شد پس در واقع اگر دستگاه گوارش بخصوص روده ها بخوبی کار نکنند، چشم هایمان در معرض ابتلا به این بیماری های خطرناک قرار خواهند گرفت.

هضم ضعیف مواد مغذی به این معناست که ویتامین ها و مواد معدنی به چشم شما نمیرسد و این امر باعث کمبود ویتامین، کاهش گردش خون و التهاب چشم می شود بنابراین چگونه می توان سیستم هضم مواد غذایی را بهبود بخشید تا سیستم بینایی حداکثر بهره را از تغذیه شما ببرد؟ این کار را می توان با افزایش تولید آنزیم های گوارشی که به افزایش تجزیه و جذب مواد غذایی در دستگاه گوارش کمک می کنند، انجام داد.

راه حل مشکلات گوارشی و چشم

مصرف غذا های فراوری شده را کاهش دهید زیرا این مواد تولید آنزیم های گوارشی را کاهش می دهند.

غذاهای خام را در رژیم غذایی خود بگنجانید. به این دلیل که غذاهایی که با دمای بالا پخته و گرم می شوند، به میزان قابل توجهی آنزیم های گوارشی را از بین می برند بنابراین پزشکان توصیه می کنند که از سبزیجات خام برای افزایش دوباره آنزیم های گوارشی استفاده کنید.

برای افزایش آنزیم های گوارشی می توانید دارو مصرف کنید. این دارو ها بدون نسخه هم قابل فروش هستند.

غذا های سرشار از آنزیم مانند جوانه دانه ها و حبوبات مصرف کنید. بدین دلیل که جوانه باعث افزایش سطح تولید آنزیم ها در غذاها می شود . برخی از این مواد غذایی شامل آووکادو، انبه، کیوی، انگور، آناناس، عسل، روغن زیتون و روغن نارگیل است.

منبع: سایت بیتوته

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سلامت چشم بیماری چشمی مشکلات گوارشی سلامت بدن آنزیم های گوارشی دستگاه گوارش ویتامین ها مواد غذایی آنزیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۰۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سخنگوی سازمان اتوبوسرانی مشهد امروز گفت: ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد مجهز به سیستم سرمایشی است و رانندگان باید در شرایط گرمای هوا این سیستم را فعال کنند.

 

عباس اتحادی افزود: هم اکنون هزار و ۷۱۷ دستگاه اتوبوس و مینی بوس در سطح شهر مشهد فعال هستند که ۵۶ دستگاه از این تعداد کولر ندارند.

 

وی اضافه کرد: اتوبوس های فاقد کولر نیز با ورود ناوگان جدید از سرویس دهی خارج خواهند شد.

 

سخنگوی سازمان اتوبوسرانی مشهد ادامه داد: بازدید از سیستم سرمایشی ناوگان از اسفند پارسال آغاز و شارژ کولر رفع نقص انجام شده است.

 

اتحادی تاکید کرد: رانندگان موظف هستند در ساعات گرم روز سیستم گرمایشی را فعال کنند و چنانچه راننده ای به خواسته شهروندان بی توجه باشد، شهروندان می توانند از طریق تماس با شماره ۱۳۷ و یا ارسال پیام کوتاه به سامانه ۳۰۰۰۸۸۸۸ موضوع را با کد اتوبوس اعلام کنند تا موضوع رسیدگی شود.

 

٩٠٠ هزار جا به جایی و سفر درون شهری روزانه شهروندان مشهدی با بیش از هزار و ٧٠٠ دستگاه اتوبوس و مینی بوس ناوگان اتوبوسرانی این شهر انجام می شود.

دیگر خبرها

  • ساخت نشانگر تشخیص اختلالات گوارشی
  • درمان گیاهی ریزش مو
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان