Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات ورزش های روستایی اردبیل از برگزاری ۷۰ جشنواره فرهنگی و ورزشی در روستاهای استان اردبیل خبرداد و گفت: ۵۰۰ مربی ورزش های روستایی در این استان فعالیت می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی تقی زاده رییس هیات ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی استان اردبیل در گفتگو با سبلان ما ، به لزوم بازخوانی بازی های بومی و محلی در عصر طوفان زده دیجیتال اشاره کرد و گفت: ترویج بازی های بومی و محلی به ویژه در روستاها  مانع فراموشی آداب و سنت ها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به نقش بازی های بومی و محلی و احیای اداب و سنت های اقوام در تقویت شادی و نشاط جامعه پرداخت و گفت: رسالت هیات ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی، امید آفرینی در جامعه و افزایش شادی و نشاط اجتماعی در جامعه است که این امر مهم با بازگشت به آداب و سنت ها اتفاق خواهد افتاد.   تقی زاده به مشکلات موجود در راستای این هدف نیز اشاره کرد و گفت: با برگزاری کارگاه های آموزشی و اجرای جشنواره ها در بستر روستاها می توان گام های رو به جلویی در راستای بازآشنایی عموم مردم با سنت ها و آداب و رسوم آبا و اجدادی برداشت.   وی در ادامه سخنان خود به فعالیت های این هیات ورزشی در سالجاری اشاره کرد و گفت: تجهیز ۲۰ خانه ورزش روستایی و اجرای ۷۰ جشنواره فرهنگی و ورزشی از جمله فعالیت های هیات ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی در سالجاری بود.   رییس هیات ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی استان اردبیل با بیان اینکه مردم در قالب جشنواره بازی های بومی و محلی آداب و سنت های گذشته را مرور می کنند، گفت: ارتقای سلامت جسمی و روحی مردم نیز از جمله اهداف جشنواره های ورزشی در روستا ها است.   وی ار پرورش بیش از ۵۰۰ مربی ویژه ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی در استان اردبیل خبرداد و گفت: در این مدت ۳۵ داور نیز آموزش دیده اند.   تقی زاده از برگزاری کارگاه های آموزشی نیز خبرداد و گفت: در سالجاری دو کارگاه آموزشی ویژه تیر اندازی با کمان سنتی و همچنین آشنایی اصحاب رسانه با ورزش های بومی و محلی برگزار شده و درصدد هستیم با تداوم کارگاه های آموزشی در سال آتی، عموم مردم را با سنت های فراموش شده آشنا کنیم.   وی از اصحاب رسانه به عنوان سفیران ورزش در جامعه نام برد و گفت: اصحاب رسانه می توانند با بصیرت افزایی در جامعه، بازی های بومی و محلی را در ذهن مردم به تصویر کشانده و آنها را علاقمند به فراگیری سنت های آبا و اجدادی خود کنند.   رییس هیات ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی استان اردبیل در پایان سخنان خود از برگزاری جام نوروز در روستاها خبرداد و گفت: مسابقات مینی فوتبال روستایی نیز در قالب جام پرچم برگزار خواهد شد.  

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هیات ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی رییس هیات ورزش های روستایی استان اردبیل خبرداد و گفت سنت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۰۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از آغاز دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان با حضور بیش از ۷۵ آلاچیق و غرفه در شهر جعفرآباد بیله‌سوار خبر داد.

حسن محمدی ادیب گفت: این جشنواره با حضور عشایر سراسر استان و گروه‌هایی از کشورهای منطقه در روزهای ۶ و ۷ اردیبهشت ماه در شهر جعفرآباد شهرستان بیله‌سوار برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: در این جشنواره ۴۵ آلاچیق عشایری شامل ۳۵ آلاچیق عشایر استان اردبیل و ۱۰ آلاچیق از سایر نقاط کشور حضور دارند و به ارائه فرهنگ و زندگی عشایری می‌پردازند.

به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی استان اردبیل وی با اشاره به اینکه آلاچیق‌های عشایری از استان‌های کهکیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، آذربایجان شرقی و غربی و چند استان دیگر در این جشنواره حضور دارند، تأکید کرد: همچنین در این جشنواره ۳۰ غرفه صنایع‌دستی و محصولات فرهنگی نیز حضور دارند که به ارائه محصولات اقوام مختلف می‌پردازند.

محمدی ادیب ادامه داد: انتظار می‌رود که همانند دوره‌های قبل جشنواره کوچ عشایر در این دوره نیز در روز جمعه با استقبال پرشمار علاقمندان روبرو باشیم و برنامه‌های مختلفی مانند کوچ نمادین، عروسی عشایری، بازی‌های بومی و محلی، مسابقه تیراندازی با کمان سنتی، شو اسب، مسابقه برترین قوچ مغان، مسابقه لباس سنتی و مسابقه برترین آلاچیق عشایری نیز در این جشنواره برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • رقابت عشایر در رشته های بومی و محلی جشنواره بین المللی کوچ عشایر
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • جشنواره توانمندی‌های بومی، محلی و ورزشیِ روستاییان در اسلام آباد مغان
  • رشد ۵۰ درصدی گردشگری در بخش «کَن»
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • عملیات «وعده صادق» سایه جنگ را از کشور دور کرد