Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین نشست رسانه‌ای یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر با رونمایی از طاووس زرین، معرفی رسته‌ها و ابعاد جشنواره و اهداء احکام مسئولان بخش‌های مختلف با حضور رئیس و دبیر جشنواره برگزار شد. خبرگزاری میزان - نخستین نشست رسانه‌ای یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر با رونمایی از طاووس زرین، معرفی رسته‌ها و ابعاد جشنواره و اهداء احکام مسئولان بخش‌های مختلف با حضور رئیس و دبیر جشنواره برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از وزارت ارشاد اسلامی اینجا کلیک کنید

سید مجید امامی در این نشست ضمن اعلام زمان برگزاری یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر گفت: یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر بیست‌وهشتم تیرماه همزمان با روز حجاب و عید غدیر ۱۴۰۱ در محل برج میلاد برگزار خواهد شد.

وی در همین راستا ادامه داد: تاخیر در  برگزاری جشنواره بین المللی مد و لباس به سبب ایجاد تحولات اساسی در برگزاری بودیم و تلاش داریم تا زیر ساخت‌ها برمبنای بر پژوهش محوری ساختار بندی شده تا بتواند برنامه‌های در نظر گرفته شده به بهترین شکل اجرایی شود ما در این دوره، هم تغییرات در برنامه و هم تغییرات در اولویت‌ها و رویکرد‌ها خواهیم داشت و به‌منظور حرکت سنجیده‌تر عملکرد دوره‌های قبل به‌دقت موردبررسی قرار گرفت.

امامی تاکید کرد:  هدف ما رفع معایب جشنواره‌ها گذشته اصلی این کارگروه تلاش دارد تا رویکردی را در پیش بگیرد که بتوان آن را به اجرا گذاشت و در عین حال کاربردی باشد فصددارین تا ارجحیت داشتن استفاده از پوشاک خارجی نسبت به پوشاک ایرانی را تغییر و تصحیح کنیم و پوشاک ایرانی را به عنوانی به برند بین المللی خصوصاً در منطقه خاورمیانه مطرح و تا مصرف‌کننده ایرانی با افتخار آن را خریدار و مصرف کند. 

رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور بار دیگر بر اجرایی کردن بخش‌های در نظر گرفته شده یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در تیرماه تاکید کرد و تصریح کرد: کردن این جشنواره در تیرماه برگزار می‌شود، زیرا با سایر جشنواره‌ها و برنامه‌های مختلف بهمن ماه تداخل داشت هدف ماجاب نظر جامعه و آگاهی افراد از ابعاد مختلف مد و لباس است. 

وی ارتباط مد و لباس با صنعت و بخش طراحی یک چرخه تاثیرگذار بر تولید خواندو اظهار کرد: کارگروه مد و لباس تلاش دارد تا با رویکردی نوین و پژوهشی زنجیره‌ای درآمدزا برای کشور‌ها ایجاد کند و در عین حال به خودکفایی کشور در بخش لباس  جان بخششد و سرمایه گذاری و اشتعال را در بر داشته باشد. این جشنواره تلاش دارد تا چندین بخش را در کنار یکدیگر قرار دهد لذا بخش صنعت؛ سلامت، طراحی و در عین حال تحولی در عرصه فرهنگ ایرانی اسلامی را به دنبال بیاورد. 

سپیده یاقوتی به عنوان دبیر یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر در این نشست گفت: یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر با حضور کمیته‌های تخصصی و هیئت انتخاب و داوری با همراهی و نظارت دبیر جشنواره و مدیران کارگروه بر اساس شایسته محوری خواهد بود به قضاوت آثار ارسال شده خواهند پرداخت و یکی از مهمترین اهداف آن هویت دادن به طراحان به‌عنوان هنرمند در جامعه است.

وی رایزنی‌ها و برنامه‌ریزی‌ها برای تهیه زیرساختی مناسب و اجرایی کردن برنامه‌های سازنده را از جمله نکات مهم در جشنواره یازدهم دانست و تصریح کرد: گزینه‌های مختلفی در جمع‌بندی با صاحبنظران حوزه مد و لباس در نظر گرفته شده و هر کدام به صورت جداگانه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری شده است در واقع تلاش داریم تا مسئله مد و لباس را ترند سازی کنیم تا تأثیر گدار باشد  لذا  با تغییر هر فصل بر اساس ضرورت‌های نیاز مصرف کنندگان و بازار لباس‌ها مناسب در اختیار مصرف کننده قرار بگیرد.

وی بیان کرد زیباسازی و تقویت هویت بصری و الگو‌سازی  از جمله رویکرد‌هایی است که در این جشنواره مد نظر هدف قرار گرفته شده است همچنین تندیسی زرین  برای این جشنواره در نظر گرفته شده است که نمادی از جشنواره خواهد بود.

دبیر یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر تاکید کرد: از جمله مهمترین رویکرد‌های جشنواره و کارگروه مد و لباس برنامه‌های متعدد تاثیرگذار خواهد بود لذا ضروری است تا علاوه بر توجه به مقوله‌ای الهام بخشی در نظام پوشاک پژوهش محور بودن را نیز مدنظر قرار دهیم و از طریق این دو گزینه با یکدیگر به تولید و ایجاد فضا‌های مناسب در مد و لباس بپردازیم همچنین تحول در چرخه صنعت مد و لباس را ایجاد کنیم به همین منظور باید گزینه‌های متعددی را در این بخش وارد کنیم از جامعه شناسی مردم شناسی گرفته کار نیاز به اقتصادی جامعه و توجه به سنت‌ها اعتقادات و آداب و رسوم برنامه ریزی عمیقی را انجام دهیم ما برای رسیدن به سبک پوشش ایرانی اسلامی ملزومات آن‌ها فراهم کنیم.

مریم السادات خرم دره نیز در این نشست  تاکید کرد:  تحقیقات گسترده‌ای در زمینه لباس‌های اقوام متعدد ایرانی انجام شده و توجه به لباس سالم در کنارسبک زندگی اسلامی در این زمینه باید در نظر گرفته شود همچنین نظرسنجی‌ها و برنامه‌های متعدد دیگری نیز در دستور کار قرار گرفته است در عین حال باید توجه داشت که سطح فهم ما از پوشش باید افزایش پیدا کند تا بتوانیم به سمت پوشش ایرانی اسلامی حرکت کنیم صنعت پوشاک ایران همواره باید بر محور اساسی که شامل  ابعاد تاریخی و اجتماعی حیاورز ایرانی اسلامی، پوشاک سلامت محور و صنعت پوشاک در ایران باشد همچنین اقتصاد، هنر و صنعت پوشاک در ایران  در کنار هم  مد نظر قرار دهیم.

وی به بخش‌های ویژه جشنواره‌های بین المللی مد و لباس اشاره و اظهار کرد: در این جشنواره بخش‌های رقابتی در طراحی لباس بانوان طراحی لباس آقایان طراحی چادر و پوشش سر همچنین طراحی پارچه و طراحی کیف و کفش طراحی زیورآلات و طراحی و بسته بندی در نظر گرفته خواهد شد البته جشنواره بخش جانبی دیگری نیز در خود دارد که عبارت است از انواع چاپ دستی پارچه سازی بافت پارچه بحث طراحی لباس مشاغل و دوخت و دوز خواهد بود در نظر گرفتن بحث طراحی لباس مشاغل یکی از الزاماتی است که جامعه امروزی به آن نیازمند است نیاز کارمندان دولتی و بخش‌های خصوصی طبیعتاً به این بخش بسیار زیاد خواهد بود و ما بخش ویژه‌ای برای این مهم در جشنواره در نظر گرفته شده است.

سیده راضیه الله‌دادی در ادامه این جلسه خاطر نشان کرد: غیر رقابتی بودن بخش بین الملل یکی از بخش‌های مهم جشنواره محسوب می‌شود برگزاری کارگاه‌های علمی تخصصی در بخش‌های بین الملل خصوصاً پیرامون کشور‌های همسایه و وجود غرفه‌های بین المللی شاهدی بر این ماجراست که تلاش داریم تا بازار‌های مد و لباس همسایه را نیز از آن خود کنیم و تجارتی گسترده راه اندازی کنیم و در بخش‌های محلی در جشنواره و اقوام و استان‌های متعدد از بخش‌های جذاب جشنواره بین المللی مد و لباس خواهد بود برای این منظور باید مزیت‌های منطقه را شناسایی و به تقویت امکانات و داده‌ها همچنین پژوهش‌های خود بپردازیم.  

انتهای پیام / برچسب ها: جشنواره مد لباس فجر اخبار فرهنگی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا جشنواره مد لباس فجر اخبار فرهنگی جشنواره بین المللی مد و لباس فجر نظر گرفته شده ایرانی اسلامی جشنواره مد طراحی لباس عین حال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۰۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر

مرکز دفاع مدنی در غزه اعلام کرد از دبیرکل سازمان ملل درخواست کرده کمیته بین‌المللی مستقلی را برای تحقیقات درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه به ویژه در مجتمع پزشکی ناصر، تشکیل دهد.

به گزارش ایسنا، محمود بصل، سخنگوی دفاع مدنی در غزه گفت: ما از آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل خواستیم کمیته تحقیقات مستقلی را درباره کشتارهای جمعی رژیم صهیونیستی در نوار غزه به ویژه کشتارهای مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس تشکیل دهد.

به نقل از خبرگزاری سما، وی افزود: تیم‌های نجات تاکنون توانستند پیکر ۳۹۲ شهید را از گورهای جمعی در مجتمع پزشکی ناصر بیرون بکشند که ۱۶۵ تن از آنها به سختی توسط خانواده‌ها و نزدیکانشان شناسایی شده‌اند. ۱۱۰ پیکر دیگر نیز از خارج ساختمان این مجتمع و در اطراف آن در غرب خان یونس بیرون کشیده شدند.

وی گفت: ما بیش از ۵۰۰ ابلاغیه را از شهروندان درباره مفقود شدن فرزندانشان در منطقه خان یونس دریافت کردیم.

جمعه دفاع مدنی غزه از پایان عملیات جستجو و بیرون کشیدن پیکر شهدا از گورهای جمعی مجتمع پزشکی ناصر بعد از حدود یک هفته خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی هفت آوریل بعد از چهار ماه از آغاز عملیات زمینی برای آزاد کردن اسرای خود از خان یونس عقب نشینی کرد.

محمود بصل گفت: عملیات جستجوی شهدا ۲۴ ساعته در سرتاسر نوار غزه ادامه دارد. ما با مشارکت وزارت بهداشت و خدمات پزشکی و طب جنایی تمام این جنایت‌ها را مستند کرده و اسناد و مدارک و تصاویر و ویدیوهای لازم برای کشف جنایت‌های رژیم اشغالگر در مجتمع پزشکی ناصر را در اختیار داریم. پیکرهایی که از این گورها بیرون کشیدیم نشان می‌دهد که دهان برخی از شهدا بسته شده بود و این رژیم برخی دیگر را برهنه کرده بود. بعضی از آنها دست و پایشان بسته شده و بعد در این گورها دفن شده بودند. پیکر شهدا نشان می‌دهد که رژیم اشغالگر مرتکب جنایت‌های نسل کشی و ضد انسانی شده که ایجاب می‌کند یک کمیته بین‌المللی مستقل برای تحقیقات در این خصوص تشکیل شود. ما پیکر کودکان، سالمندان، زنان و جوانان را از این گورها بیرون کشیدیم. این نخستین جنایت در این نوع نبود بلکه ارتش رژیم اشغالگر چنین جنایت‌هایی را در تمام مناطق غزه انجام داده است. این جنایت‌ها در مجتمع الشفا، بیمارستان المعمدانی در شهر غزه و بیمارستان کمال عدوان در شمال نیز انجام شده است.

وی بر اهمیت تحقیقات درباره جنایت‌های بیمارستان ناصر و سلاح‌ها و مهماتی که در عملیات قتل فلسطینی‌ها استفاده شده، تاکید کرد و گفت: ما احتمال می‌دهیم که از مواد و تجهیزات ممنوعه بین‌المللی در جنگ اسرائیل استفاده شده باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • ۵۰۰ اثر به جشنواره مد و لباس اروند راه یافتند
  • برگزاری محفل شعر ارادت رضوی در هویزه
  • اولین محفل شعر ارادت رضوی در هویزه برگزار شد
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر
  • فراخوان جشنواره فیلم کوتاه تهران