Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری قزوین گفت: اگر دانشگاههای ما نتواند به نیازهای واقعی صنعت، کشاورزی و تولید پاسخ دهد و گره گشا نباشد مرجعیت خود را از دست می دهد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مراسم اختتامیه جشنواره جهادگران علم و فناوری روز دوشنبه با حضور حسین قدیانی رئیس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، میثم پیله فروش معاون اقتصادی استانداری، سردار آتانی فرمانده سپاه استان، سید علی قاسم زاده رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی، مصطفی مافی رئیس پارک علم و فناوری، دیدبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مخترعان و مبتکران در دانشگاه بین المللی امام خمینی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میثم پیله فروش در این مراسم اظهارداشت: اگر صنعت به دانشگاه پیوند نخورد محکوم به شکست است و اگر پژوهش ها نتواند در عمل به پویایی صنعت و حل مشکلات کمک کند نباید اعتباری به آن اختصاص داده شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری قزوین تصریح کرد: دانشگاهی که نتواند به نیازهای صنعت، کشاورزی و گردشگری پاسخ دهد بدون تردید مرجعیت خود را از دست‌ خواهد داد.

پیله فروش گفت: در شرایط کنونی ارتباط صنعت و دانشگاه و نوآوران بیش از هر زمان دیگری احساس می شود و در این میان صنعت بدون بازسازی و ارتقاء، از عرصه خارج خواهد شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین یادآورشد: در استان بر اساس چرخش های تحول آفرین دولت در زمینه های اقتصادی جلو خواهیم رفت و رویکرد دولت سیزدهم در حوزه‌های اقتصادی این است که از تمرکز بر عرضه محوری و توسعه کمی شرکت های دانش بنیان عبور کرده و به سمت تمرکز بر تقاضا محوری و اثربخشی در حل مسائل اساسی کشور حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: اگر در مسیر اثربخشی فعالیتها حرکت کنیم و به تقاضا محوری اهمیت دهیم حتما توسعه کمی شرکت های دانش بنیان نیز محقق خواهد شد.

پیله فروش اظهارداشت: تاکید داریم از توجه صرف به شرکت های دانش بنیان نوپا به سمت تمرکز بر نفوذ فنآوری در شرکت های دانش بنیان بزرگ و شاخص برویم زیرا اعتقاد داریم این شرکتها می توانند و بایستی نیازهای واحدهای صنعتی بزرگ را پاسخ دهند.

وی گفت: اگر پژوهشی نتواند از صنایع و مشکلات تولید ما گره گشایی کند به آن اعتباری نمی دهیم لذا همه ماموریت ها در کارهای تحقیقاتی و پژوهشی و مسیر حرکت شرکت های دانش بنیان بایستی کاربردی بوده و در حل مشکلات تاثیر گذار باشد.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری قزوین یادآورشد: دستگاههای اجرایی در استان قزوین به عنوان نهاد حاکمیت پشتیبان جدی شرکت های دانش بنیان و ایده های خلاقانه هستند تا بتوانیم کارهایی اساسی انجام دهیم.

در این مراسم چهار محصول دانش بنیان دهان شویه دو جزئی اولترانامل، افزاینده فشار هیدرولیک، تولید هیومیک اسید و موتورژنراتورهای برق به همراه کنترل الکترونیکی که از تولیدات واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری قزوین هستند امروز رونمایی شد. 

در این جشنواره از دانشوران نمونه بسیجی استان و برگزیدگان جشنواره نیز تجلیل شد.

همچنین پرچم متبرک شده حرم مطهر امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل العباس(ع) توسط خادمان حرم امام رضا(ع) در میان حاضران گردانده شد و شرکت کنندگان با بوسه بر آن نسبت به معصومین ادای احترام کردند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا علم و فناوری انقلاب معاون رئیس دانشگاه رئیس دانشگاه علوم پزشکی صنعت مشکلات کشاورزی دولت شاخص استان قزوین برق حرم مطهر پارک علم و فنآوری قزوین میثم پیله فروش اقتصادی استانداری قزوین شرکت های دانش بنیان سرپرست معاونت پیله فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان

محمدتقی اکبری مدیرعامل و مؤسس یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح فعالیت و کارکردهای این شرکت اظهار کرد:‌ تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت بوده است، سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرده و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شدیم.

وی افزود:‌ طراحی و ساخت برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان از دیگر فعالیت‌های این شرکت است. برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فراوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.

اکبری ادامه داد:‌ ساخت این‌گونه از برج‌ها در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار طراحی و ساخت آن در ایران توسط این شرکت بومی‌سازی شد. لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.

مدیرعامل و مؤسس شرکت «بهین اسانس آویژه» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.

وی مطرح کرد:‌ دانش مواد شیمایی گیاهی که امروزه با عنوان فیتوشیمی به شدت در حال گسترش است به‌طور روزافزون در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی به کار گرفته شده، بسیاری از دارو‌های پیشرفته درمان کبد مانند سیلیمارین و ضد سرطان مانند تاکسول از منابع طبیعی استخراج می‌شوند در همین راستا این شرکت توانسته با تولید محصولات گیاهی بخشی از نیاز‌های مردم و کشور را برطرف کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، عنوان کرد:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.

اکبری بیان کرد:‌ برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه‌ها نیازمند همکاری و تعامل مراکز رشد و شهرک‌های صنعتی، واگذاری بازاریابی به افراد متخصص و تنوع‌بخشی به روش‌های تأمین سرمایه مانند مشارکت عام دانشجویان و خانواده‌ آنان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا