Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری‌آنلاین- نصیبه سجادی: زمستان و تابستان ندارد. کار هر روزش است. روز کوتاه باشد ساعت ٤ و بلند باشد ٧ -٨ شب، همراه هم به پارک می‌آیند. روزی ٢ و حتی ٣ بار هم می‌شود که به پارک بیاید تا «چیکو» هوایی بخورد و با دوستانش بازی بکند. می‌گوید : «اگر یک روز او را به پارک نیاورم افسرده می‌شود، بدخلقی می‌کند، گوشه‌ای کز می‌کند و آن روز من دیگر روز نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» «چیکو» را پسرش ٨ ماه پیش خریده ٢ و نیم میلیون تومن. الان هم دانشجوست و اصلا وقت نمی‌کند و او باید از حیوان زبان بسته نگهداری کند.
 

امان از دست این بچه‌ها

سگ‌های کوچک و بزرگ از نژادهای متفاوت، در دسته‌های ٢ و ٣ تایی در قسمت‌های مختلف پارک مشغول بازی و ورجه‌وورجه هستند و از سروکول هم بالا می‌روند. سروصدایی به پا کرده‌اند بیا و ببین. صاحبان سگ‌ها هم در گوشه‌ای مشغول تماشای آنها هستند و مواظبند که به همدیگر آسیبی نرسانند.

«پتی» کمی بیش از دیگران بازیگوشی می‌کند و صاحبش در حالی که او را توبیخ می‌کند، می‌گوید اگر اذیت کنی فردا از پارک خبری نیست. می‌گویم که خوب شما را مشغول کرده و هر روز به بهانه او ورزش و پیاده‌روی هم می‌کنید.
همانطور که دنبال پتی در چمن‌ها از این سو به آن سو می‌رود، می‌گوید:«این لقمه‌ای است که دخترم در این سن و سال برایم گرفته. اصلا مسیر زندگی‌ام عوض شده. هیچ کاری نمی‌توانم بکنم. به خاطر او از همه کارم می‌زنم. زبان‌بسته آزاری ندارد، ولی خواسته دارد. می‌خواهد بیرون برود. بازی کند. اینکه به بهانه این سگ پیاده‌روی بیایم بد نیست، ولی دیگر خسته شده‌ام. با اصرار دخترم خریدیمش ١۵ میلیون، مدتی همه کارهایش را می‌کرد. الان انگار نه‌ انگار. منم دلم می‌سوزد. »
صاحب پتی می‌گوید که ماهی ۵٠٠ هزینه غذای اوست، البته غیر از هزینه‌های پزشکی. ولی اینها مسئله او نیست. او از اینکه از کار و زندگی افتاده و باید الان که به خودش برسد فکر و ذکرش باشد غذای پتی، حمامش، تفریحش و الی ماشاءالله خواسته‌های دیگر که تمامی ندارد، خسته شده است.
 

آقا نکنید این کارها را

علیرضا به نظر ٣۵ ساله می‌رسد. سگش از نژاد شیتزو است. ١٦سالی است سگ خانگی دارد. می‌گوید که اگر به عقب برگردد هیچ‌وقت این کار را نمی‌کند: «کسی باید سگ نگهداری کند که خوره این کار باشد. علاقه داشته باشد. به موی سگ که روی فرش می‌ریزد، دستشویی رفتنش، پارس کردنش حساس نباشد. خود من حساس نیستم، ولی دیگر خسته شده‌ام.»

علیرضا سال ها پیش که سگش را می خریده به قول خودش با علاقه این کار کرده، ولی می گوید که بعد از این همه سال فکر می کند کارهای عقب‌مانده بسیاری دارد که نمی تواند انجام دهد چون«آس» بدجور دست و بالش را بسته است: «نمی‌توانم سفر خارج کشور بروم. داخل کشور حتما باید ویلا یا خانه اجاره کنم تا او را هم همراه خودم ببرم. پیش کسی نمی‌توانم برای چند روز تنهایش بگذارم چون به شدت وابسته است. شده چند ساعت آس را پیش پدر و مادرم گذاشته‌ام تا به کاری برسم، اصلا لب به غذا نزده و افسرده شده است. افسرده هم بشود باید آنقدر مشاوردرمانی بشود تا به حال اولش برگردد، بنابراین ترجیح می دهم تنهایش نگذارم تا گرفتار نشوم. تازه غذایش خودش داستان دارد. ادویه برایش سم است.

سن و سال که بالا برود مصیبت‌ها تازه شروع می‌شود. ویزیت یک دامپزشک معمولی از ۱۰۰ هزار تومان شروع می شود که باید ماهی ۲ بار انجام شود و اگر بدشانسی بیاورید و حیوان از حضور در کلینیک مضطرب باشد مجبورید هزینه بیشتری برای ویزیتش در خانه بپردازید که گاه به ۵۰۰- ۶۰۰ هزار تومان هم می رسد و قیمت داروهایش هم بسیار بالاست.در ۶و۷ سالگی  سگ ها دیگر از سن جوانی عبور کرده‌اند و هزار جور درد و مرض. باید لااقل ۲ بار در ماه معاینه شود، ویتامین بگیرد. اگر عمل جراحی بخواهد هزینه‌اش کمرشکن است و بی‌خیال درمانش هم که نمی‌توان شد. آقا یک نصیحت از من به شما. نکنید این کار را. سگ نیاورید خانه. ما که آوردیم پشیمانیم. حالا خود دانید.»

آمارها می گویند ...

بعد از تحریم ایران و افزایش قیمت دلار حیوانات خانگی هم از این مسئله بی‌نصیب نماندند و قیمت برخی از آنها تا ۷ برابر رشد داشته است. بماند که به دلیل ممنوعیت ورود غذای حیوانات خانگی که شامل کالای اساسی نمی شود، واردات حیوانات و غذای آنها به تجارتی پرسود تبدیل شده است که بیشتر هم به صورت قاچاق تامین می شود. رویال کنین ۲ کیلوگرمی مینی‌پاپی ۹۴۰ هزار تومان و رویال کنین شیتزو پاپی یک و نیم کیلویی یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در این بازار غیرقانونی عرضه می شود.

و اما نگاهی بیندازیم به  قیمت سگ های خانگی در سال ۱۳۹۹ و مقایسه آن با سال ۱۴۰۰بعد از افزایش قیمت دلار. توله سگ هاسکی سال ۹۴، یک میلیون و ۲۰۰  هزار تومان بود که سال ۱۴۰۰ به مبلغ  ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان خرید و فروش شده است. توله سگ پاگ ۳ میلیون تومان در سال ۹۴ قیمت خورده و همین حیوان سال ۱۴۰۰ به قیمت ۲۰ میلیون تومان فروش می رود.

هزینه خرید و نگهداری سگ در سال ۱۴۰۰در جدول آمده است:

کد خبر 660551 برچسب‌ها مردم نهاد منطقه ۵ گرانی بوستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مردم نهاد منطقه ۵ گرانی بوستان هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۴۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی

حساسیت در فصل بهار از بزرگترین چالش‌هایی است که افراد در این فصل تجربه می‌کنند و شناختن محرک‌های حساسیت‌زا و راهکارهای بهبود علائم می‌تواند کمک موثری به افراد کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آلرژی بهاره، حساسیت بهاره، رینیت آلرژیک فصلی و تب یونجه دیگر اسامی هستند که برای حساسیت فصل بهار عنوان می‌شوند؛ با شروع فصل بهار درختان، گل‌ها و علف‌های هرز شروع به گرده‌افشانی در هوا می‌کنند و استنشاق این گرده‌ها در برخی افراد می‌تواند باعث ایجاد علائم حساسیت فصل بهار شود.

در طول فصل بهار درختان و گل‌ها شروع به آزاد کردن گرده در هوا می‌کنند. استنشاق این گرده‌ها می‌تواند باعث بروز علائم آلرژی شود.

علائم آلرژی به دو شکل ظاهر می‌شود:

فصلی: علائم در فصل بهار و تابستان و در پاسخ به گرده گیاهان یا اسپور قارچ‌ها ایجاد می‌شود. دائمی: علائم در تمام طول سال وجود دارد، علل ایجاد کننده آن می‌تواند گرد و غبار، حیوانات خانگی، قارچ وسوسک‌ها باشد.

دلیل اینکه به آلرژی بهاری، تب یونجه می‌گویند، این است که در گذشته در ماه‌های گرم سال، یعنی همان زمانی که علائم آلرژی ظاهر می‌شود، کشاورزان یونجه‌ها را درو می‌کردند؛ مقدار گرده گیاهان به طور مشخصی در روزهایی که باد می‌وزد، در هوا بیشتر است، اما این مقدار در روزهای بارانی کمتر می‌شود.

علائم آلرژی بهاری

علائم حساسیت فصلی از خفیف تا شدید متغیر و بعضی از شایع‌ترین علائم آن شامل موارد زیر است:

عطسه گرفتگی یا آبریزش بینی چشمان اشک آلود و قرمز خارش گوش، بینی، دهان، چشم‌ها احتقان گوش ترشحات پشت بینی سرفه تنگی نفس سردرد تنفس صدادار نشانه‌های حساسیت فصل بهار

در بدن افراد مبتلا به حساسیت بهاری آنزیمی ترشح می‌شود که باعث متورم شدن بافت‌ها و گشاد شدن عروق خونی می‌شود، این آنزیم باعث بروز مشکلات تنفسی، شوک و حمله قلبی است و علت همه واکنش‌هایی که در نتیجه حساسیت فصلی به وجود می‌آید همین آنزیم است، که میزان این آنزیم در زن‌ها بیشتر از مردها است‌.

در بدن این افراد هیستامین نیز ترشح می‌شود که علت اصلی آبریزش بینی و آبریزش چشم است و با توجه به اینکه چه ماده‌ای باعث به وجود آمدن آلرژی یا همان حساسیت فصلی شده است علائم آن می‌تواند متفاوت باشد؛ به طور کلی واکنش‌های آلرژیک می‌تواند در سینوس‌ها، راه‌های هوایی، پوست، روده، چشم و بینی رخ دهد و باعث تولید بیش از اندازه موکوس، عطسه کردن، آبریزش بینی، آبریزش چشم، تحریک گلو، کاهش تمرکز، سیاهی زیر چشم، خارش چشم، گوش و بینی، سرفه، کهیر (موارد نادر)، نوسانات خلقی و فشار خون پایین شود.

حساسیت پوستی فصل بهار

یکی از انواع آلرژی، حساسیت پوستی است که افراد زیادی به آن مبتلا می‌شوند، حساسیت پوستی سه نوع دارد که هرکدام علائم متفاوتی دارند.

اگزما

آتوپیک درماتیت یا اگزما یکی از انواع حساسیت‌های پوستی است، که بیشتر بین کودکان شایع است، علائم آن شامل قرمزی، خارش و خشک شدن پوست است و زمانی که یک عفونت در پوست اتفاق بیفتد ممکن است به شکل جوش‌های کوچک که یک مایع سفید رنگ یا زرد درون آن است روی پوست بدن ایجاد شوند.

کهیر

تاول‌های متورم و قرمز رنگ از علائم کهیر است، کهیر حاد در کمتر از شش هفته برطرف می‌شود، اما اگر بیشتر از شش هفته زمان ببرد کهیر مزمن است.

درماتیت تماسی

علائم این نوع از حساسیت پوستی شامل سوزش، خارش، قرمزی و ایجاد تاول روی پوست است، در زمان تماس با یک ماده حساسیت‌زا ایجاد می‌شود شامپو، تماس پوست با صابون و یا بیش از حد قرار گرفتن در معرض آب می‌تواند درماتیت تماسی را ایجاد کند.

درمان آلرژی و حساسیت فصلی

مهم‌‎ترین قسمت در درمان آلرژی، یافتن علت و به عبارتی پیدا کردن آن مواد آلرژی‌‎زا است، در درمان خانگی حساسیت فصلی توصیه می‌شود:

در و پنجره‌های محل زندگی خود را ببندید. تا حد امکان مدت زمان کمتری را خارج از خانه سپری کنید. زمان خارج شدن از منزل از ماسک استفاده کنید. از هرگونه دود دوری کنید. از میوه، سبزیجات و غذاهای مناسب برای آلرژی استفاده کنید.

راهکارهای متعددی در جهت درمان حساسیت فصلی وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به استفاده از میوه و سبزیجات تازه و دوری از آلودگی اشاره کرد.

در صورت شدت علائم حساسیت‌های فصلی و درمان نشدن توسط روش‌های خانگی، لازم است به پزشک مراجعه و درمان دارویی را آغاز کنید، درمان دارویی می‌تواند شامل استفاده از داروهای زیر باشد:

استفاده از داروی آنتی‌هیستامین قرص ایروکاست که ‬ برای حساسیت‌های فصلی و آسم تجویز می‌‎شود. داروی هیدروکسی زین که بیشتر برای خارش و آلرژی مورد استفاده قرار می‌گیرد. داروی کتوتیفن، این دارو برای سرماخوردگی و حساسیت‌ها به‌کار برده می‌شود. غذاهای تشدیدکننده آلرژی

اگر آلرژی دارید، از مصرف این غذاها آلرژی‌زا اجتناب کنید:

الکل کافئین لبنیات شکلات، قند و شیرین کننده‌های مصنوعی بادام زمینی غذاهای فراوری شده خربزه موز خیارها دانه‌های آفتابگردان حلزون صدف‌دار آب‌میوه بطری بابونه گندم، سویا درمان خانگی حساسیت بهاری

علاوه بر مواردی که گفته شد، می‌توان اقدامات زیر را برای بهبود علائم آلرژی در منزل انجام داد:

شست‌وشوی بینی با محلول سالین: با خارج کردن موکوس اضافی در مجرای بینی، احتقان و گرفتگی بینی را کم می‌کند. بخور گرم: با نرم کردن راه هوایی بینی باعث رفع گرفتگی آن می‌شود. طب سوزنی: برخی تحقیقات نشان داده طب سوزنی می‌تواند در برطرف کردن علائم مؤثر باشد. کد خبر 748657

دیگر خبرها

  • معرفی 10 مورد از نژاد های خرگوش خانگی در دنیا (+عکس)
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن