Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@19:22:22 GMT

۲٠٠ هزار بسته معیشتی در ایلام توزیع شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۴۷۳۴

۲٠٠ هزار بسته معیشتی در ایلام توزیع شد

به گزارش ایرنا، محمد زارع روز سه شنبه در آیین تکریم و تجلیل از فعالان حوزه احسان و نیکوکاری اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام بر اساس اصل ۴۹ قانون اساسی که در کشور تعریف شده موسسه اقتصادی بوده که وظیفه مدیریت اموال در اختیار ولی فقیه را به عهده  دارد و بر اساس تاکید مقام معظم رهبری بین نیازمندان هزینه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امکاناتی که در اختیار ستاد است، بر اساس ایفای رسالت اجتماعی، نگاه ویژه ای جهت رفع محرومیت به استان ایلام دارد.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ایلام یادآور شد: طی چند سال گذشته تاکنون بیش از ۲٠٠ هزار بسته معیشتی و پروتئینی ببن نیازمندان سطح استان توزیع شد.

زارع ادامه داد: شناسایی افراد نیازمند با کمک خیرین می تواند فقر مطلق را که از تاکیدات رییس جمهور است، از بین برد.

وی تصریح کرد: شناسایی فقرا به کمک موسسات خیریه و گروه های جهادی انجام شده و تلاش می شود تمامی این افراد از کمک های ستاد بهره مند شوند.

در پایان این آیین از ۲۸ نفر از فعالان حوزه احسان و نیکوکاری در سطح استان تجلیل شد.

برچسب‌ها ایلام روز احسان و نیکوکاری طرح حمایت معیشتی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام روز احسان و نیکوکاری طرح حمایت معیشتی دولت ایلام روز احسان و نیکوکاری طرح حمایت معیشتی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۴۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند

معاون امور عمرانی استانداری ایلام با تاکید بر اینکه مردم، عشایر و همه دستگاه‌ها برای پیشگیری از حریق در جنگل‌ها پای کار بیایند گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان برای تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها در پای درختان می‌شود که امور عشایر باید جلوی آن را بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، سعید هژبری روز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با رویکرد فصل گرما و اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع و طرح راه‌اندازی قرارگاه سلام (رسا)، گفت: فرمانداران برای مقابله با حریق در جنگل‌های استان به عنوان یکی از مفاخر و سرمایه‌های ارزشمند استان با برنامه‌ریزی مدون تمام ظرفیت‌های شهرستان را به کار گیرند.

معاون استاندار ایلام به دستورالعمل وزارت کشور برای پیشگیری از حریق و لازم بودن اجرای مصوبات ستاد پیشگیری از حریق برای تمام دستگاههای عضو در این ستاد افزود: همه ظرفیت دستگاه‌های اجرایی به تشخیص ستاد مدیریت بحران کشور باید با تمام توان و بدون سهل‌انگاری در مواقع بحرانی پای کار باشند.

هژبری با تاکید بر مکلف بودن شهرداران و دهیاران با تمام ظرفیت‌های ماشین‌آلات برای حفظ طبیعت گفت: همچنین نیروهای مردمی پابه‌پای ستاد مدیریت بحران حافظ سرمایه ارزشمند طبیعت استان باشند.

 وی ادامه داد: طبق ابلاغ هیات وزیران سازمان‌ آتش‌نشانی باید بر اساس محدوده جغرافیایی و به تشخیص ستاد مدیریت بحران در اطفای حریق شرکت کنند.

امور عشایری پای کار حفظ طبیعت بیاید

هژبری در بخش دیگر سخنان خود از عشایر به عنوان یکی از حافظان اصلی طبیعت و عوامل پیشگیری از حریق یاد کرد و گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان برای تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها و هیزم خشک در پای درختان می‌شود که امور عشایری با فرهنگ سازی و آگاه‌سازی جلوی این کار را بگیرد.

معاون عمرانی استاندار ایلام به ضرورت حضور ناوگان هوایی برای دسترسی به نقاط صعب العبور در مواقع حریق نیز اشاره کرد و گفت: حضور نیروهای مسلح که همواره و در همه بحران‌ها در خدمت مردم بوده اند با توجه به ظرفیت خوب نیروی انسانی، تجهیزات و مدیریت در اطفای حریق بسیار موثر خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه منابع طبیعی به طور مستمر وضعیت جوی، وزش باد، وضعیت حرارت و غیره را پایش کند، تصریح کرد: استفاده از سامانه های هشداردهنده و تحلیل وضعیت عرصه‌ها، پیش بینی وقوع حریق در نقاط بحرانی را نیز در دستور کار قرار دهد.

وی ضمن درخواست از رسانه های استان برای فرهنگسازی برای کاهش ایجاد آتش‌های غیرضروری در دامان طبیعت، خاطر نشان کرد: کمیته ای جهت تولید محتوا در حوزه ی فرهنگ سازی حفاظت از عرصه های طبیعی و حضور مسئولانه در دامان طبیعت، با حضور رسانه ها،صدا و سیما و روابط عمومی دستگاههای عضو ستاد مدیریت بحران استان تشکیل شود.

معاون استاندار ایلام در پایان به استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه فرهنگ سازی، تاکید داشت و گفت: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی از مهم ترین موضوعات کلیدی در پیشگیری و اطفای حریق بوده و لازم است جلسات انگیزشی و توجیهی با گروههای مردمی و گروههای جهادی برگزار شود و بانک اطلاعاتی آنها تهیه و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار بگیرد.

 

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • قیمت تخم مرغ در بازار امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نخستین رزمایش کمک مومنانه در بجنورد
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • ۱۶هزار و ۵۵۴صندوق رأی در دو حوزه انتخابیه تهران و ورامین توزیع شد
  • توزیع کارت تردد خبرنگاران برای پوشش خبری انتخابات استان تهران
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • آغاز جمع آوری زکات غلات در شهرستان های جنوبی استان ایلام
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام