Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترس از کمبود روغن و بالا رفتن قیمت سوخت در هند به دنبال بحران اوکراین باعث شده مردم به ذخیره این محصولات روی آورند.

هندی‌ها درحال ذخیره روغن نباتی و سوخت هستند و نگرانند حمله روسیه به اوکراین باعث کمبود روغن شود و بالا رفتن قیمت جهانی نفت قیمت سوخت در این کشور را افزایش دهد.

افزایش بیش‌از 20 درصدی قیمت روغن‌های خوراکی در هند طی کمتر از یک‌ ماه گذشته و پیام‌های مختلف در شبکه‌های مجازی در مورد کمبود روغن در این کشور باعث هجوم مردم برای خرید شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند بیش‌از دوسوم تقاضای خود برای روغن خوراکی را وارد می‌کند.

هند بیش‌از 90 درصد روغن آفتاب‌گردان مصرفی خود را از روسیه و اوکراین وارد می‌کند. روغن آفتاب‌گردان حدود 14 درصد از کل واردات روغن‌های خوراکی این کشور را تشکیل می‌دهد.

این اتفاق در شرایطی افتاده که مقامات هند اعلام کرده‌اند در واردات سایر روغن‌های خوراکی مشکلی به وجود نیامده و ذخایر کافی در اختیار دارند.

دراین‌بین شرکت‌های نفتی دولتی هند که بازار داخلی این کشور را کنترل می‌کنند هیچ افزایش قیمتی از چهارم نوامبر و در بحبوحه‌ی طول کشیدن انتخابات در چندین ایالت اصلی نداشته‌اند.

اما مردم نگرانند با به پایان رسیدن انتخابات، دولت بلافاصله قیمت سوخت را افزایش دهد.

 احتمال تحریم واردات نفت روسیه توسط آمریکا و اروپا و همچنین تأخیر در بازگشت نفت خام ایران به بازارها، ترس از کمبود عرضه را افزایش داده و باعث شده قیمت نفت در روز دوشنبه به بالاترین رقم از 2008 برسد.

/تسینم

برچسب ها: هند ، کمبود مواد اولیه ، جنگ اوکراین لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000QuX

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: هند کمبود مواد اولیه جنگ اوکراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان

ابراهیم کوهکن مسئول بانک خون رویان هرمزگان گفت: در این مدت ۳۲ نمونه موفق در بانک خون بند ناف نوزاد استان ذخیره شده است.

 کوهکن افزود: پارسال ۵۰۰ نمونه موفق بند ناف نوزاد در بانک خون استان ذخیره سازی شد که نسبت به سال پیش از آن ۵۶ درصد افزایش یافت.

وی با بیان اینکه بانک خون بند ناف رویان هرمزگان از سال ۸۸ در استان راه‌اندازی شد، گفت: هزینه نگهداری خون بند ناف نوزادان در هنگام قرارداد ۱۰ میلیون تومان در دو قسط با فاصله زمانی ۳ ماه است و هزینه سالانه ذخیره آن ۵۶۰ هزار تومان است.

مسئول بانک خون رویان هرمزگان با اشاره به اینکه زمان نگهداری خون بند ناف نوزاد۲۰ سال است، افزود: از خون بند ناف نوزاد برای درمان بیماری‌های مانند تالاسمی، سرطان‌های خونی، اوتیسم، بهبود فلج مغزی، دیابت و آلزایمر استفاده می‌شود.

کوهکن گفت: مراکز بانک خون بند ناف نوزاد در همه‌ی بیمارستان‌های هرمزگان مستقر هستند.

وی افزود: مادران باردار می‌توانند از ابتدای ماه نهم بارداری در این مراکز نام نویسی کنند.

مسئول بانک خون رویان هرمزگان گفت: خون باقیمانده در بند ناف و جفت نوزاد سرشار از سلول‌های بنیادی بسیار پرتوان و زنده است که بر اثر تکثیر‌های پی‌درپی دچار پیری نمی‌شوند و با تزریق و یا جایگزینی این سلول‌ها می‌توان به بهبودی سلول‌های آسیب‌دیده کمک کرد.

کوهکن افزود: نمونه گیری از دندان‌های شیری و مایع‌های آمنیوتیک جفت از برنامه‌های امسال بانک خون رویان هرمزگان است.

وی گفت: از پرده آمنیوتیک برای درمان زخم‌های سوختگی و زخم‌های عمیق استفاده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کمبود شدید سرباز در اوکراین/ ارسال مهمات غربی چاره کار نیست
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • نفت در مدار رشد؟