Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@20:51:16 GMT

تغییر دمای سیال با مبدل‌های حرارتی ایران‌ساخت

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۸۵۴۳

تغییر دمای سیال با مبدل‌های حرارتی ایران‌ساخت

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، احسان فردثابت مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان بهران مبدل با بیان اینکه مبدل حرارتی لوله پوسته‌ای با آلیاژهای خاص محصول تولیدی این شرکت است، گفت: طراحی و ساخت انواع این نوع مبدل‌ها کاملاً توسط این شرکت انجام می‌شود که در پالایشگاه‌ها، پتروشیمی‌ها و صنایع پایین‌دستی نفت مانند صنایع سیمان و فولاد کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رفع نیاز پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها

مبدل حرارتی لوله پوسته‌ای یکی از رایج‌ترین و کاربردی‌ترین روش‌های انتقال حرارت غیرمستقیم سیالات مختلف است که بیشتر در محیط‌های صنعتی و پالایشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مبدل حرارتی لوله پوسته مجموعه‌ای از پوسته استوانه‌ای شکل و لوله‌های حرکت سیال به‌منظور افزایش یا کاهش دمای سیال موجود در لوله‌ها در صنایع مختلف است.

مبدل‌های حرارتی دارای انواع مختلفی هستند که در همگی هدف، انتقال حرارت بین سیالات است که در برخی انتقال حرارت مستقیم و در برخی به‌صورت غیرمستقیم انجام می‌شود.

 

دارای کیفیت بالا و قابل‌رقابت

این مبدل‌ها معمولا برای خنک یا گرم کردن یک مایع یا گاز مانند اسید و روغن یا خنک کردن هوای فشرده برای گرفتن رطوبت مورد استفاده قرار می‌گیرند. با توجه به مزایای بسیار زیادی که استفاده از مبدل‌های حرارتی در صنعت دارد، کاربرد آن هرروز رو به افزایش است.

این محصول کاملاً بومی‌سازی شده و توانسته صرفه‌جویی ارزی خوبی به همراه داشته باشد. در حال حاضر در این شرکت 12 نفر به‌صورت مستقیم و در حدود 200 نفر به‌صورت غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان بهران مبدل با اشاره به اینکه مبدل حرارتی لوله پوسته‌ای با آلیاژهای خاص تولیدی این شرکت دارای کیفیت بالایی است، عنوان کرد: این محصول قیمت بسیار پایین‌تری نسبت به نمونه‌های خارجی خود دارد ولی ازلحاظ کیفیت قابل‌رقابت است.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دمای سیال مبدل حرارتی شرکت دانش بنیان پالایشگاه پتروشیمی مبدل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۸۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارنظر وزیر دفاع پاکستان درباره خط لوله گاز با ایران

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا "خواجه محمد آصف" وزیر دفاع پاکستان گفت که امیدوار است پروژه خط لوله انتقال گاز پاکستان-ایران تکمیل شود و هیچ مانعی نباید این روند را متوقف کند.
خبرگزاری ای‌ان‌آی گزارش داد که آصف در گفت‌وگویی با شبکه جیو نیوز با اشاره به تحولات منطقه گفت که کشورهای منطقه باید به منظور صیانت از منافع خود در میان این آشفتگی و هیاهو و مداخله رو به افزایش قدرت‌های بزرگی مانند اتحادیه اروپا و آمریکا از طریق نیروهای نیابتی‌شان، از جمله در ارتباط با رژیم صهیونیستی، بازیگران و ذی‌نفعان منطقه باید با خط مشی مشترکی متحد شوند.

اظهارات وزیر دفاع پاکستان در پی سفر "سید ابراهیم رئیسی" رییس جمهور ایران به پاکستان، دیدار او با مقامات بلندپایه این کشور و امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری در حوزه‌های متعدد مطرح می‌شود.

او سفر رئیسی به پاکستان را "سفری موفقیت‌آمیز" و "پیشرفتی بزرگ" تلقی کرد.
سفر رئیس جمهور ایران به اسلام‌آباد، به ویژه، با توجه به خط لوله انتقال گاز میان دو کشور که به دلیل تنش‌های ژئوپولتیکی و تحریم‌های بین‌المللی متوقف شده بود، سفری مهم محسوب می‌شد.

آصف در ادامه، درباره آنچه به گفته او " فقدان ارزش‌ها" و "رفتار ریاکارانه" کشورهای غربی نسبت به رژیم صهیونیستی است، ابراز تاسف کرد.

آمریکا در پی سفر رئیسی به پاکستان، درباره هرگونه توافق کاری با ایران هشدار داده و از کشورها خواست که مراقب خطر احتمالی تحریم‌ها باشند.

با این حال، وزیر دفاع پاکستان گفت که ایران و پاکستان روابط دوستانه دیرینه‌ای دارند.

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899716

دیگر خبرها

  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • سیب زمینی جوانه زده قابل مصرف است؟
  • اظهارنظر وزیر دفاع پاکستان درباره خط لوله گاز با ایران
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد