Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: سازمان مدیریت چرا برای پروژه های خلاف بودجه قرار می دهد، نیاز است مسئولان قضایی به آن ورود کنند، ترک فعل هایی که در زمینه زاینده رود وجود دارد علنی است و در خواست من این است که دستگاه قضایی در این امر ورود کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ مهران زینلیان پیش از ظهر امروز در نشست خبری با تبریک عیاد شعبانیه اظهار کرد: مشکلات اصفهان مانند فرونشست، آلودگی هوا و غیره به حوزه آب که یکی از مسائل اصلی استان است مربوط می شود که در استان اصفهان با آن مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با اشاره به تشکیل قرارگاه آب در استانداری اصفهان تصریح کرد: در این قرارگاه با حضور نخبگان دانشگاهی و افراد متخصص سعی داریم مشکلات آب استان را رصد و برنامه ریزی کنیم، کارهای خوبی قبلا انجام شده اما نتیجه مطلوب نبوده است.

زینلیان با اشاره به تلاشی که برای مدیریت یکپارچه در حوزه احیای زاینده رود انجام شده است، گفت: طرح شفافیت در دستور کار ما قرار گرفته است، حذف مصارف غیر مجاز، کاهش مصارف مجاز، تامین منابع آب پایدار و جدید برای استان، معیشت، اقتصاد و افزایش کیفیت آب در دسترس، پنج محور اصلی بوده است که ذیل آن ٢۵ زیرمحور و در سطح سوم بیش از ٣٠٠ عنوان کاری داریم که باید به آن بپردازیم.

وی مشکلی اصلی در این زمینه را نبود مدیریت یکپارچه دانست که وجود نداشته و عنوان کرد: ۲۳ سال پیش قرار شده است که منابع پایدار آب به اصفهان بیاید و ما سوالی داریم این است که چرا این منبع نیامده، آب خارج می شود؟  همچنین بارگذاری های اضافه که از لحاظ قانون مردود است و دادگاه حکم به متوقف کردن پروژه داده است اما روی حکم اعتراض گذاشته شده و دادگاه تجدیدنظر نیز حکم به توقف آن داده ولی چرا این بارگذاری ها انجام می شود؟

مهران زینلیان خاطرنشان کرد: پروژه سازمان مدیریت در سال ١۴٠١ بودجه های زیادی تخصیص داده ولی برای پروژه های مصوب دیگر هیچ بودجه ای تخصیص داده نشده، ما در این زمینه ها هیچ جواب  نمی شنویم.

*مدیریت جدید استان تلاش کرده است که بر مبنای شفافیت و عدالت پیش رود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: مدیریت جدید استان تلاش کرده است که بر مبنای شفافیت و عدالت پیش رود، بین مردم کشور هیچ تفاوتی نیست و همه برادران ما هستند و در مشکلات باید یاری رسان شهرهای دیگر باشیم ولی متولیان پاسخ درستی به ما نمی دهند و منطق درستی در پاسخ به سوالاتی که به ما می دهند، وجود ندارد.

زینلیان بیان داشت: بیش از ۲ میلیارد متر مکعب آب از اصفهان خارج می شود و چرا باید میلیاردها تومان هزینه شود که آب از خلیج فارس به اصفهان وارد شود، هدف استان احیای حوضه زاینده رود است و معتقدیم اگر زاینده رود احیا نشود مشکلات مثل قبل ادامه پیدا خواهد کرد.

وی توضیح داد: مشکلاتی که مدت طولانی است در استان با آن مواجهیم در مدت زمان کوتاه حل نمی شود، امیدوارم همراه با مسئولان امر بتوانیم یک حرکت مناسب انجام دهیم، فرونشست، آلودگی هوا، محیط زیست و حفظ تالاب گاوخونی می تواند در این حوزه با احیای زاینده رود اتفاق بیفتد.

مهران زینلیان ادامه داد: سازمان مدیریت چرا برای پروژه های خلاف بودجه قرار می دهد، نیاز است مسئولان قضایی به آن ورود کنند، ترک فعل هایی که در زمینه زاینده رود وجود دارد علنی است و در خواست من این است که دستگاه قضایی در این امر ورود کند.

این مقام مسئول گفت: هدف ما برای زاینده رود، احیا و جاری شدن آب در زاینده رود است، برای این کار باید ۵ محور و زیر محورهای آن با کمک نخبگان و متخصصانی که در این امر تدارک دیده ایم کاری انجام دهند، ما نیز برای انجام کار به وسط میدان آمده ایم و با پیگیری و تلاش امیدوارم بتوانیم در این زمینه گام برداریم.

زینلیان گفت: بارندگی های خوبی در چند روز گذشته داشتیم، ورودی سدبهنگام بارندگی ها ۲٠۵ متر مکعب بر ثانیه بود منتها فقط همان روز بود و فردای ان روز ورودی ۹۵ متر مکعب بر ثانیه و امروز  ۶٣.۶ متر مکعب بر ثانیه ورودی سد است.

*حجم ذخیره سد زاینده رود ۱۷۶ میلیون متر مکعب است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: خروجی نیز ۱۲ متر مکعب بر ثانیه است که حداقل خروجی است و برای تأمین آب شرب است، حجم سد اکنون ۱۷۶ میلیون متر مکعب حجم سد بوده که هنوز نسبت به آب مورد نیاز برای ذخیره سازی، حجم آن کم است.

وی ادامه داد: در رابطه با کشت دوم یک روالی را در جهت آزاد سازی آب مصوب کردیم، جلسات آب را بین صنف کشاورزان، جهاد کشاورزی، آب منطقه ای و استانداری داریم که نیاز از طرف صنف کشاورزان به جهاد مطرح می شود و آن ها به زمان بندی می رسند و آب منطقه ای بعنوان متولی تایید و تصویب می کند و نهایتا در استانداری بررسی می شود.

مهران زینلیان در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: کارگروه ساماندهی حریم زاینده رود از تمام دستگاه ها تشکیل شده است، رئیس قوه قضائیه ۲۰ فروردین را برای ساماندهی دستگاه دولتی و اجرایی و زمان آخر تابستان را برای برای کل مسیر معلوم کردند.

*تلاش می‌کنیم حریم قانونی زاینده رود بتواند برای همه مردم قابل استفاده شود

این مقام مسئول بیان کرد: البته موضوع ساده ای نیست و بحث های قضایی وجود دارد؛ با عزمی که در کل کشور ایجاد شده است، تلاش می‌کنیم حریم قانونی زاینده رود بتواند برای همه مردم قابل استفاده شود و اینگونه ما می توانیم برداشت های مجاز و غیر مجاز را بهتر کنترل کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان عنوان کرد: برای احیای زاینده رود از وزارت نیرو بعنوان متولی انتظار داریم و همه مسئولان‌ توجه ویژه تری داشته باشند این موضوع ملی است و مسئولان استان اصفهان را نباید تنها بگذارند؛ مطالبه استان این است که یک ردیف برای حوضه زاینده رود باید دیده شود تا ما نیز بتوانیم پیگیری کنیم، احیای رودخانه باعث می شود استان های مرکز کشور نیز احیا شود.

*سامانه دوم آبرسانی بر اساس قول رئیس شرکت آب منطقه ای امسال به بهره برداری خواهد رسید

وی خاطرنشان کرد: سامانه دوم آبرسانی بر اساس قول رئیس شرکت آب منطقه ای امسال به بهره برداری خواهد رسید آب منطقه‌ای پیگیر است و با بازدیدهایی که انجام شد این قول شدنی است؛ سامانه دوم حدود ۱۰ متر مکعب بر ثانیه ظرفیت دارد که فاز اضطرار ان با ظرفیت 2/6 افتتاح می شود.

زینلیان در مورد خبری که در فضای مجازی مطرح شده بود و آب منطقه ای به نامه استانداری جواب نداده است را نادرست دانست و گفت: در زمینه ساماندهی حریم بستر رودخانه، مقدار زیادی از آن دولتی است و مقداری خصوصی است که بخشی از آن را آزاد سازی شده و  بخش زیادی از آن مطالبه گری خواهد شد.

مهران زینلیان بیان کرد: در مورد آلودگی هوا در مصرف مازوت در نیروگاه اصفهان و شهید منتظری که برق تولید می کنند، مشکل داریم و متاسفانه بر خلاف میل استان و در دستور تهران بعنوان یک مرجع قانونی بالای دستی مجوز مصرف مازوت داده و با مصوبه تهران که بخاطر سرمای خیلی شدیدی که در کشور اتفاق افتاد، در شرایط اضطرار قرار گرفتیم و مجبور به مازوت سازی شدند.

وی با بیان اینکه البته با ناپایداری هایی که اتفاق افتاد در مورد کیفیت شرایط اضطرار را در این هنگام در استان نداشتیم، گفت:  از هشت مشعلی که نیروی منتظری داشت مدتی بود دو مشعل فعال و یکی هم دیروز خاموش شد و یکی دیگر نیز قراراست تا پایان سال خاموش شود؛ در برنامه هست که نیروگاه ها هم از لحاظ آب بری و هم سوخت تغیراتی ایجاد کنند که هم مصرف آب کم سود و هم آلایندگی کم شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بیان کرد: ما معتقدیم اشتباه کردند کسانی که از حوضه ای که خودش با فقر آبی روبروست آب بردند و علت بخشی از فرونشست نیز همین است؛ در حوضه کارون آب به سمت خلیج فارس می رود، صحبت ما این است که بخشی از این آب به خلیج فارس نرود ولی تصمیمات اشتباه موجب شده است بی اعتمادی بین مردم بوجود بیاید.

زینلیان در مورد سوال خبرنگار صاحب نیوز در مورد  بازگشایی زاینده رود در ایام نوروز بیان کرد: گردشگری و آرامش ذهنی مردم اصفهان نیز مهم و حتما در دستور کار ما است ولی در اولویت اول نبوده و اولویت اول ما آب شرب است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان در بخش دیگری از صحبت های خود عنوان کرد: در رابطه با ازادراه شرق از قرار داد ۶۰۰ میلیارد تومانی که منعقد شده است، به خاطر مشکلاتی که ایجاد شده  ۲۲۰۰ میلیارد تومان شده است، مطالیع این پروژه از سال 1355 بوده است

وی گفت: نباید راه توسعه را ببندیم و در کنار آن باید حافظ محیط زیست باشیم، جلساتی برگزار شد و در حال رسیدگی است، ما می خواهیم هم توسعه و هم محیط زیست را با هم داشته باشیم اگر این بزرگراه افتتاح شود برای سفرهای استانی نیز بسیار خوب است.

زینلیان بیان کرد: استفاده از اتوبوس برقی خیلی خوب است و استفاده اینگونه می تواند یک تحول باشد

وی بیان کرد: پروژه قطار سریع و سیر ۳۰ درصد پیشرفت داشته است که خبری چند ماه قبل به ما رسید که برخی تلاش میکنند که این کار تعطیل شود که خوشبختانه روز گذشته در جلسه ای که داشتیم قرار شد که این پروژه انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان متر مکعب بر ثانیه آب منطقه ای سامانه دوم زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۹۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی

رضا داودی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه زمان آغاز فعالیت‌های پروژه روستایی را از تیرماه سال ۱۴۰۱ عنوان کرد و گفت : آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است.

وی در توضیح پروژه‌های قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع)، ادامه داد: آبرسانی به ۸۶۰ روستای استان در قالب ۲ قرارداد با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) توسط سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان و قرارگاه نجف اشرف در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان عهده‌دار پروژه‌های روستایی شهرستان‌های صحنه، هرسین، کنگاور، سنقر، کرمانشاه و اسلام‌آباد غرب است، افزود: پروژه‌هایی ۸ شهرستان شرقی کرندغرب، سرپل‌ذهاب، گیلانغرب، جوانرود، روانسر، پاوه و ثلاث باباجانی برعهده قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون پروژه آبرسانی ۳۲۵ روستا آماده بهره‌برداری است، افزود: ۲۱۰ روستا از این تعداد در قالب قرارداد‌های محرومیت‌زدایی و ۱۱۵ روستا هم از پروژه‌های ملی و استانی انجام شده است.

داووی کرمانشاه را به‌عنوان محروم‌ترین شهرستان در حوزه آب روستایی معرفی کرد و گفت: مهم‌ترین پروژه‌های آن در قالب پروژه امام علی ۱ و امام علی ۲ تعریف شده که پروژه‌های امام علی ۱ در قالب ۱۸ روستا تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

داودی اشاره‌ای به اقدامات صورت گرفته در ۲۲ ماه گذشته در حوزه آبرسانی روستایی استان داشت و افزود: در سرتاسر استان ۶۲۵ کیلومتر، ۱۵۰ باب مخزن و ۴۹ ایستگاه پمپاژ احداث، ۴۶ حلقه چاه حفر شده است.

وی تصریح کرد: مجموعه اقدامات صورت گرفته محرومیت‌زدایی طی ۲۲ ماه گذشته به اندازه کار‌های صورت گرفته در ۱۵ تا ۲۰ سال گذشته بوده که این خود تحولی بزرگ در حوزه آبرسانی روستایی استان بوده است.

داودی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا پایان نیمه اول ۱۴۰۵ به شرط تأمین اعتبار تنش آبی کل استان به پایان برسد؛ و اما؛ بازدید خبرنگاران از پروژه‌های جهاد آبرسانی شهرستان کرمانشاه که با همکاری سپاه آماده بهره‌برداری است، آغاز شد.

از یک پروژه امام علی به گفته مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه، ۱۸ روستا را زیر پوشش دارد که تا پایان ماه جاری به بهره‌برداری می‌رسد. وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته، افزود: با حفر یک حلقه چاه عمیق با دبی ۲۵ لیتر در ثانیه و احداث ۲۱ باب مخزن، ۸۰ کیلومتر لوله‌گذاری، ۵ باب ایستگاه پمپاژ؛ بیش از ۲ هزار نفر از اهالی این روستا‌ها از نعمت آب پایدار بهره‌مند خواهند شد.

داووی با بیان اینکه این ۱۸ روستا اصلا دسترسی به آب آشامیدنی سالم نداشته، تصریح کرد: آب این روستا در گذشته به وسیله آبرسانی سیار یا چشمه تأمین می‌شد.

آنگونه که داوودی می‌گوید، مدول اول تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه هم‌اکنون فعال است که ۳۲۴ هزار نفر از جمعیت شهر را پوشش می‌دهد.

وی افزود: برای تصفیه کامل فاضلاب شهر کرمانشاه به ساخت مدول دوم و سوم تصفیه‌خانه فاضلاب هم نیاز داریم تا هر کدام بتوانند ۴۰۰ هزار نفر از جمعیت شهر کرمانشاه را پوشش دهند.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه تصریح کرد: ساخت مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه با ظرفیت ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شروع و هم‌اکنون هم در حال انجام است.

داودی با بیان اینکه این پروژه جزء مصوبات سفر رئیس‌جمهور بوده، گفت: اعتبار خوبی برای این پروژه در نظر گرفته که طبق هدفمندی صورت گرفته با پیمانکار پروژه (قرارگاه خاتم الانبیا) سازه آن تا پایان سال ۱۴۰۳ تمام و ان‌شاءالله بعد از آن با نصب تجهیزات، سال ۱۴۰۴ وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

وی با اشاره به پیشرفت ۲۴ درصدی این مگاپروژه در کرمانشاه، گفت: ۳۴۵ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۴ هزار ۶۰۰ تن آرماتور، ۳۵ هزار مترمکعب بتن‌ریزی تا به امروز صورت گرفته است.

داوودی اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه را هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اعتبار مصوب سال گذشته ۳۱۶ میلیارد تومان بوده و در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ پیگیر اعتبار خوبی برای آن هستیم.

وی ادامه داد: این تصفیه‌خانه ۲۴.۵ میلیون مترمکعب پساب تولیدی دارد که این میزان پساب برای واحد‌های صنعتی شرقی مورد استفاده خواهد گرفت و آب‌های زیرزمینی مورد استفاده ذخیره خواهد شد.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه گفت: مناطق شرق و جنوب به خصوص جنوب‌غربی مشکلاتی داشتیم که دو خط غرب و شرق را طراحی کردیم.

وی با بیان اینکه خط غرب به پایان رسیده، گفت: این خط بین مخزن چمن به جمهوری بود که به اتمام رسیده و وارد مدار بهره‌برداری شده است.

داوودی گفت: اثرات این خط غربی برای مردم شهر کرمانشاه چندان ملموس نیست، چون باید پروژه شرق هم به اتمام برسد.

وی گفت: پروژه شرق و جنوب از سمت فرودگاه شروع تا مخزن کوثر که در جنوب‌شرقی واقع است، ادامه دارد. طول این خط ۹ کیلومتر است که ۷ کیلومتر از آن انجام شده است.

داوودی این پروژه را برای آب کرمانشاه مهم و استراتژیکی دانست و گفت: در تلاش هستیم تا ۲ ماه آینده این پروژه را وارد مدار بهره‌برداری کنیم و تنش آبی کرمانشاه برای همیشه مرتفع کنیم.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه افزود: برای مناطق شمال کرمانشاه با چاه‌های حفاری شده و مخزن تلاش مشکلات در این منطقه را هم مرتفع خواهیم کرد.

داوودی گفت: با انجام مجموع این پروژه‌ها و همچنین اصلاح و بازسازی صورت گرفته در شبکه و حفر ۲۵ حلقه چاه، سال ۱۴۰۳ بهترین تابستان کرمانشاه از نظر تنش آبی خواهد بود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • مجتمع فرشته جنوبی تبریز امسال به بهره برداری می‌رسد
  • خط انتقال آبرسانی دیلم تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • رفع مشکل آب شرب روستا‌های تمتان و قلعه اسماعیل آقا در ارومیه
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود