Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@06:16:21 GMT

رشد ۳۸ درصد حق بیمه تولیدی صنعت بیمه

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۹۹۲۵

رشد ۳۸ درصد حق بیمه تولیدی صنعت بیمه

از سوی بیمه مرکزی گزارش تحلیلی آمار عملکرد صنعت بیمه در ۱۱ ماهه منتهی به بهمن سال ۱۴۰۰ منتشر شد. بر اساس آمار اعلامی اداره کل دفتر برنامه ریزی و امور فنی بیمه مرکزی، حق بیمه تولیدی طی ۱۱ ماه سال جاری ۳۸.۸ درصد رشد داشته است.

همچنین مبلغ حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی به ترتیب در حدود ۱۰۰.۵ و ۵۴.۱ هزار میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس این گزارش، تغییرات حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب در حدود ۳۸.۸ و ۴۵.۲ درصد رشد بوده است.

میزان حق بیمه تولیدی اکثر رشته‌های بیمه (بین ۳.۲ درصد در بیمه نفت و انرژی تا ۷۲.۳ درصد در بیمه باربری) زمینه رشد ۳۸.۸ درصدی حق بیمه تولیدی بازار در این مدت را فراهم آورده است. البته این میزان غیر از بیمه پول است که با ۴.۹ درصد کاهش حق بیمه و سهم ناچیز ۰.۰۳ درصد از پرتفوی بازار را به خود اختصاص داده است.

نسبت خسارت بازار با ۲.۴ واحد افزایش در مقایسه با ۱۱ ماهه نخست سال گذشته به حدود ۵۳.۸ درصد رسیده است. البته در محاسبه این نسبت (حاصل تقسیم خسارت پرداختی به حق‌بیمه تولیدی برحسب درصد)، مبالغ خسارت‌های معوق، ذخایر حق‌بیمه، کارمزد شبکه فروش و هزینه‌های اداری- عمومی شرکت‌های بیمه در نظر گرفته نمی‌شود. شایان ذکر است، بررسی آمار عملکرد شرکت‌ها و رشته‌های بیمه از حیث "نسبت خسارت" در این مدت ۱۱ ماهه نمی‌تواند ارزیابی مطلوبی از عملکرد آن‌ها در دسترس قرار داده و فعالیت واقعی شان را نشان بدهد.

براساس این گزارش ۳ رشته درمان (با ۱۰۶.۳ %)، کشتی (با ۸۴.۵ %) و بدنه اتومبیل (با ۵۴.۷ %)، نسبت خسارتی بالاتر از بازار بیمه داشتند.

سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه، به ترتیب ۶۸.۶ و ۷۰.۷ درصد بوده است.

در بررسی سهم شرکت‌های بیمه در بازار، ۹ شرکت بیمه: ایران ۳۱.۴%، آسیا ۱۱.۱ %، دانا ۷.۷%، پاسارگاد ۶%، البرز ۵.۷%، کوثر ۴.۸%، پارسیان و معلم هر یک ۴% و دی ۳.۴% در مجموع ۷۸.۱ درصد از حق بیمه تولیدی بازار را به خود اختصاص داده و ۲۱.۹ درصد مابقی حق بیمه، توسط ۱۹ شرکت بیمه دیگر تولید شده است.

سهم ۳ رشته بیمه شخص ثالث و مازاد، درمان و زندگی به ترتیب ۳۴.۸، ۱۸.۳ و ۱۶ درصد از پرتفوی حق بیمه تولیدی در بازار است. البته سهم شرکت‌ها و رشته‌های بیمه در دوره‌های زمانی کمتر از یک سال معمولاً با تغییرات زیادی همراه است، لذا در تحلیل سهم از پورتفوی بازار بیمه باید این موضوع را مورد توجه قرار داد.

در ۱۱ ماه گذشته، حدود ۶۳.۱ میلیون بیمه نامه صادر و ۴۷.۴ میلیون فقره خسارت پرداخت شده است و تعداد بیمه نامه‌های صادره و تعداد موارد خسارت پرداختی نسبت به ۱۱ ماهه اول سال قبل، به ترتیب ۴.۳ و ۴۱.۷ درصد رشد داشته اند.

رشد ۴.۳ درصدی تعداد بیمه نامه صادره بازار به واسطه رشد این تعداد در اکثر رشته‌های بیمه بوده است (به جز ۴ رشته مسئولیت، هواپیما، مهندسی و پول در مجموع با سهم ۲.۸ درصد در بازار و به ترتیب با کاهش ۰.۵ تا ۱۰ درصدی در تعداد بیمه نامه‌های صادره).

رشد ۴۱.۷ درصدی تعداد موارد خسارت پرداختی بازار، بیشتر به دلیل رشد ۴۵.۱ درصدی این تعداد در بیمه درمان با سهم عمده (۹۳.۹ درصد) از تعداد خسارت‌های پرداختی بازار بیمه بوده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی ضریب نفوذ بیمه در ایران صنعت بیمه عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 حق بیمه تولیدی خسارت پرداختی رشته های بیمه بیمه نامه ۱۱ ماهه ۸ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۹۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲

خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا پایان سال ۱۴۰۲ به صورت صدرصد پرداخت شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی و کانون بازنشستگان، قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی از ابتدای آذرماه سال 1402 تا پایان آبان‌ماه 1403 با شرکت بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ  به امضاء رسیده است که براساس این قرارداد، مبلغ بیمه تکمیلی برای بازنشستگان با قیمت 305 هزار تومان برای هر نفر به صورت ماهانه تعیین شده که 50 درصد آن توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد.

در این قرارداد سقف بستری فوق تخصصی 85 میلیون تومان،  بیماران خاص و صعب‌العلاج 35 میلیون تومان، بستری عمومی 40 میلیون تومان،  خدمات پاراکلینیکی و خدمات تشخیصی، درمانی و سرپایی 6 میلیون تومان، خدمات تشخیصی درمانی ـ سرپایی 4 میلیون تومان، خدمات آزمایشگاهی و پاتولوژی 2 میلیون و 250 هزار تومان، رفع عیوب انکساری چشم 6 میلیون تومان برای یک چشم و 12 میلیون تومان برای دو چشم و آمبولانس داخل شهری 2 میلیون تومان و آمبولانس بین شهری 3 میلیون تومان است.

در همین ارتباط با توجه به اینکه سازمان تامین اجتماعی نسبت به پرداخت حق بیمه بهمن‌ماه 1402 که با تاخیر قابل توجهی روبرو شده بود، اقدام کرده ، تمامی خسارات درمان مستقیم اسناد درمانی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی تا پایان  اسفند سال 1402 پرداخت شد.

سقف تعهدات قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

همچنین باعنایت به دستور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی مبنی بر پرداخت مطالبات اسفندماه شرکت از محل قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تاپایان اردیبهشت ماه، در صورت تحقق این وعده مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد شرکت نیز  به صورت کامل بروز رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است