Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@07:20:15 GMT

فروش گوشت میش با نام گوسفند به مردم تخلف است

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۹۹۷۰

فروش گوشت میش با نام گوسفند به مردم تخلف است

رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران در پاسخ به این ادعا که برخی فروشنده‌ها گوشت میش یا چیز دیگری را به جای گوشت گوسفند به مردم می‌فروشند گفت: بسیاری از این افراد ایرانی نیستند! کاملا بی‌هویت هستند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران در پاسخ به این ادعا که برخی فروشنده‌ها گوشت میش یا چیز دیگری را به جای گوشت گوسفند به مردم می‌فروشند، گفت: بسیاری از این افراد ایرانی نیستند! کاملا بی‌هویت هستند و ارتباطی با صنف ما یا مراجع قانونی دیگر ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینها از خارج کشور و از کشور همسایه به تهران آمده ‌اند و مغازه ‌هایی را با قیمت ‌های بالا اجاره کرده ‌اند. بنابراین برای پوشش دادن هزینه‌ های خودشان، گوشت میش و حیوانات ارزان دیگر را به جای گوشت گوسفند به مردم می‌ فروشند.

وی تاکید کرد: در این شکی نیست که گوشت میش یا حیوانات دیگر به جای گوشت گوسفند فروخته می شود؛ اما این تخلفات در قصابی ها و صنف ما وجود ندارد. برخی فروشگاه ها هستند که چیز دیگری به جای گوشت گوسفند به مردم تحویل می دهند.

وی در این خصوص توضیح داد: منظورم فروشگاه های زنجیره ای نیست. من اطلاع دقیقی از این فروشگاه ها ندارم. اما یک سری فروشگاه و افراد بی هویت هستند که مجوزشان از سوی ما صادر نشده و نظارت چندانی هم بر فعالیت آنها وجود ندارد. یعنی آنها فروشنده رسمی و معتبر گوشت گوسفندی و مغازه کسب و کار نیستند؛ اما کالاهای مصرفی مختلف از جمله گوشت قرمز را می فروشند. 

رئیس اتحادیه تهیه و توزیع کنندگان گوشت گوسفندی تهران در باره عرضه گوشت های ارزان بیان داشت: گوشت هایی که به اسم گوسفندی و با قیمت ارزان تر در بازار وجود دارد، از نظر من قابل اعتماد نیست. بخشی از گوشت های ارزان توسط افراد بی هویت و غیرایرانی توزیع می شود که به آنها اشاره کردم و گفتم که این افراد گوشت حیوانات دیگر از جمله میش را به جای گوسفند می فروشند. بخش دیگری از گوشت های قرمز توسط برخی نهادها و توسط دولت به دست مردم می رسد که آنها هم از کیفیت مناسب برخوردار نیست.

*گوسفند پراید با گوسفند بنز تفاوت دارد!

ملکی ادامه داد: گوشت های تنظیم بازار کیفیت لازم را ندارد و اتحادیه ما هیچ مذاکره یا نقشی در توزیع این گوشت ها ندارد. گوسفند مثل خودرو است. خودرو چهار چرخ دارد و گوسفند چهارپا است. طبیعتا هر چهارچرخی را نمی توان خودروی باکیفیت دانست؛ یکی پراید است و دیگری بنز! بنابراین گوسفند پراید با گوسفند بنز تفاوت دارد! هیچ ارزانی در فروش گوشت گوسفندی بیدلیل نیست. مطمئن باشید اگر گوشت باکیفیت و مناسب باشد، فروش آن با قیمت پایین تر و ارزان، از نظر اقتصادی اصلا صرفه ندارد.

وی تصریح کرد: وقتی هزینه تولید برای بخش خصوصی بیشتر می شود، نباید انتظار ثابت ماندن قیمت یا گران نشدن کالا را داشته باشیم.

ملکی در پاسخ به اینکه آیا گرانی گوشت قرمز در آستانه سال جدید ارتباطی به افزایش هزینه تولید دارد گفت: بله که هزینه تولید گوشت گوسفندی زیاد است. کار ما بستگی به دام دارد. وقتی علوفه گران می شود، خودبه خود قیمت گوشت افزایش مییابد. آن بنده خدایی که هزینه های رشد گوسفند را می پردازد، تنها امیدش این است که بتواند سود و درآمد مناسبی داشته باشد.

رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران توضیح داد: علوفه شب عید گران نمی شود. گوسفند و هرآنچه که در گوشت قرمز نقش دارد فی البداهه تولید نمی شود. تولیدکننده گوشت قرمز از سه ماه پیش سرمایه گذاری کرده؛ مثلا خوراک دام را کیلویی 10 هزار تومان خریده یا 6 هزار تومان برای یونجه و 5 هزار تومان برای کاه متحمل هزینه شده است. این همه هزینه کرده و خوراک به خورد حیوان داده است تا گوشت آن قابل عرضه در بازار باشد. خب اینها هزینه تولید است.

وی در واکنش به این که بخش قابل توجهی از گوسفندهای ایران به کشورهای دیگر قاچاق میشود گفت: خیر! قاچاق گوسفند از ایران به کشورهای دیگر وجود دارد اما نه به آن اندازه ای که بزرگنمایی می شود. اتحادیه گوشت گوسفندی اصلا به این حوزه ها وارد نمی شود. ما کاری با میزان قاچاق نداریم. اصلا قاچاق گوسفند به ما مربوط نمی شود. ما کارهای اداری صنف خودمان را انجام می دهیم و بازار را رصد می کنیم.

ملکی در بخشی از صحبت های خود با بیان اینکه مردم در کل برای خرید گوشت قرمز دچار مشکل شده اند اظهار داشت: ما این را از کاهش میزان فروش همکاران مان متوجه شده ایم. مثلا خانواده ها اگر قبلا سه کیلو گوشت گوسفندی می خریدند، الان دو کیلو می خرند. یا اگر خریدهای قبلی شان دو کیلو بوده، امروز به یک کیلو کاهش یافته است. مردم واقعا گرفتار هستند و مشکل دارند.

 انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گوشت گوسفندی تهران هزینه تولید گوشت قرمز گوشت میش گوشت ها بی هویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۹۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • صدور رای برای بیش از ۹۵ درصد از پرونده‌های تخلف طرح شده در تعزیرات گلستان
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • ممنوعیت فروش گوشت لاکچری در قم +فیلم
  • فروش گوشت لاکچری در قم ممنوع شد
  • گردش مالی عجیب و غریب فیلترشکن‌ فروش‌ها | پول‌های مردم کجا می‌روند؟
  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳