Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حمزه لو امروز ۱۷ اسفند در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: در ۳ سال گذشته ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه و ۸۶کیلومتر جاده اصلی در استان به بهره برداری رسید و در حال حاضر کار‌های عمرانی ۲۹ پروژه راه و شهرسازی در استان در حال انجام است.

حمزه لو با اشاره به اینکه سیاست دولت صیانت و توسعه کشور به ویژه در مناطق محروم است و رویکرد سازمان ارتقای کیفیت پروژه‌های مربوط به راه و شهرسازی است، گفت: با توجه به موقعیت استان و داشتن مرز مشترک با ۳ استان مهمترین مزیت استان در بحث ترانزیت و کیفیت راه‌ها است چرا که نقش آذربایجان غربی در بحث اقتصاد کشور نقشی ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمزه لو می گوید با توجه به موقعیت جغرافیایی استان و شرایط کوهستانی میزان تخریب در استان قابل مقایسه با سایر استان‌ها نیست، گفت: با افتتاح پالایشگاه قیر در ارومیه که به نسل سوم پالایشگاه‌ها و ازمایشگاه احراز کیفیت مجهز است گام مهمی در بالا بردن کیفیت راه‌های استان برداشته خواهد شد.

مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی می گوید: با بالا بردن کیفیت قیر تولیدی در استان و با کسب استاندارد‌های اروپایی می‌توان قدم مهمی برای صادرات این محصول برداریم.

حمزه لو با اشاره به اینکه کمتر از ۵ کارخانه در استان دارای آسفالت تولیدی استاندارد هستند، گفت: آزمایشگاهی که در کنار پالایشگاه قیر ارومیه افتتاح می‌شود توانایی پوشش کارخانه‌های شمال غرب کشور را در جهت بالابردن کیعیت قیر و آسفالت تولیدی دارد.

حمزه لو می گوید برای اولین بار در حوزه راه سازی در استان از مشارکت بخش خصوصی استفاده شده است،گفت: در پروژه جاده مهاباد ۴۰میلیارد تومان از مشارکت بخش خصوصی پتروشیمی مهاباد و مشارکت بانک‌ها استفاده شد.

او گفت: به شدت در حال رایزنی برای استفاده از ظرفیت راه آهن ارومیه برای ترانزیت کالا هستیم، باید از ظرفیت ریلی استان بهره گیریم متاسفانه استفاده از ظرفیت راه اهن تاکنون مغفول مانده است.

مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: ایستگاه راه اهن ارومیه ۴ سال است افتتاح شده متاسفانه تاکنون از ظرفیت باری و مسافری آن هیچ بهره‌ای نبرده ایم باید برای کاهش هزینه‌ها، توسعه ترانزیت ریلی و کاهش تصادفات جاده‌ای از این ظرفیت استفاده کنیم.

به گفته او: برای خط آهن ارومیه ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار صرف شده و برای تکمیل و توسعه آن ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه و شهرسازی راه آهن اعتبارات عمرانی ترانزیت ریلی آذربایجان غربی ارومیه آذربایجان غربی راه و شهرسازی حمزه لو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۰۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار