Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره روند گفتگوهای وین بیانیه‌ای صادر کردند.

بندهای این بیانیه که از سوی زهره الهیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در اختیار خبرنگار فارس گذاشته شد، به شرح ذیل است:

1-از تیم مذاکره‌کننده کشورمان می‌خواهیم که در مذاکرات جاری در وین خود را محدود به ضرب‌الاجل های ساختگی غرب ندانند و با ایستادگی در جهت حفظ منافع ملی و مطالبات اصلی و حفظ خطوط قرمز اعلامی را بدون فوت وقت پیگیری کنند؛ اکنون که بحران اوکراین نیاز غرب را به عرصه انرژی ایران افزایش داده نباید بدون تامین خواسته های به حق ایران نیاز آمریکا به کاهش قیمت نفت تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2-از هیات مذاکره کننده محترم می‌خواهیم اخذ تضمین کافی اقتصادی فنی و سیاسی از طرف آمریکایی بابت عدم تکرار خروج غیزرقانونی این کشور از توافق را با جدیت پیگیری کند، حفظ عناصر اساسی برنامه هسته‌ای کشورمان در داخل، قوی ترین تضمین برای عدم تکرار خطای آمریکا در بد عهدی است و همچنین لازم است جبران خسارات آمریکا به معیشت مردم کشورمان هم پیگیری شود.

3- رفع تحریم ها می بایست جامع و موثر باشد، رفع بخشی یا صرفاً روی کاغذ تحریم‌ها تأمین کننده منافع ملی ما نیست؛ می بایست تضامین علاوه بر حقوقی بودن حقیقی هم باشد؛ اتکا به بهانه‌هایی مثل داشتن عنوان غیر هسته‌ ای یا غیر برجامی بودن عناوین تحریمی را پذیرفتنی نمی‌دانیم.

4- راستی آزمایی تغییر رفع تحریم یک خواسته به حق ایران در مذاکرات است که بدون تحقق آن نباید مذاکرات را پایان یافته دانست؛ راستی‌آزمایی رفع تحریم ها می بایست عینی، دقیق و صرفاً از جانب ایران باشد و نباید به بیانیه های سست آمریکا و اروپا کفایت کرد؛ افزایش ملموس فروش نفت و دسترسی آزادانه به منابع آن برای تجارت مشروع در بستر زمان، جزئی مهم از روند راستی‌ آزمایی است.

5- حل دقیق و بی بهانه مسائل پادمانی ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی لازمه پایداری توافق در برابر هیمنه های جریان ضد ایرانی است؛ آژانس می بایست پرونده ادعاهای بی‌پایه و بی پایان را بسته و پیش از آن ایران نباید وارد اجرای تعهدات هسته‌ای شود.

6- مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اهداف و چارچوب های قانونی اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها هر توافقی را از منظر انتفاع اقتصادی ایران و احقاق حقوق از دست رفته ملت دنبال می‌کند و با اصرار به مکانیسم ماده ۷ این قانون تکرار محدودیت در برنامه هسته‌ای بومی و صلح‌آمیز کشورمان را بدون رفع اثر بخشی تحریم‌ها را رد می‌کند.

7- بر اساس ماده هفتم قانون، مجلس به گزارش دولت محترم درباره رفع تحریم ها توجه می کند و وعده های کم اعتبار طرفهای غربی را ملاک عمل نمی داند؛ بر اساس این ماده قانونی توافق احتمالی یا وعده های غربی ها در وین ملاک بررسی و جواز مجلس برای بررسی نیست بلکه گزارش قوه محترم مجریه از رفع تحریم‌ها ملاک توجه خواهد بود؛ دو کمیسیون مربوطه در مجلس این گزارش را دقیق و موشکافانه مورد بررسی قرار خواهد داد؛ بدون اقناع قاطبه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی محدودیت های هسته‌ای تکرار نخواهد شد.

8- نمایندگان ملت یادآور می‌شوند که هرچند رفع تحریم به جهت رفع ظلم از مردم ایران لازم است اما کلید اصلی حل مشکلات اقتصاد داخلی خنثی‌سازی تحریم‌هاست و از دولت محترم می‌خواهیم که راهبردهای مبتنی بر این سیاست خنثی‌ سازی و دور زدن تحریم‌ ها را تدوین و مصوب کند.

منبع: فارس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گفتگوهای وین اوکراین معیشت تحریم راستی آزمایی رفع تحریم ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۱۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند

به گزارش جماران؛ نشست شورای هماهنگی روسای کارگروه های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به  ریاست امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و جانشین رییس جمهور در شورایعالی ایرانیان و با حضور دبیران کارگروه‌ها و نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط  و همچنین رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عصر امروز چهارشنبه در محل وزارت امور خارجه برگزار شد. 

در ابتدای این نشست دبیران کارگروه های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور گزارش اقدامات و پیگیری‌های خود برای اجرای مصوبات قبلی و اهداف و برنامه های آتی را ارائه کردند.

امیرعبداللهیان ضمن پاسداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و گرامیداشت روز معلم، از تلاش های وحید جلال زاده و مجلس شورای اسلامی برای نهایی کردن لایحه قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور و آماده سازی آن برای طرح در صحن مجلس قدردانی کرد.

امیرعبداللهیان با بیان این که رفع مشکلات و پیگیری حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه های مهم دولت و تاکیدات مستمر رئیس جمهور می باشد،  بر اهمیت برقراری ارتباط دوسویه با ایرانیان خارج از کشور از جمله از طریق رسانه دیجیتال تاکید کرد.

جانشین رییس جمهور در شورای عالی ایرانیان در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر درایت و تصمیم اقتدار آمیز مقام معظم رهبری در تامین حداکثری امنیت ملی گفت: "عملیات غرور آفرین وعده صادق که در چارچوب دفاع مشروع انجام شد، موجب احساس غرور و همبستگی هموطنان ایرانی و ایرانیان خارج از کشور شد و فرصت مطلوبی برای همدلی آحاد ایرانیان در اقصی نقاط جهان فراهم آورده است. 

وزیر امور خارجه کشورمان استقبال گسترده هموطنان در تردد وسیع ایرانیان به کشور  را نتیجه هماهنگی خوب اعضای شورایعالی ایرانیان و دستگاه های مرتبط خواند.

وزیر امور خارجه گفت: ایرانیان معدودی که احیانا تحت تاثیر فضا سازی رسانه های معاند نگران تردد خود به ایران هستند، می توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند.

وزیر خارجه کشورمان با تشکر از توجه رییس مجلس، نمایندگان، کمیسیون امنیت ملی و فراکسیون ایرانیان خارج از کشور، تصویب قانون جامع حمایت از ایرانیان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی را اقدامی راهبردی، مهم و قریب الوقوع دانست. 

وحید جلال زاده، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تقدیر از جدیت وزارت امور خارجه در رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور، اظهار داشت مجلس شورای اسلامی در حمایت از ایرانیان خارج از کشور مصمم است.

دبیران کارگروه های شورایعالی امور ایرانیان نیز گزارش اقدامات و برنامه پیش روی خود را تشریح کردند. 

بیگدلی معاون امور مجلس، ایرانیان و کنسولی وزارت خارجه و سهرابی دبیر شورای عالی ایرانیان خارج از کشور هدف این نشست را تعیین محورهای نشست آتی شورایعالی ایرانیان خارج کشور به ریاست رئیس جمهور عنوان کردند.

 

دیگر خبرها

  • رسانه یکی از مهمترین عناصر نقش آفرین در ارتقای قدرت نرم است
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • غضنفرآبادی: نیاز نبود موضوع «طرح نور» در صحن مجلس مطرح شود
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش تضمین‌گر تعالی کشور است
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست