Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@01:20:46 GMT

امکان توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی بدون محدودیت

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۵۱۸۱۸

امکان توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی بدون محدودیت

مدیرکل دفتر ارزیابی زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست سازمان صنایع کوچک‌ و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: با تعامل‌های انجام شده، هم‌اکنون درخواست توسعه تمامی شهرک‌ها و نواحی صنعتی بدون محدودیت عملیاتی شده و مجوز تغییر کاربری زون‌ها نیز با رعایت همجواری‌ها صادر می‌شود.

به گزارش ایسنا، حمید جلالوندی در نشست هم اندیشی مدیران ستادی و استانی سازمان صنایع کوچک‌ و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: از سال ۱۳۹۶ تاکنون با تفویض اختیار صورت گرفته به ادارات کل حفاظت محیط زیست، با ۵۹ درخواست ارزیابی زیست محیطی برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی زیر ۳۵۰ هکتار عرصه در استان‌ها و ۲۱ مورد هم با مساحت بالای ۳۵۰ هکتار در کمیته کشوری ارزیابی سازمان حفاظت محیط زیست موافقت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر ارزیابی زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست از موافقت با ۸۰ درخواست ارزیابی زیست محیطی با موضوع شهرک‌ها و نواحی صنعتی در چهار سال گذشته خبر داد و گفت: سازمان حفاظت محیط زیست سعی کرده با اتخاذ تمهیدات لازم و ارتقاء همکاری‌ها با شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها و مدیریت HSE سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، تمامی رده‌های ضوابط استقرار تا رده ۷ را بر اساس زون بندی شهرک‌ها و نواحی صنعتی صادر کند.

مدیرکل دفتر ارزیابی زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست همچنین اضافه کرد: با تعامل‌های انجام شده، هم‌اکنون درخواست توسعه تمامی شهرک‌ها و نواحی صنعتی بدون محدودیت عملیاتی شده و مجوز تغییر کاربری زون‌ها نیز با رعایت همجواری‌ها صادر می‌شود.

همچنین به گفته جلالوندی در پنج سال گذشته، ۱۶۷ هزار استعلام از سازمان حفاظت محیط زیست صورت گرفته که پاسخ ۹۴ درصد استعلام‌ها از این سازمان مثبت بوده و چند درصد باقی مانده نیز به دلیل عدم رعایت ضوابط زیست محیطی بوده که جزو چالش‌های پیش روی بخش صنعت است.

وی با بیان این‌که قوانین و ضوابط استقرار صنایع در سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ بازنگری شده، اظهار کرد: هم‌اکنون نیز این ضوابط با هدف بهبود فضای کسب و کار درحال بازنگری است.

مدیرکل دفتر ارزیابی زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست همچنین به موضوع عدم ضرورت ارزیابی زیست محیطی برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی زیر ۱۰۰ هکتار و شهرک‌های تخصصی نیروگاهی خورشیدی اشاره کرد و گفت: مساعی لازم برای تحقق موارد فوق از سوی سازمان حفاظت محیط زیست انجام خواهد گرفت.

عدم پیش بینی حریم در ضوابط استقرار برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی و گسترش شهرها و روستاها و قرار گرفتن شهرک‌ها و نواحی صنعتی موجود در داخل حریم آن‌ها و چالش‌های مترتب برای توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی، امکان کاربری شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها در استعلام الکترونیکی جواز تأسیس و پروانه بهره برداری، انتزاع برخی از اراضی شهرک‌ها و نواحی صنعتی از مناطق حفاظت شده، مصوبه هیأت مقررات زدایی درخصوص اصلاح ماده (۳) ضوابط استقرار و تهیه شیوه نامه مربوطه، امکان توسعه شهرک‌های صنعتی موجود مستقر در محدوده ۵۰ کیلومتری اصفهان و ۳۰ کیلومتری کلانشهرهای موضوع مصوبه هیأت وزیران و انعقاد تفاهم نامه همکاری تسهیل استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران، از جمله موضوعاتی بود که در این نشست مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرك صنعتي شهرک ها و نواحی صنعتی شهرک های صنعتی ضوابط استقرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۱۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه با بیان اینکه پروژه با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، اظهارداشت: این پروژه علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضعیت منابع آلاینده، ارائه راه کارهای مدیریتی کاهش پیامدهای محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

وی مراحل انجام پروژه را شامل فاز مطالعات و بررسی کلیات وضعیت محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده سطح منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکارهای کاهش آلاینده‌ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کارهای مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

طاهری بابیان اینکه در این اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج و.. شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

کد خبر 6089935

دیگر خبرها

  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست