Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: سید جمال الدین اسدآبادی مصلح قرن بود چرا که رفتارها و حرکات سیاسی و اجتماعی داشت و زمانی به مبارزه با استبداد برخاست که بعثت مجدد اسلام و عجین شدن دین با سیاست به وقوع پیوست و به همین دلیل نام وی برای همیشه در تاریخ ماندگار شد.

به گزارش ایسنا؛ دکتر محمد علی زلفی گل ظهر امروز ۱۹ اسفندماه در کنگره بزرگداشت سیدجمال الدین اسدآبادی در شهرستان اسدآباد با بیان اینکه سید جمال شخصیتی تاریخی است، افزود: نوشته‌های وی، رفتارهای سیاسی وی نامحفوظ نیست و برگزاری این مراسم‌ها با هدف قدردانی از سرمایه های نمادین انجام می شود که این همایش ها برای شخیصت‌های ملی برگزاری می شود و باید بدانیم این سرمایه ها جزو ثروت محسوب می‌شوند و ثروت تنها شامل مباحث مادی از جمله نفت، گاز و معادن نیست چر که این گونه افراد سرمایه های انسانی محسوب می شوند و باید قدردان این سرمایه ها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سرمایه‌های انسانی، نخبگان و تمامی افرادی که می توانند مسیر جامعه را تغییر دهند که از جمله آنها سید جمال الدین اسدآبادی است را می توانیم نام ببریم.

زلفی گل خاطرنشان کرد: به عنوان مثال هنگامی که یک پزشک حاذق و خوش نام در منطقه ضعیفی از یک شهر مطب می زند و به این ترتیب شاهد ارزش یافتن زمین‌های آن منطقه هستیم و مابقی افراد تمایل دارند در جوار پزشک مورد نظر که در منطقه کم ارزشی مطب احداث کرده، حضور یابند و به این ترتیب اگر یک دانشگاه را در نظر بگیریم که در یک منطقه کم ارزش احداث شود منطقه مورد نظر نیز ارزش می یابد و به این ترتیب افراد موفق از جمله ورزشکار، هنرمند، صنعتگر و سایر مصادیق در هر منطقه که مستقر می شوند به منطقه مورد ارزش می دهند و به این مباحث ارزش ها و سرمایه های نمادین می گوییم.

وی ادامه داد: سید جمال الدین اسدآبادی، امیرکبیر، بوعلی سینا و سایر مشاهیر نیز به عنوان سرمایه های نمادین محسوب می شوند که سایر افراد باید از آنها به عنوان الگو استفاده کنند و با برگزاری این کنگره ها و مراسمها می توان به جوانان حس خودباوری و هویت مداری القا کرد که می توانند مانند این افراد باشند و تلاش بر این است که در آینده بتوانیم میلیون ها سید جمال الدین اسدآبادی داشته باشیم.

وزیر علوم با بیان اینکه سرمایه های نمادین بسیار مهم  و اثر گذار هستند، تصریح کرد: سرمایه های نمادین به گونه ای هستند که با یک گل بهار می‌شود و به عنوان مثال با وجود امام راحل یک دنیا و یک کشور متحول شد، چرا که وی جامعه را تغییر داد، بنابراین یک رهبر توانمند، صنعتگر توانمند، سرمایه گذار توانمند، هنرمند توانمند که صادق و دلسوز جامعه باشد می تواند دنیا را تغییر دهد، بنابراین می توان گفت با یک گل بهار می‌شود و به این ترتیب به دنبال این گل ها هستیم که بتوانیم آنها را شناسایی کنیم.

وی گفت: سالانه رتبه های برتر کنکور، ورزشکاران برتر، فن‌آوران برتر و هر کسی که سرمایه و دستاوردی دارد را باید مورد تجلیل و تقدیر قرار دهید و بستری سازی کنید که امثال سید جمال در عرصه‌های مختلف داشته باشید و اینکه گذشتگانمان را مورد تقدیر قرار دهیم بسیار خوب و پسندیده است اما اینکه در گذشته بمانیم خوب نیست.

وزیر علوم تصریح کرد: باید سرمایه نمادین در کشور ایجاد کنیم تا زنجیره سرمایه های نمادین قطع نشود و دانشندان تاریخی، علمی و فناوری ما قطع نشود چرا که ما باید به دنبال قدرت یافتن برای نظام کشورمان در عرصه های مختلف نرم، سخت و هوشمند باشیم و افرادی را که دلبسته و وابسته نظام، انقلاب و شهدا هستند را قدردان باشیم و در راستای پیشرفت کشور تلاش کنیم.

دکتر زلفی گل یادآور شد: اینکه ما در گذشته بمانیم خوب نیست، بلکه ما باید حافظ، سعدی، امیر کبیر، بوعلی سینا، خواجه نصیر الدین طوسی و سید جمال الدین اسدآبادی را گرامی بداریم چرا که این مشاهیر سرمایه های نمادین ما هستند و سرمایه فعلی کشور که رهبر معظم انقلاب است را باید حفظ کنیم  چرا که رهبر فرزانه انقلاب در وضعیت فعلی و دنیای پر تلاطم  نیز کشور را مدیریت کرد همچنین باید برای شناسایی سرمایه های آینده تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه ما اندیشمندان و دانشمندان را قدر می دانیم و بر صدر می نشانیم، تصریح کرد: ثروتمندانمان را باید قدر بدانیم چرا که ممکن است یک نفر از طریق نبوغ خود ثروتمند شده و نباید کاری کنیم که این سرمایه ها از دستمان برود و در خارج از کشور به سرمایه گذاری بپردازند  و به این ترتیب می توانیم کشور خودمان را آباد کنیم و این موضوع نیاز به پالایش فرهنگی دارد و در راستای فرهنگ سالم و صالح باید قدم برداریم.

دکتر زلفی گل گفت: بهترین نوع سرمایه گذاری در زمینه علم، نوآوری و فن آوری است اما فراتر از علم فرهنگ است و فرهنگ سالم موجب پیشرفت علم می شود.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: سالانه چندین مراسم باید برگزار کرد و سید جمال الدین اسدآبادی را گرامی بداریم و در کنار آنها از جوانان توانمند تقدیر کنیم تا شکوفا شوند چرا که تقدیر ازآنها موجبات شکوفایی آنها را فراهم می کند و تمامی این مباحث در سایه وحدت اتفاق می افتد.

وی یادآور شد: اگر می خواهید شهرستان اسدآباد رشد کند، وجود اختلاف سلیقه‌ها طبیعی بوده و صنایع مخلتف باید در جایی در منابع شهرستان همسو باشند، اگر شهروندی موفق است باید کمک کنیم و در پیشرفت شهرستان برنامه‌ای مدون و وحدت رویه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید دستاوردها را به جوانان معرفی کنیم، گفت: باید جوانان را همراهی کنیم چرا که دشمنان سعی بر نا امیدی جوانان دارند و باید از دستاوردهای کشور صحبت کنیم.

دکتر زلفی گل گفت: در حال حاضر در کشور بهترین پهبادها ساخته می‌شود و در کنار این مباحث استقلال سیاسی داریم همچنین در حوزه مرجعیت علمی ۳۵ درصد مستندات علمی ما با مشارکت بین المللی بوده و در دنیا حرف برای گفتن داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی وزير علوم سید جمال الدین اسدآبادی سرمایه های نمادین سرمایه ها وزیر علوم زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۵۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران گفت: امروزه به لحاظ پیچیدگی روابط اجتماعی و وجود رابطه اجتناب‌ناپذیر در زندگی شهروندان، سرقت نه تنها شخص مال‌باخته، بلکه به‌موازات آن امنیت جامعه را نیز متزلزل می‌کند و انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل نیکوکار، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران گفت: امروزه به لحاظ پیچیدگی روابط اجتماعی و وجود رابطه اجتناب‌ناپذیر در زندگی شهروندان، سرقت نه تنها شخص مال‌باخته، بلکه به‌موازات آن امنیت جامعه را نیز متزلزل می‌کند و انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد.

وی افزود: سرقت موجب افزایش هزینه‌های تولید می‌شود و بخش‌های زیادی از بیت‌المال و سایر امکانات کشور باید صرف پیشگیری از سرقت و مبارزه با تبهکاران و سارقان، اداره زندان‌ها، تأمین زندگی خانواده‌های زندانیان و غیر آن شود، که آثار زیان‌بار آن بر مصرف‌کننده‌ها و شهروندان تحمیل و اضطراب و نگرانی دامن‌گیر خانواده‌ها می‌شود و از لحاظ سیاسی، امنیت داخلی مخدوش شده و موجبات نارضایتی و اعتراض مردم را فراهم می‌کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران تصریح کرد: در راستای ارتقاء هماهنگی بین دستگاه قضایی و نیروی انتظامی در پیشگیری از جرم، به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران در پیگیری مصوبات، جلساتی برگزار شده است که اقدامات صورت گرفته منجر به کاهش ۶/۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر در شهر تهران شده است.

دیگر خبرها

  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • علم الهدی: در بحث حجاب، نمی‌شود مردم یک گوشه بنشینند و تماشاچی باشند / حکومت هم باید فراتر از یک ناصح مشفق در میدان باشد
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • الگوسازی دانشگاه آزاد کهنوج در راستای حفاظت از محیط زیست
  • نشریه وب پژوهی فصلنامه شد