Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحمید طالبی ظهر پنجشنبه در نشست هم‌اندیشی و اطلاع‌رسانی رویداد نوروزی «ایستگاه بهار زندگی» که در تالار شیخ طوسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، با بیان این‌که طبق تأکیدات تولیت آستان قدس رضوی در جمع موکب داران عراقی بر استمرار موکب‌داری در طول ایام سال و ارائه خدمات فرهنگی در کنار خدمات اجتماعی به زائران اظهار کرد: از مهم‌ترین سیاست‌هایی که به تمامی دستگاه‌های مجموعه آستان قدس رضوی به ویژه سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی ابلاغ شده است، توجه به توسعه و ترویج معارف قرآنی و اهل بیت (ع) بویژه معارف رضوی و سبک زندگی حضرت رضا (ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی افزود: نمایشگاه «ایستگاه بهار زندگی» برای نخستین‌بار در ایام نوروز سال ۱۴۰۱ در مسیر پیاده راه آیت‌الله طبسی حرم مطهر رضوی رقم خواهد خورد.

وی گفت: چند رویداد دیگر اعم از گذر فرهنگ و ادب با محوریت عرضه محصولات فرهنگی در ضلع باب الجواد (ع) با حضور انتشارات بزرگ کشور و عرضه ۱۶ هزار عنوان کتاب و برپایی نمایشگاه کتاب در ۸ نقطه از حرم مطهر رضوی در این ایام پیش بینی شده است.

طالبی با اشاره به شعار محوری آستان قدس در سال ۱۴۰۱ با عنوان «همه خادم الرضاییم؛ میزبانی کریمانه و عهد جاودانه»، گفت: با توجه به این شعار سعی ما بر این است زائران بارگاه نورانی ثامن الحجج (ع) طعم شیرین میزبانی کریمانه را دریافت کنند.

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی اظهار کرد: از تمامی شرکت‌کنندگان و غرفه داران این نمایشگاه تقاضا دارم کیفیت خدمات خود را افزایش داده و در شأن حضرت رضا (ع) به ارائه خدمت بپردازند و بهترین خدمات را به بهترین شکل ممکن به زائران نوروزی حرم علی بن موسی الرضا (ع) ارائه دهند.

وی افزود: در همین راستا باید به موضوعاتی همچون اطلاع رسانی در سطح شهر، تنوع فعالیت‌ها و خدمات فرهنگی، نذر فرهنگی، دقت در چینش محصولات مورد توجه واقع شود.

طالبی گفت: با توجه به اینکه طی دو سال گذشته به دلیل شیوع بیماری کرونا از میزبانی زائران حرم علی بن موسی الرضا (ع) محروم بودیم و محدودیت‌هایی در خصوص تشرف به بارگاه نورانی این امام همام وجود داشت، در تعطیلات نوروزی سال ۱۴۰۱ افتخار میزبانی تعداد کثیری از زائران را خواهیم داشت که در همین راستا تمهیدات ویژه‌ای از سوی آستان قدس رضوی اندیشیده شده است.

گفتنی است؛ نمایشگاه «ایستگاه بهار زندگی» از ۲۵ اسفندماه تا ۱۲ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ در پیاده راه آیت‌الله طبسی حرم مطهر رضوی راه‌اندازی می‌شود.

کد خبر 5443763

منبع: مهر

کلیدواژه: خراسان رضوی مشهد حرم امام رضا ع خادم الرضا تولیت آستان قدس رضوی زیارت امام رضا ع بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا درختکاری مشهد شیوع کرونا خراسان رضوی ایلام گردشگری عکس استانها گرگان جهاد تبیین لیگ برتر فوتبال ایران آستان قدس رضوی حرم مطهر رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۷۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات، در دویست و ششمین برنامه سه شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با همکاری مرکز اسناد اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد از روزنامه ادب قدیمی‌ترین روزنامه مشهد در گنجینه رضوی رونمایی کرد. 

 رئیس اداره مطبوعات آستان قدس رضوی، در این مراسم که در محل سالن شورای شهرداری مرکزی مشهد برگزار شد، سابقه چاپ مطبوعات در مشهد را بیش از یک قرن عنوان کرد که طی آن صد‌ها روزنامه و مجله منتشر شده اند.
ابراهیم حافظی، روزنامه‌نگاری مشهد را مرهون ادیب اللممالک فراهانی، موسس روزنامه ادب خواند که در سال ۱۳۱۸ به تاسیس آن اقدام کرد. 
 

ادب، روزنامه مردمی
حافظی افزود: در فضایی که روس و انگلیس بر شهر سلطه داشتند و حاکمان محلی نیز با پرداخت پول بیشتر به‌دربار، حکومت را به‌دست می‌گرفتند، ادیب اقدام به تاسیس روزنامه کرد.
وی انتشار روزنامه ادب را مروج روزنامه‌خوانی، افزایش جمعیت روزنامه خوان، مشوق زنان در روزنامه خوانی و فرصتی برای بیان نظرات، گلایه‌ها و پیشنهادات دانست که زمینه ورورد شاعران و ادیبان را به روزنامه نگاری فراهم کرد. 
میهن پرستی، مبارزه با خرافات، سوادآموزی، توجه به ادبیات از جنبه نظم و نثر، میزان توجه به مشهد و آستان قدس، مقایسه دارا و ندار، مخالفت با طب سنتی، مشوق بودن برای کار‌های عام المنفعه، تبلیغ دین از موضوعات این روزنامه بود که حافظی به آن اشاره کرد. 
وی، اظهار کرد: روزنامه ادب چاپ مشهد از اواسط حکومت مظفرالدین شاه قاجار که شاهزاده رکن‌الدوله والی خراسان بود با چاپ سنگی و به صورت هفتگی منتشر شد و طی مدت ۳ سال ۱۱۰ شماره از آن به چاپ رسید. 
 

روزنامه ادب
اثری که در این مراسم رونمایی شد، حاوی دوره کامل روزنامه ادب چاپ شده در مشهد طی سال‌های ۱۳۱۸ تا ۱۳۲۰ قمری است و علاوه بر آن فهرست مندرجات بعلاوه مقدمه‌ای در معرفی توصیفی روزنامه ادب و همچنین نمایه کامل روزنامه تهیه و ارائه شده است.
دوره کامل روزنامه ادب در سال ۱۳۴۲ قمری توسط عبدالعلی اوکتایی رئیس وقت کتابخانه آستان مقدس شده است.
ویژگی ممتاز روزنامه ادب مشهد، تصویر و کاریکاتور‌هایی است که از سال سوم به آن ورود کرده است.
تعداد ۱۱۷۷ عنوان (خبر، مقاله، اعلان) جزء فهرست مندرجات روزنامه است. محتوای کلی روزنامه را اخبار خارجه، سرمقاله‌های تحلیلی، اخبار شهرستان‌های ایران و خراسان و اعلان‌ها تشکیل می‌دهد.

دیگر خبرها

  • «مهر» در «فرانچایز ایران»
  • فرماندار: طرح تأمین پارکینگ اطراف حرم مطهر رضوی را تحویل دولت داده‌ایم 
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • تجلیل از فعالان و مبلغان فرهنگی منطقه پدافند هوایی شمال شرق در حرم مطهر رضوی 
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی
  • از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت رونمایی می‌شود
  • اهدای درب طلای حرم امام رضا(ع) از طرف حرم حضرت معصومه(س)
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا(ع) در دهه کرامت