Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، محمدرضا سهرابی ضمن تبریک روز جهانی رژیم درمانگر به کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقش مؤثر آنان در ارتقای سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: سرمایه گذاری در زمینه تأمین امنیت غذا و تغذیه و ترویج الگوی غذایی سالم باعث افزایش سطح سلامت آحاد جامعه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پس از طرح تحول سلامت حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت باعث تسهیل دسترسی مردم به خدمات تغذیه‌ای شده است از زحمات این کارشناسان تقدیر کرد و یادآور شد: مداخلات آموزشی و مشاوره‌ای تغذیه به اصلاح باورها و رفتارهای مردم منجر می‌شود.

سهرابی، افزایش بیماری‌های غیر واگیر نظیر چاقی و اضافه وزن، دیابت، دیس لیپیدمی و پرفشاری خون را از مهم‌ترین مشکلات بهداشتی کشور عنوان کرد و گفت: اضافه وزن و چاقی در کودکان تهدیدی جدی تر از بزرگسالان است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: کودکان دارای اضافه وزن به احتمال زیاد در بزرگسالی نیز دچار چاقی می‌شوند و از پیامدهای کوتاه مدت و بلندمدت چاقی رنج می‌برند.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر نقش تغذیه صحیح و تأثیر آن در سلامتی افراد و پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر برجسته‌تر شده است که امید است با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و کنترل همه گیری کووید ۱۹ بتوانیم خدمات بهتر و موثرتری در این زمینه ارائه کنیم.

سهرابی، لازمه برخورداری از سلامت را رعایت الگوی تغذیه‌ای سالم ذکر کرد و یادآور شد: در بحران‌هایی نظیر کرونا، تبعیت از یک الگوی تغذیه‌ای سالم یکی از اساسی‌ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت محسوب می‌شود.

وی افزود: مبتلایان به بیماری‌های غیر واگیر از جمله بیماری‌های قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، اضافه وزن و چاقی بیشتر مستعد ابتلاء به کرونا هستند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نقش مهم کارشناسان تغذیه در پاندمی کرونا افزود: در این پاندمی کارشناسان تغذیه نیز به عنوان عضوی از تیم سلامت به ارائه خدمات مشاوره‌ای تغذیه و آموزش به بیماران مبتلا به کرونا پرداختند که خدمات آنان شایسته تقدیر است.

سهرابی در ادامه به تبیین اهداف برنامه بهبود تغذیه جامعه در معاونت بهداشتی دانشگاه پرداخت.

به گفته وی، افزایش دسترسی خانواده‌ها به خدمات تغذیه با هدف پیشگیری و کنترل انواع سو تغذیه، کنترل عوامل خطر تغذیه‌ای بیماری‌های غیر واگیر، ارتقای سواد تغذیه‌ای جامعه، ارتقای مشارکت کلیه بخش‌های توسعه و گسترش و مداخلات جامعه محور برای بهبود وضع تغذیه جامعه را از جمله این اهداف است.

سهرابی در ادامه از ارائه خدمات مشاوره‌ای و تنظیم برنامه غذایی به آحاد جامعه به ویژه اقشار کم در آمد در مناطق محروم و حاشیه شهرها به صورت رایگان خبر داد.

منبع: مهر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: رژیم درمانگر رژیم درمانی چاقی اضافه وزن بیماری های غیر واگیر کارشناسان تغذیه اضافه وزن تغذیه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۸۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود

یک گروه کارشناسی توصیه کرد فرانسه باید استفاده از گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی را برای کودکان و نوجوانان محدود کند.

به گزارش ایسنا، این گروه در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده جهانی نسبت به تاثیر منفی گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بر ذهن‌ کودکان و نوجوانان، توسط امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه تشکیل شده است.

این کارشناسان در گزارشی اعلام کردند کودکان زیر ۱۱ سال، باید از داشتن تلفن همراه منع شوند و استفاده از تلفن‌های هوشمند با قابلیت دسترسی به اینترنت، باید برای افراد زیر ۱۳ سال ممنوع شود. همچنین اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی باید برای کاربران زیر ۱۵ سال ممنوع شود و افراد زیر ۱۵ سال، فقط باید به پلتفرم‌هایی که اخلاقی تلقی می‌شوند، دسترسی داشته باشند. آنها گفتند قانونگذاران وظیفه دارند تصمیم بگیرند که چه پلتفرم‌هایی را می‌توان اخلاقی در نظر گرفت.

مکرون که به دنبال افزایش حمایت‌ها از خود در نظرسنجی‌های عمومی است، در ژانویه وعده داد پیش نویس قوانین سختگیرانه‌تری را برای محدود کردن زمان استفاده کودکان از گوشی و استفاده ازشبکه‌های اجتماعی معرفی کند. تلاش‌های او نشان‌دهنده نگرانی‌های روزافزون بین‌المللی در میان والدین، روان‌شناسان و سیاست‌گذاران است که فناوری‌های جدید ممکن است بیش از آنکه مفید باشد، به سلامت روان خردسالان، آسیب برسانند.

در این باره جراح کل آمریکا در سال میلادی گذشته، اعلام کرد شبکه اجتماعی می‌تواند به سلامت روان افراد کم سن و سال، آسیب عمیقی وارد کند و از شرکت‌های فناوری خواست از کودکان که مغز آنها در مراحل رشد حساسی است، حفاظت کنند.

این گروه کارشناسی که در آن، سروان موتون، متخصص مغز و اعصاب و آمینه بنیامینا، استاد روانپزشکی حضور دارند و همچنین شامل کارشناسان آموزش، حقوق و فناوری است، روز سه‌شنبه یافته‌های خود را به مکرون ارائه کرد.

در حال حاضر هیچ زمان مشخصی برای قانون جدید وجود ندارد و مشخص نیست که تا چه حد به توصیه‌های کارشناسان، عمل خواهد شد. این گروه اعلام کرد هر گونه حرکتی، باید بر تشدید قوانین برای شرکت‌های فناوری تمرکز کند. موتون در یک نشست خبری گفت: اینها کسانی هستند که در درجه اول مسئول هستند.

بر اساس گزارش رویترز، این گزارش همچنین نشان داد سپری کردن زمان طولانی در مقابل صفه گوشی، بر خواب کودکان تاثیر منفی می‌گذارد و یکی از عوامل چاقی مفرط آنها است. همچنین، شبکه اجتماعی می‌تواند خطر اضطراب و افسردگی را افزایش دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • «نان کامل» چه نانی است؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود