Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@15:54:41 GMT

خبر وزیر صنعت از مذاکره تجاری با ۷ کشور

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۰۳۴۵

خبر وزیر صنعت از مذاکره تجاری با ۷ کشور

به گزارش  شاتا، سیدرضا فاطمی‌امین در مراسم بهره‌برداری از 100 واحد راکد و نیمه‌فعال احیا شده توسط صندوق کارآفرینی امید که با حضور معاون اول رئیس‌جمهوری برگزار شد، افزود: هدف‌گذاری برای رسیدن به رشد اقتصادی 8 درصدی در سال آینده انجام شده است که با توجه به رشد منفی سال‌های گذشته، رقم بالایی است.

هدف‌گذاری برای رسیدن به رشد12.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 در بخش صمت

وی با بیان این‌که برای رسیدن به این رشد، باید رشد 12.7 درصدی در بخش صنعت محقق شود، تصریح کرد: در حوزه معدن نیز باید به رشد 10 درصد و در حوزه کشاورزی به رشد 9 درصدی برسیم.

ظرفیت لازم برای رسیدن به رشد 8 درصدی را داریم

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که اگر رشد 8 درصدی سال 1401 رقم بخورد به تولید سال‌های 1396 و 1397 باز می گردیم، ادامه داد: پس یعنی ظرفیت‌های موجود برای بازگرداندن سطح تولید به دو سال پیش کافی است و باید این ظرفیت‌ها و سرمایه‌ها را فعال کنیم.

ارتقای سرمایه‌گذاری‌ها برای تداوم رشد 8 درصدی

فاطمی امین، احیای واحدهای راکد و نیمه‌فعال و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام را در راستای بهره‌گیری از همین ظرفیت‌ها عنوان کرد و گفت: اگر بخواهیم رشد 8 درصدی را برای سال‌های 1402 و 1403 تداوم و ارتقاء بخشیم، باید به سمت ارتقا سرمایه‌گذاری‌ها برویم.

رونمایی از 48 پروژه بزرگ سرمایه‌گذاری با حضور رئیس‌جمهوری

وی با اشاره به رونمایی از 48 پروژه بزرگ سرمایه‌گذاری در امسال با حضور رئیس‌جمهوری، تصریح کرد: این پروژه‌های سرمایه‌گذاری و پروژه‌هایی که سال آینده رقم خواهد خورد اثر خود را در سال 1402 نشان خواهد داد.

باید فضای با ثبات برای کسب‌و‌کار مهیا شود

وزیر صمت در بخش دیگری از سخنان خود، مشکلات محیط کسب‌وکار و درون بنگاه‌ها را از عوامل راکد و نیمه‌فعال ماندن واحد‌ها دانست و اضافه کرد: در فضای کسب‌وکار ثبات بسیار مهم است؛ ثبات در نرخ ارز، تأمین منابع مالی، مواداولیه و بازار مؤلفه‌های مهمی هستند که باید برای یک کسب‌وکار و مدیران آن، مهیا شود.

فاطمی امین با بیان این‌که وزارت صمت در این حوزه بر سه محور تمرکز دارد، اضافه کرد: این محورها شامل بهبود محیط کسب‌وکار، تأمین مواداولیه و منابع مالی است و تلاش کرده‌ایم اقدامات مؤثری در این حوزه‌ها انجام دهیم.

در بازار مواد اولیه ثبات نسبی ایجاد شده است

وی با بیان این‌که در این چندماه در بازار مواد‌اولیه ثبات نسبی را ایجاد کرده‌ایم، گفت: با اجرای پروژه اصلاح ساختار بازار کالاهای پایه، اکنون برای بسیاری از اقلام مواداولیه، سهمیه‌بندی برداشته شده است و در بازار پتروشیمی نیز با همکاری معاون اول رئیس‌جمهوری در چند ماه آینده به یک ثبات خواهیم رسید.

ارتقای بیش از 30 درصدی منابع موجود با تأمین مالی زنجیره‌ای

وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص تأمین مالی به عنوان یکی از این محورها، بیان کرد: طرح تأمین مالی زنجیره‌ای را با همکاری و هم‌افزایی بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی‌ودارایی شروع کرده‌ایم، با این روش کارایی منابع موجود بیش از 30 درصد ارتقا خواهد یافت.

جلوگیری از انحراف منابع با پرداخت تسهیلات مبتنی بر صورت‌حساب

فاطمی امین همچنین به پرداخت تسهیلات مبتنی بر صورت‌حساب‌های سامانه جامع تجارت اشاره کرد و گفت: این موضوع کار ما را در حوزه تخصیص منابع به شدت تسهیل می‌بخشد، زیرا جلوی بسیاری از انحرافات در منابع مالی را خواهد گرفت.

وی همچنین با بیان این‌که به‌طور تقریبی از نیمه دوم سال آینده سهمیه‌بندی اعتباری نخواهیم داشت، تصریح کرد: با تکیه بر پرداخت تسهیلات مبتنی بر صورت‌حساب‌های مالی و تأمین مالی زنجیره‌ای، این موضوع محقق شده و هزینه‌های مالی کاهش خواهد یافت.

صادرات تا اول اسفند از مرز 45 میلیارد دلار عبور کرده است

وزیر صمت با اشاره به انجام کار گسترده در حوزه تجارت خارجی نیز اضافه کرد: یکی از موضوعات مهم برای تحریک تقاضا، موضوع صادرات است که خوشبختانه صادرات امسال تا اول اسفندماه از مرز 45 میلیارد دلار عبور کرده در حالی که این رقم سال گذشته بدون نفت، 35 میلیارد دلار بوده است.

گفت‌وگوها برای ارتقای روابط تجاری با 7 کشور در 7 ماه اخیر

فاطمی امین با بیان این که در 7 ماه اخیر گفت‌وگوها برای ارتقای روابط تجاری با 7 کشور انجام شده است، گفت: همه این کشورها بر ظرفیت ارتقاء مراودات تجاری میان ایران و کشورشان تا دو برابر، تأکید داشته‌اند.

وی در بخش پایانی سخنان خود با بیان این‌که شاید بیش از 30 درصد از مشکلات واحدها اهلیت مدیران و سرمایه‌گذاران آن‌ها باشد، افزود: در ساختار جدید وزارت صمت، دفتر خدمات کسب‌وکار ایجاد شده است، زیرا به بخش خدمات کسب‌وکار نیاز داریم و این دفتر به کسب‌وکارها خدمات مختلفی ارائه می دهد.

گفتنی است مراسم بهره‌برداری از 100 واحد اقتصادی راکد و نیمه‌فعال احیا شده توسط صندوق کارآفرینی با حضور معاون اول رئیس‌جمهوری، وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر امور اقتصادی‌و‌دارایی، معاون اجرایی رئیس‌جمهوری، سرپرست نهاد ریاست جمهوری و مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در محل این صندوق برگزار شد.

همچنین تفاهم‌نامه همکاری میان نماینده معاون اول در نهضت احیای واحدهای اقتصادی و صندوق کارآفرینی امید برای احیای هزار واحد اقتصادی راکد و نیمه فعال با هدف ایجاد 14 هزار نفر اشتغال (مستقیم و غیرمستقیم) و حجم کل سرمایه گذاری 200 هزار میلیارد ریال، امضا شد.

در این مراسم ارتباط دیداری و شنیداری( ویدئو کنفرانسی) با 4 واحد اقتصادی احیا شده در اصفهان، تهران، چهارمحال و بختیاری و قزوین نیز انجام شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: وزیر صنعت مذاکره تجاری راکد و نیمه فعال صندوق کارآفرینی برای رسیدن سرمایه گذاری رئیس جمهوری تأمین مالی رشد 8 درصدی فاطمی امین وزیر صنعت معاون اول کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۰۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی عباس علی آبادی در حاشیه بازدید از محصولات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران در تهران گفت: خیلی‌ها فاز واردات دارند و بر طبل آن می‌کوبند منافعشان در واردات خلاصه می‌شود، اما من به شخصه در مقابل روزنه‌های رانت خواهم ایستاد.

وی در عین حال تاکید کرد: مخالف واردات تراکتور نیستیم چرا که ما آنقدر قدرت در تولیدات تراکتور داریم و بهترین تراکتور دنیا رو تولید می‌کنیم که از واردات نمی‌ترسیم و کسی توان رقابت در فضای تراکتورسازی ایران را ندارد.

وزیر صنعت،معدن و تجارت افزود: با استعدادی که در تراکتورسازی و توانمندی که در کارگران و مدیرانش سراغ دارم هیچ کس نمی‌تواند با آنها رقابت کند و من به این موضوع واقف هستم و روی این اصل حساب می‌کنم.

وی اضافه کرد: وقتی تراکتور‌های ایرانی بهترین کیفیت، قیمت مناسب، تحویل دهی، پشتیبانی و خدمات پس از فروش را دارد اصلا چرا باید به فکر واردات باشیم؟

علی آبادی تصریح کرد: در این تفکر حتما روزنه‌ای برای رانت وجود دارد که به شخصه شناسایی و جلوی آن را خواهم گرفت.

وی در حوزه صنعت اظهار داشت: تراکتورسازی مورد حمایت وزارت صمت در حوزه‌ای تولید و صادرات و ارز بوده و خواهد بود همچنین تراکتورسازی وزنه ارزآوری برای کشور محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: تراکتورسازی نیاز داخلی به این محصول استراتژیک را نیز تامین می‌کند.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی هم در این مصاحبه گفت: از محل صادرات گروه تراکتورسازی سال گدشته ۶۰ میلیون دلار ارز وارد کشور شده است.

مصطفی وحیدزاده تصریح کرد: وزارت صمت و زیر مجموعه‌های آن در مباحث ارزی بیشتری همراهی را با تراکتورسازی دارد، اما متاسفانه نامه‌های ما در بروکراسی‌هایی بنام بانک مرکزی مسقوط می‌ماند و نمی‌تواند از ارزی که خود برای شور وارد کرده بهره‌مند شود.

دیگر خبرها

  • مذاکره هیئت‌های تجاری کشورهای مختلف با فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد