Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: در ابتدا برخی اعلام کردند بنیاد مستضعفان به عنوان مالک، مقصر حادثه پلاسکو بوده، ولی حکم دادگاه نشان داد که تقصیر بنیاد، تنها ۱۶.۲ درصد بود و مابقی تقصیر بر گردن سایر دستگاه‌ها بود.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، سید پرویز فتاح در مراسم افتتاح ساختمان جدید پلاسکو با تبریک اعیاد شعبان اظهار کرد: این مراسم در جایی برگزار می‌شود که شهدای فداکار آتش‌نشان، ققنوس‌وار سوختند و آسمانی شدند و این ساختمان تا همیشه یادآور جانفشانی و ایثارگری این آتش‌نشانان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به اینکه ساختمان پلاسکو نماد آسمان‌هاش در ایران بوده افزود: علاوه بر این، وجود ۶۰۰ کسبه در پلاسکو، این ساختمان را به نمادی از تولید در صنعت پوشاک تبدیل کرده بود.

وی ادامه داد: این ساختمان در ۱۰۰۰ متر مربع و در ۲۰ طبقه احداث شد و سختی کار جایی بود که باید مشاعات، آسانسور‌ها و پله‌برقی‌ها به این فضا اضافه می‌شد و در عین حال رضایت کسبه نیز مدنظر قرار می‌گرفت.

فتاح با تاکید بر اینکه تمام ضوابط ایمنی در ساختمان جدید پلاسکو رعایت شده است افزود: ما برای تامین پارکینگ پلاسکو که پیش از این نیز پارکینگ نداشت، هزینه‌های ایمن‌سازی پارکینگ پروانه را متقبل شدیم و با توجه به پرداخت این هزینه از سوی بنیاد مستضعفان، ایمن‌سازی پارکینگ پروانه توسط شهرداری انجام می‌شود.

وی همچنین نسبت به احداث پارکینگی جدید در ضلع شرقی ساختمان پلاسکو اعلام آمادگی کرد و افزود: ما برای رعایت حال مردم تهران و کمک به حل مشکل ترافیکی این منطقه حاضریم زمین موسوم به پارکینگ اکبر را برای احداث یک پارکینگ مدرن و منطبق بر ضوابط شهری و قانونی اختصاص دهیم و یک پارکینگ مدرن در این زمین احداث کنیم.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به واگذاری مدیریت ساختمان پلاسکو به کسبه این ساختمان گفت: ما به عنوان مالک ساختمان پلاسکو ان‌شاءالله همزمان با آغاز سال جدید، مدیریت این ساختمان را به کسبه واگذار می‌کنیم و تا یکسال در کنار کسبه برای حل مشکلات احتمالی هستیم.

وی با تقدیر از تمامی دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط با پرونده پلاسکو گفت: در ابتدا برخی اعلام کردند بنیاد مستضعفان به عنوان مالک، مقصر حادثه پلاسکو بوده، ولی حکم دادگاه نشان داد که تقصیر بنیاد، تنها ۱۶.۲ درصد بود و مابقی تقصیر بر گردن سایر دستگاه‌ها بودند؛ این درحالی است که با توجه به این سهم تقصیر، بنیاد هیچ وظیفه‌ای برای ساخت پلاسکوی جدید نداشت، ولی ما دلسوزانه برای حمایت از تولید و اشتغال، پای کار این ساختمان ایستادیم و ما با ایمان این ساختمان را ساختیم نه با چرتکه‌اندازی.

فتاح با تاکید بر اینکه پلاسکوی جدید طی ۳۰ ماه ساخته شد که زمان نسبتا مطلوبی در ساخت چنین بنا‌هایی است گفت: ما برای ساخت پلاسکو ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه کردیم که شامل عملیات عمرانی و هزینه‌های اخذ مجوز و صدور پروانه‌ها شد.

وی با بیان اینکه نمای ساختمان پلاسکو، برای ایمن بودن به صورت ۲ پوسته ساخته شده است، گفت: در احداث ساختمان جدید پلاسکو سعی کردیم تا تمام مصالح به‌کار رفته در این ساختمان را از مصالح با کیفیت داخلی تامین کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سید پرویز فتاح بنیاد شهید و امور ایثارگران ساختمان پلاسکو ساختمان پلاسکو بنیاد مستضعفان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها 

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: برای متقاضیانی که در شهرها بخصوص شهرهای بزرگ زمین تخصیص نیابد، می‌توانند در روستاهای حریم شهرها زمین دریافت کنند.

غلامرضا صالحی در جلسه شورای معاونان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان افزود: متقاضیان زمین در روستاهای شهرها که واحد صلاحیت دریافت نهضت ملی مسکن هستند، می‌توانند از روستاهای حاشیه شهرها زمین دریافت کرده و مسکن ویلایی بسازند.

وی با تاکید بر اینکه بانک زمین روستاها باید افزایش یابد گفت: در شرایط فعلی که دولت زمینه الحاق زمین را فراهم کرده، باید زمین مورد نیاز ساخت مسکن برای افراد بی سرپناه و فاقد مسکن تامین شده و برای آنها مسکن مقاوم ساخته شود.

وی گفت: با توجه به اینکه وزارت راه و شهرسازی تعامل خوبی در این زمینه دارد، بنابراین استان‌هایی که عملکرد مناسبی در واگذاری زمین مسکن محرومین ندارند، مشکلات را احصا کنند تا از وزیر راه و شهرسازی دستورات لازم را دریافت کنیم.

صالحی با بیان اینکه بخشی از مشکلات استان‌ها در حال حل و قوانین دست و پا گیر در حال اصلاح است، افزود: شعبه‌های بنیاد مسکن در شهرستان‌ها با حل مشکل سازمانی تقویت خواهد شد تا کار مسکن‌دار کردن مردم را با جدیت پیش ببریم.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: اگر اعتبار لازم فراهم شود، سالانه طرح‌ هادی ۲۰۰ روستا در آذربایجان شرقی بازنگری خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی، سروری افزود: سهمیه مقاوم سازی مساکن روستایی استان امسال ۲۰ هزار واحد است که ۱۲ هزار سهمیه جدید و هشت هزار از محل متمم سهمیه سال قبل است که برای هرکدام ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات با ۵ درصد کارمزد پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • با ۵۰۰ میلیون تومان در کجای تهران می‌توان خانه رهن کرد؟
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • نیروهای مسلح با تحریم‌ها موفق به ساخت مدرن‌ترین موشک‌ها شد
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها 
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست