Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد یوسفی روز جمعه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پدیده شرجی و نبود بارندگی نیز سبب بالا رفتن حجم خسارات شده است.
وی با اشاره به اینکه امسال حدود ۲۵هزار هکتار از اراضی شهرستان ماهشهر در جنوب خوزستان زیرکشت گندم و جو آبی و دیم زیر کشت رفته است، ادامه داد: کشاورزان منطقه همچنان با آثار مخرب ریزگردها و نبود بارش‌های موثر در اسفند ماه دست و پنجه نرم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ماهشهر خواستار پیگیری سازمان جهاد کشاورزی استان و طرح موضوع در ستاد مدیریت بحران استانداری برای برآورد خسارات ناشی از پدیده ریزگردها که در سال زراعی بر حجم و گستردگی آن افزوده شده است، شدند.
یوسفی افزود: در صورت کمک نکردن به کشاورزان منطقه، انگیزه قشر مولد برای تداوم کار و تولید ازبین خواهد رفت.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه جبران خسارات از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی امکان پذیر نیست ضرورت دارد دولت برای کمک به کشاورزان وارد عمل شود.
به گزارش ایرنا دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ماهشهر به تازگی با ارسال نامه ای به فرماندار این شهرستان خواستار رسیدگی به مشکلات کشاورزان ماهشهری شده است.
در این نامه آمده است: "وقوع توفان ریزگردها با منشاء بیابان های جنوبی عراق درست در زمان مرحله حساس تلقیح و رشد دانه سبز موجب رسوب گرد و غبار بر روی گیاه و مسدود شدن روزنه های گیاه و کاهش سرعت عمل فتوسنتز برگ ها و چروکیدگی دانه و کاهش کیفیت عملکرد خواهد شد از این رو کشاورزان منطقه مصرانه از دستگاه های دولتی به خصوص استانداری و ستاد مدیریت بحران استان می‌خواهند موضوع جبران خسارات وارده به کشاورزان منطقه را پیگیری کنند.
پدیده ریزدگردها که امسال با خشکسالی و کاهش نزولات جوی تشدید شده خساراتی به کشاورزان، دامداران و پرورش دهندگان عسل در خوزستان وارد کرده ولی هنوز میزان خسارات برآورد نشده است.

برچسب‌ها ریزگرد بندر ماهشهر کشاورزی خشکسالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ریزگرد بندر ماهشهر کشاورزی ریزگرد بندر ماهشهر کشاورزی خشکسالی کشاورزان منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۱۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور جزئیات خسارت‌های وارد شده درپی بارش های شدید باران در چهار استاناصفهان، خراسان جنوبی، کرمان و یزد را تشریح کرد.

حسین ظفری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بارش‌های اخیر در کشور که منجر به جاری شدن سیل و آبگرفتگی شد، گفت: در روزهای اخیر در برخی استان‌ها مانند اصفهان، خراسان جنوبی، کرمان و یزد بارش‌های شدید رخ داده و که این بارش‌ها منجر به سیل و آبگرفتگی در برخی از مناطق شده و بعضا خساراتی نیز وارد شده است.

آسیب به ۳ شهر اصفهان 

ظفری اظهارکرد: در روزهای اخیر، بارش‌هایی را در شهرهای کاشان، آران و بیدگل و قمصر در استان اصفهان داشتیم که این موضوع باعث ایجاد آبگرفتگی هایی شد و برخی اماکن مسکونی دچار خسارت شدند. در این مناطق آب، برق، گاز و راه های ارتباطی برقرار است و هیچ مشکلی در این زمینه ها وجود ندارد.

بارش های اخیر خسارات زیادی در خراسان جنوبی وارد کرد

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در دو روز اخیر، در استان خراسان جنوبی نیز بارش‌هایی را داشتیم. در شهرهای زیرکوه، خوسف، طبس و بیرجند بارش ها شدت داشت و خسارت‌هایی به محورهای مواصلاتی، پل‌ها و آبنماها وارد شد البته تمام محورهای مواصلاتی باز هستند اما از مردم خواهش می کنیم تا ایمن سازی کامل محورها از تردد خودداری کنند. 

ظفری با اشاره به بخشی از خسارات بارش‌ها در خراسان جنوبی  گفت: این بارش ها باعث آسیب به ۲۰ قنات و تلف شدن بیش از ۳۰۰ راس دام شده است. همچنین تعدادی روستا دچار قطعی برق شده بودند که به تازگی وصل شده است. سیستم سوخت رسانی در این استان فعال است. 

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: برخی روستاها به دلیل قطعی آب،کمبود آب داشتند که آبرسانی با تانکرها انجام شد و همکاران ما در تلاشند تا به زودی مشکل آب نیز برطرف شود. 

خسارت به راه های روستایی کرمان

ظفری گفت: در جنوب کرمان نیز، بارش‌ها به منازل، راه های عشایری، ابنیه خساراتی وارد کرد اما نیروهای امدادی در تلاشند تا زودتر مشکلات را رفع کنند. راه های مواصلاتی باز هستند اما راه های روستایی ناایمن هستند که باید مدنظر هموطنان قرار گیرد. 

برق روستاهای یزد وصل شد 

وی افزود: بارش‌ها در استان یزد نیز سبب شد تا راه های روستایی تخریب شود. همچنین مشکلاتی در راه‌های اصلی نیز وجود دارد که در حال برطرف شدن است. تردد در این استان مشکلی ندارد. در این استان ۲۵۲ روستا دچار قطعی برق شده بودند که امروز شبکه برق پایدار شده و مشکلی وجود ندارد.

ظفری در پاسخ به این پرسش که این بارش‌ها، تلفات جانی داشته است یا خیر؛ گفت: خوشبختانه این بارش‌ها، تلفات جانی نداشته‌اند و به زودی میزان خسارات ارزیابی و اعلام می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است